ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Από την φωλιά των Λύκων … απειλεί τα Πρόβατα!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ. - 30 Αυγ 2015 - 17:51
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@gmail.com
«Στο περιουσιολόγιο θα πρέπει να δηλωθούν και τα μεγάλα ποσά στο στρώμα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. «Μέχρι το Νοέμβριο θα πρέπει οι πολίτες να δηλώσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία και κάθε χρόνο με τη φορολογική δήλωση θα πρέπει οι πολίτες να δικαιολογούν τι απέκτησαν», δήλωσε στο Mega.

Ο σχολιασμός…
Ξεκινώ με την πεποίθηση ότι ο εν λόγω κύριος (πρώην εφοριακός και νυν κυβερνητικό στέλεχος) μπορεί να δικαιολογήσει επαρκώς σε κάποιον έλεγχο τα δικά του περιουσιακά στοιχεία.
Αυτό όμως που μου προκαλεί αρνητική εντύπωση είναι το από που απευθύνει τα απειλητικά διαγγέλματα προς τους Έλληνες πολίτες.

κ. Αλεξιάδη μήπως ζείτε κάπου αλλού και δεν έχετε αντιληφθεί ότι οι πολίτες αυτοί την στιγμή είναι υπό καθεστώς “οικονομικού δελτίου” και απαγόρευσης δηλ. δεν μπορούν να πάρουν και γενικά να διαχειριστούν τα χρήματα τους τα οποία έκαναν το λάθος να εμπιστευτούν στις αφερέγγυες (όπως αποδεικνύεται) Ελληνικές τράπεζες?
Πως έχετε λοιπόν την απαίτηση να τα επιστρέψουν σε αυτές από την στιγμή που υπάρχουν τα Capitals Controls και ακούγονται σενάρια μελλοντικού κουρέματος?

Ένας φίλος που σας άκουσε να λέτε τα παραπάνω μου είπε έξαλλος “Σιγά σιγά αυτοί οι μ@λ@κ@ς θα μας ζητήσουν να τους δηλώσουμε και πόσες φορές πάμε με τι κυρά μας!… βρε δεν πάνε στο διάολο”.
Δεν σας λέω ότι επικροτώ την παραπάνω φρασεολογία αλλά την ανέφερα για να σας δείξω την αγανάκτηση του κόσμου προς όλους σας.

Μια αγανάκτηση που είναι δικαιολογημένη ακόμα και για το πρόσωπό σας γιατί … Aγαπητέ κύριε δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε ως βήμα δημοσιογράφους και κανάλια που θα έπρεπε να ελέγχεται ως αρχή για την φορολογική και ασφαλιστική τους ανεπάρκεια χωρίς να βάζω μέσα (γιατί αν και είναι θέμα της Κυβέρνησης σας νομίζω πως δεν αφορά την υπηρεσία σας) την μη νόμιμη αδειοδότηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων που κατέχουν.
Κάντε πρώτα έλεγχο σε αυτούς τους κυρίους οι οποίοι δανειοδοτήθηκαν και εξαφάνισαν τα χρήματα σε παράκτιες εταιρίες του εξωτερικού και τώρα δηλώνουν “πτωχοί” και μας εκβιάζουν μέσω των εργαζομένων δηλ. ότι θα τους απολύσουν.

Εν συνεχεία ελέγξτε σε βάθος χρόνου από τότε που μπήκαν μέχρι και σήμερα όλους τους Πολιτικούς και ενημερώστε μας πως και γιατί κάποιοι που στην αρχή ήταν “ξεβράκωτοι” τώρα κατέχουν αμύθητες περιουσίες.
Κάντε επίσης σοβαρό και γρήγορο έλεγχο (και όχι με το βηματισμό χελώνας) όσων βρίσκονται στην λίστα Λαγκάρντ και μετά αναζητήστε τι κρύβουμε στα στρώματα μας εμείς και οι πατεράδες μας.

Εγώ προσωπικά σας καταγγέλλω τον εαυτό μου και σας λέω ότι κάτω από το στρώμα μου έχω αρκετά χαρτονομίσματα (συλλεκτικά προς το παρόν!!!!!!) με τις μορφές του Καποδίστρια, του Κολοκοτρώνη, του Παπανικολάου κ.α μαζί όμως με μια “βρεγμένη σανίδα” για τα οπίσθια όλων αυτών που θέλουν να επιβάλλουν τους νόμους τους, επιλεκτικά στους αδύνατους και στους μη έχοντες υψηλές διασυνδέσεις και προστάτες ενώ μπροστά στους πραγματικούς και διαχρονικούς λήσταρχους του τόπου κάνουν τις ΚΟΤΕΣ!
“Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!…”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…