• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ

13 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Στη δημοσιότητα ντοκουμέντο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ορίζει ότι αρκεί η διαβεβαίωση της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας για να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και όλη την Ε.Ε. χωρίς κανέναν έλεγχο. Η Μέρκελ προωθεί τα γερμανο-ισραηλινά συμφέροντα στο φάρμακο και ο
Άδωνις ψήφισε Νόμο για να κατακλύσουν την ελληνική αγορά!

Σχέδιο made in Berlin

Μέρκελ και Ρέσλερ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πλημμυρίσει η Ευρώπη από πάμφθηνα και ποιοτικώς αμφιλεγόμενα no name γενόσημα made in Israel.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του “Το Χωνί”, Μέρκελ και Ρέσλερ γνώριζαν ότι τα φάρμακα αυτά έχουν κατηγορηθεί για επικίνδυνες παρενέργειες. Γι΄αυτό λοιπόν φρόντισαν από τις αρχές του χρόνου να περάσει στη διεθνή συμφωνία σύνδεσης ΕΕ και Ισραήλ, όρος που προβλέπει ότι τα Ισραηλινά φάρμακα θα κυκλοφορούν στην αγορά χωρίς κανέναν έλεγχο.

Ο υπουργός και τα νοθευμένα φάρμακα

Η γερμανική ηγεσία κόπτεται να επιβάλει τη φθηνότερη τιμή στα γενόσημα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ουρλιάζει κρατώντας στα χέρια του αντίτυπα εφημερίδων και επιλέγοντας να αποκρύψει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γεωργιάδης οδηγεί στην εξαφάνιση των προτωτύπων φαρμάκων από την αγορά. Οι πολυεθνικές σαφώς και δεν θα τα πουλούν με χασούρα με αποτέλεσμα ο Έλληνας πολίτης που τα χρειάζεται να αδυνατεί να τα προμηθευτεί.

Φθηνότερα αλλά ανύπαρκτα

Από την άλλη πλευρά η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα σβήσει αφήνοντας στον δρόμο 20.000 οικογένειες, στερώντας την ελληνική οικονομία από τεράστια φορολογικά έσοδα.

Και βέβαια όταν ο ντόπιος ανταγωνισμός βγει από τη μέση, οι πολυεθνικές θα χτυπήσουν αυξάνοντας τις τιμές στα προϊόντα τους.

Το πρωτόκολλο του «θανάτου»

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 20 Νοεμβρίου 2012 και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της ΕΕ στις 4 Ιανουαρίου του 2013. Αφορά στη συμφωνία σύνδεσης της ΕΕ και του Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων.

Η ύπαρξη σχεδίου, προκειμένου να θησαυρίσει η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία σε βάρος των ζωών μας, τονίζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, αποδεικνύεται από το απίστευτο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως.

Το πρωτόκολλο της συμφωνίας σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ισραήλ για την αποδοχή βιομηχανικών προϊόντων διαθέτει ειδικό παράρτημα σχετικά με την “Ορθή πρακτική για την παρασκευή φαρμάκων”.

Στη σελίδα 1/10 αναφέρει: “Η διαπίστωση της συμμόρφωσης κάθε παρτίδαςμε τις προδιαγραφές είτε από τον παρασκευαστή που είναι εγκαταστημένος σε ένα από τα μέρη, είτε από τον εισαγωγέα, αναγνωρίζεται από το άλλο μέρος χωρίς επανέλεγχο κατά την εισαγωγή”.

Με άλλα λόγια: Η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα μας λέει “τα φάρμακα που σας στέλνω είναι απόλυτα ασφαλή” κι εμείς θα απαντάμε: “αφού το λέτε εσείς, έτσι είναι”!

Θ. Γιαννόπουλος: Σε παραλήρημα ο Άδωνις

Μέχρι και ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος κατέκρινε τις κινήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη. «Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η Teva έκανε dealer της, τη Μέρκελ

Πως τα κατάφερε;

Απλό:

1) Η Μέρκελ ήρθε στη χώρα μας στις 9 Οκτωβρίου 2012 με αντάλλαγμα να περάσει στην ελληνική νομοθεσία η υποχρεωτική συνταγογράφηση δραστικής ουσίας.

2) Σε απόλυτη αναλογία και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Β. Ορμπάν εγκαινίασε στις 2 Οκτωβρίου 2012- το νέο εργοστάσιο της Teva στη χώρα του, δηλώνοντας ότι η κυβέρνησή του είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για τον Ισραηλινό κολοσσό. Όπως ήταν φυσικό, η Μέρκελ δεν άργησε να τον καλέσει στο Βερολίνοκαι να πλέξει το εγκώμιό του.

3) Την ίδια στιγμή η Μέρκελ περνούσε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τη συμφωνία διασύνδεσης της ΕΕ με το Ισραήλ στην οποία όπως προαναφέραμε τα φάρμακα θα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στην ευρωπαϊκή αγορά.

newsbomb
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ν.Γουλφ: «Τα εμβόλια covid-19 προκάλεσαν μαζική ύπνωση και βλάβη στον εγκέφαλο» (βίντεο)
ΥΓΕΙΑ

Ν.Γουλφ: «Τα εμβόλια covid-19 προκάλεσαν μαζική ύπνωση και βλάβη στον εγκέφαλο» (βίντεο)

by admin
27 λεπτά ago
O Daily Telegraph, παρουσιάζει τον Ελέφαντα στο Δωμάτιο. Ανθρώπους που έμειναν ανάπηροι από τα εμβόλια COVID-19 όπως η 36χρονη Nikola Brindley
ΥΓΕΙΑ

O Daily Telegraph, παρουσιάζει τον Ελέφαντα στο Δωμάτιο. Ανθρώπους που έμειναν ανάπηροι από τα εμβόλια COVID-19 όπως η 36χρονη Nikola Brindley

by admin
1 ημέρα ago
Το Τσιμπούρι-Φάντασμα που Προκαλεί Ισόβια Αλλεργία στο Κρέας: Φυσικό Φαινόμενο ή Γενετικά Τροποποιημένο Όπλο;
ΥΓΕΙΑ

Το Τσιμπούρι-Φάντασμα που Προκαλεί Ισόβια Αλλεργία στο Κρέας: Φυσικό Φαινόμενο ή Γενετικά Τροποποιημένο Όπλο;

by admin
2 ημέρες ago
Ο Jeremy Clarkson και ο πρώην πρωθυπουργός David Cameron δοκιμάζουν μία νέα θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη ο οποίος εμφανίστηκε αφού οι δύο έλαβαν τα εμβόλια COVID-19
Slider

Ο Jeremy Clarkson και ο πρώην πρωθυπουργός David Cameron δοκιμάζουν μία νέα θεραπεία για τον καρκίνο του προστάτη ο οποίος εμφανίστηκε αφού οι δύο έλαβαν τα εμβόλια COVID-19

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Τρόικα – Κάντε πλειστηριασμούς και βρείτε νέα σπίτια σε όσους τα χάσουν!

Τρόικα - Κάντε πλειστηριασμούς και βρείτε νέα σπίτια σε όσους τα χάσουν!

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr