ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ARCO Δημήτρης : Η κακομαθημένη γενιά και το παράλληλο σύμπαν.

ARCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Δεκ 2019 - 21:07

Η πραγματική ανεργία τής γερασμένης και χρεοκοπημένης σε πολλά επίπεδα γενιάς των νέων στην Ελλάδα είναι 16%-18% σύμφωνα με Αμερικανικά και Ευρωπαικά έγκριτα ινστιτούτα και έτσι εξηγείται ότι δεν υπάρχει κοινωνική έκρηξη αλλά και ό αριθμός τόσο των διαδηλώσεων όσο και των διαδηλωτών είναι μικρός σε αριθμό .

Ειχαν και εχουν τα αγαθά του Αβρααμ και Ισαακ ,ειχαν τι περισσότερες ευκαιρίες απο ολη την νεολάια του πλανήτη ,δανεια, επιδοτήσεις κλπ και τις κλωτσησαν. Ειχαν …την προστασία γονέων:Mην φοβασαι παιδί μου εδω…ειμαστε θα σε ΄΄βολέψουμε΄΄καλά.

Η ανεργία των ενηλίκων 25-45 ετών είναι όντως υψηλή και μετράται ως προς το ποσοστό των ανθρώπων πού είχαν δουλειά και απολύθηκαν όχι ως προς το σύνολο όπως μετράται λανθασμένα στις ηλικίες 18-24 ετών .

Επιπροσθέτως στις ηλικίες 25-45 ετών δεν προσμετράται το ποσοστό εκείνων πού είχαν δουλειά απολύθηκαν , απελπίστηκαν και δεν πάνε να το δηλώσουν στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και δεν ψάχνουν πλέον για δουλειά λόγω απογοήτευσης με αποτέλεσμα ενώ το ποσοστό ανεργίας είναι υψηλό φαίνεται μικρό .

Αντιθέτως στις ηλικίες 18-24 ετών η ανεργία προσμετράται ως προς το σύνολο των νέων και όχι εκείνων πού είχαν δουλειά και απολύθηκαν,με αποτέλεσμα ,ενώ το ποσοστό ανεργίας είναι μικρό (16% ) τελικά τετραπλασιάζεται .

Για εκείνους πού βγαίνουν πρώτη φορά στην εργασία ή φοιτούν στα Πανεπιστήμια και έχουν πρόσκαιρη εργασία αυτοί δεν προσμετρώνται γιατί ποτέ δεν υπήρξαν ενεργός εργατική δύναμη.Το roll education ειναι μια πρώτη λύση και η δεύτερη γυρίστε πίσω στην επαρχία, τόπο καταγωγή σας και χειρωνακτικά δουλεψτε.

Το ποσοστό ανεργίας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ σε εκείνους που ειχαν δουλειά και την΄΄εχασαν΄΄οχι σε εκείνους που δεν ειχαν ποτέ δουλειά.

Οι νέοι στην Ελλάδα κάθονται και ‘’ κλαψουρίζουν ΄΄ είμαι πτυχιούχος ( τεμπέλης ) κράτος βρείτε μου δουλειά και ο Αλεκοτσάμης χαζομπαμπάς ακολουθεί το παιδί ( ένδειξη αναρχίας στην κοινωνία ).

Βλέπουμε η ανεργία στην Ελλάδα μετριεται λανθασμένα και οδηγεί όλους σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αν άραγε υπάρχει ανεργία τότε πως είναι δυνατόν οικογένειες Αλβανών μεταναστών να είναι συνέχεια απασχολημένοι;

Πως είναι δυνατόν τα παιδιά τους να εργάζονται και να κάνουν οικογένειες από τα 25 ;

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι τόσο σε μεγάλες πόλεις όσο και σε πλούσιες αγροτικές επαρχίες υπάρχει ένα ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ που αποτελείται από οικονομικούς μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, οι οποίοι εργάζονται,παράγουν, παντρεύονται, κάνουν παιδιά και προοδεύουν .

Την ίδια στιγμή οι γηγενείς ΄΄απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων”, τρέχουν στα μοναστήρια για να μάθουν πότε θα ΄΄πάρωμεν την Πόλη ” και μετά ευτυχισμένοι γυρνάνε πίσω στα καφεμπάρ και στο ξενοδοχείο ύπνου(σπίτι).

Αν δείτε την Κωνσταντινούπολη ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα δείτε τον ARCO Δημήτρη ΔΗΜΆΡΧΟ ΤΗΣ,σαν τον πρώην ποδοσφαιριστη της Fenerbahçe Ερντογκάν, που ήταν ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ. Η Κωνσταντινούπολη προορίζεται για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ με σούπα πληθυσμών.

Οι Eλληνες και ειδικά η νεολαία , ενδιαφέρονται μόνο για την καλοπέραση διάγοντας μια ζωή οξύμωρη : γλέντια, αναβολή δημιουργία οικογένειας αλλά και φανατική πίστη ΟΧΙ τόσο στο Ορθόδοξο δόγμα ΑΛΛΑ στα παραπροϊόντα της εκκλησιαστικής ζωής όπως οι προφητείες,ερμηνείες,ρήσεις ,ο μοναστηριακός τουρισμός και ο μεγαλοϊδεατισμός,τρέχουν σε ΄΄γέροντες΄΄ για να μάθουν ΄΄πότε θα πάρωμεν την Πόλη΄΄.

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη θα είναι κοσμογονικές ίσως και καταστροφικές,θα ζήσει την τέλεια καταιγίδα,αλλά σε κάθε περίπτωση μετά τις οδύνες του τοκετού θα αναδειχθεί μια νέα πολύ πιο θετική πραγματικότητα.

Οι Έλληνες και η νεολαία σήμερα δεν θέλουν αστυνομία διότι ΄΄μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”’ αλλά όταν τους κλέψει κάποιος και τους πιάσει τον ….. θέλουν ΄΄’ολο το FBI και την interpol μαζί για να τους συνδράμει.

Οσο για Εν Δυνάμεις.χούντα….ακροδεξιοί αρον αρον σταύρωσον αυτούς.Στην ….πυρά.

Ανησυχούν για το μουσουλμανικό στοιχείο στην Θράκη αλλά κανείς δεν παραδέχεται ότι οι μουσουλμάνοι έχουν από 7 παιδιά ανά οικογένεια και ζούνε ζωή μετρημένη και εντός λογικών πλαισίων και πάντα έχουν στόχους, πέρα από το που θα πάνε να απλώσουν την αρίδα τους για να πιούν καφέ.

Μια βόλτα στην Θράκη και θα δει κανείς ότι εκτός από την απόλυτη κυριαρχία των μουσουλμάνων στον αγροτικό τομέα,τα παιδιά τους είναι επιφανείς δικηγόροι,μηχανικοί, γεωπόνοι, δάσκαλοι κ.α.

Για δείτε, ποιοι είναι βουλευτές Κομοτηνής και με πόσους ψήφους βγήκαν.Είναι όλοι μουσουλμάνοι και αυτό σημαίνει ότι ακόμα και χριστιανοί τους ψήφισαν, ναι , διότι η αξιοπιστία και η καλή φήμη βρίσκεται πάνω από την καταγωγή.

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι ο κλέφτης όσο πετυχημένος και να είναι την κόρη του σε άτομο εκτός του κύκλου του και πάνω απ όλα τίμιο θα την δώσει.Το ίδιο και την ψήφο σας αναφέρω.Δεν θα αργήσει ο καιρός που θα δούμε ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα Ελληνικής αναποδιάς :

Οι Σέρβοι επι δεκαετίες δεν έκαναν παιδιά και οικογένειες προτιμώντας τα ΄΄γούστα΄΄.Την ίδια όμως εποχή οι Αλβανοί το Κοσόβου έκαναν παιδιά και οικογένειες αυξάνοντας τον πληθυσμό τους στο Κόσοβο .Οι Σερβοι του Κοσόβου το 2000 ήταν 300,000 και οι Αλβανοί 700,000.

Οι Σέρβοι ξαφνικά κατάλαβαν ότι οι Αλβανοί τους είχαν ξεπεράσει σε πληθυσμό και πολιτική δύναμη κι έτσι αντί να σκεφτούν μια έντιμη λύση αποφάσισαν πως ΄΄ο σκοπός αγιάζει τα μέσα΄΄΄και προσπάθησαν με τον Μιλόσεβιτς να σφάξουν 700,000 Αλβανούς του Κοσόβου σε λίγες ημέρες το 1999.

Ο δε Μιλόσεβιτς είχε φροντίσει να αρνείται με επιμέλεια τις προτάσεις του μετριοπαθούς Αλβανού ηγέτη Ιμπραήμ Ρουγκόβα ο οποίος δεν ήθελε πόλεμο αλλά ειρηνική συνύπαρξη.

Η στείρα άρνηση του Μιλόσεβιτς να δει το πρόβλημα με ρεαλισμό κι εντιμότητα οδήγησε στην βίαια καταστολή του αποσχιστικού κινήματος των Αλβανών οι οποίο ωστόσο αποδέχονταν τον μετριοπαθή Ρουγκόβα ως ηγέτη τους αλλά την ίδια στιγμή οργάνωναν παράλληλες κρατικές δομές .

Οι Αλβανοί έχοντας αποκλειστεί από το δημόσιο, τις κρατικές βιομηχανίες και παιδεία αναγκάσθηκαν να ιδρύσουν δικά τους σκιώδη νοσοκομεία, τράπεζες, σχολεία και άλλες δομές αλληλοϋποστήριξης.

Εάν ο Μιλόσεβιτς είχε αντιμετωπίσει το θέμα με εντιμότητα και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τότε δεν θα ξεσπούσε πόλεμος.
Αλλά οι Σέρβοι όπως κι οι Έλληνες νομίζουν ότι ο ΄΄σκοπός αγιάζει τα μέσα΄΄.

Ειχαμε το Σκοπιανό με Βορ Μακεδονία και τους μετανάστες .Γιατί δεν τους πειθουμε να ενωθούν με ΗΓΕΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ διδάσκοντας τους Ιστορία,Θρησκεία κλπ να τους κάνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ στη σκέψη.
Aλλά τι να τους αναφέρουν μπαμπάδες,μαμάδες ….΄΄γούστα΄΄, ,instagram, facebook,freddo ωωωω ξέχασα το…5G ουάου zero…G κλπκλπ.

Οσο για νεολαία ψαχνει την γη της επαγγελίας ενω την εχει στα πόδια της,ψαχνει το…ευκολα και γρήγορα ,ετσι … νομίζουν.Αν μια ημέρα τους βγαλεις την οθόνη κινητου/υπολογιστή/TV απο μπροστά τους θα σκοτωθούν μεταξύ τους.

Αυτο μου θυμίζει την διαχρονική αναποδιά των Πρσβευτών της Ελλάδος στην ΑΣΙΑ. Διαφημίζουν σε ΑΣΙΑΤΕΣ την Ελλάδα για τον Ηλιο,παραλίες κλπ και αδιαφορούν για ιστορία θρησκεία κλπ οταν ολοι ξερουν Ηλιος,παραλίες ειναι θανάσιμος εχθρός τους, λόγω θρησκείας. Αν μαυρίσουν θεωρείται ένδειξη κατωτερότητας.προστυχιάς κλπ

Η ζωή θέλει ωριμότητα . Η Ελλάδα έχασε τόσα χρόνια με την ασυνενοησία και κυρίως εμμονή κάποιων.

Ευχαριστώ Χριστός γεννάται δοξάσατε.

ARCO Δημήτρης.

Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr