ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απλήρωτοι ΠΑΣΟΚ: Δεν μας έδωσαν το δώρο Χριστουγέννων- Ζητάμε να κινηθεί το αυτόφωρο!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 26 Δεκ 2012 - 20:31
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

«Μάυρα Χριστούγεννα» φαίνεται ότι πέρασαν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι όχι μόνο παραμένουν απλήρωτοι τον τελευταίο χρόνο, αλλά οι υπέυθυνοι του κόμματος δεν φρόντισαν καν να τους δώσουν το δώρο Χριστουγέννων.
Σε email τους προς τα newpost.gr οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι εξαιτίας των οφειλών του κόμματος αναγκάζονται να πουλάνε τα υπάρχοντά τους για να ζήσουν, ενώ καταγγέλουν το δώρο των Χριστουγέννων δεν τους κατεβλήθη, όπως ορίζει ο νόμος και αναρωτιούνται αν θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφού ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα με υγεία σε εσάς και τις οικογένεια σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ εκτός ότι είναι 10 μήνες απλήρωτοι, δεν τους κατεβλήθη ούτε μέρος του δώρου που τους είχαν υποσχεθεί. Αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα όπως και για κάθε εργοδότη. Αλήθεια ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν προς το σύνολο των εργοδοτών της χώρας? Θα κινηθεί η αυτόφορη διαδικασία? Τι γίνετε με τις εισφορές των υπαλλήλων στο ΙΚΑ? καταβάλλονται κανονικά από το ΠΑΣΟΚ?

Δεν αναρωτιόμαστε πώς μπορούν και κάνουν Χριστούγεννα γνωρίζοντας πως οι υπάλληλοι τους είτε πουλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν, είτε καταφεύγουν στα συσσίτια, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τις βίλες τους που έφτιαξαν πάνω στις πλάτες αγνών και ανυποψίαστων αγωνιστών. Δεν είναι δυνατόν να έχουν ούτε ψήγμα ενοχής. Και για να τα λέμε με το όνομα τους, εδώ δεν τους πείραξε που κατέστρεψαν 6 εκ εργαζόμενους και συνταξιούχους, του 150 υπαλλήλους θα σκεφτόντουσαν…

Επίσης θα θέλαμε να πουν τι γίνετε με τους συναδέλφους από την επαρχία που δεν έχουν προσληφθεί από τα κεντρικά αλλά από τις νομαρχιακές που κλείνουν από τα χρέη ?… Κάθε Νομαρχιακή και ξεχωριστό νομικό πρόσωπο?..

Το θέμα μας είναι γνωστό και στο ΙΚΑ και σε άλλες υπηρεσίες σχετικές με εργασιακά θέματα. Περιμένουμε για τις ενέργειες τους που θα παραδειγματίσουν και τους άλλους εργοδότες που αθετούν τις υποχρεώσεις τους, η αφήνουν «νόμιμα» απλήρωτους εργαζόμενους 5-7 μήνες και τους καταβάλουν μόνο το δώρο.

Είμαστε σε εγρήγορση και συνεννόηση… Θα ενημερώνουμε άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια τους πολίτες της χώρας για το τι ακριβώς γίνετε με τους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ. Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις θετικές εντός λίγον ημερών, θα ανεβάσουμε εκ νέου το blog των Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιπποκράτους φέρεται να μην «αναγνωρίζει» τις επιστολές και τις ανακοινώσεις στο εν λόγω blog καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσφατα είχε αρνηθεί ότι έχει λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση για επιστολές και ανακοινώσεις από τους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος.
seleo.gr
olympia.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr