ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ARCO Δημήτρης : ΘΕΜΑ : Προς Γερμανό Πρεσβευτή.

ARCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 4 Απρ 2020 - 21:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η παρουσα επιστολη απεσταλη σε Πρωθ Γραφειο,Υπουργούς και Βουλευτες 2/4/20.

Πρός : Πρόεδρο της Κυβέρνησης κύριo Κυριάκο Μητσοτάκη,
Βουλευτή και τέως Υπουργό κυρία Ντόρα Μπακογιάννη,
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Μιχ Χρυσοχοίδη,
Κύριους/ες Υπουργούς και Βουλευτές Ν.Δ.

Κοινοποίηση : Πρόεδρo ΣΥΡΙΖΑ κύριο Αλέξη Τσίπρα ,
Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ (ΠΑΣΟΚ) κυρία Φ.Γεννηματά
Κύριους/ες Βουλευτές του Συριζα,
Κύριους/ες Βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ (ΠΑΣΟΚ).

Αθήναι 2 Απρ 2020.

ΘΕΜΑ : Προς Γερμανό Πρεσβευτή. H προφητεία της Γερμανίαςγια τον κορώνα -ιό.

Αξιότιμε Πρόεδρε της Κυβέρνησης κύριε Κυρ Μητσοτάκη,

Aξιότιμη Βουλευτή της ΝΔ και τέως Υπουργέ κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και
κύριες/οι Υπουργοί ,Βουλευτές :
Σεβόμενοι ΠΑΝΤΑ τη θεσμική θέση,που κατέχετε σας παρουσιάζω επισημα στοιχεία με εγγραφο απο την Γερμανική Βουλη Deutscher Bundestag ετους 2013 σχετικα με την επιδημία του ΚΟΡΩΝΑ ιού.

Αν και σαν δεξιός δεν ψηφισα στις εκλογές την ΝΔ,απο βλακειες Υπουργού της ΝΔ ,εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον Πρωθυπουργό κ Μητσοτάκη τοσο για την υπευθυνη σταση του στην επιδημια του ΚΟΡΩΝΑιου οσο και για την με εντολή του τοποθετηση του καθηγητή κ Σωτήρη Τσιόδρα.

Χωρίς φλυαρίες και με λόγια απλά και κατανοητά ο Σωτήρης Τσιόδρας ειναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση. Ηρεμη δύναμη. Χαμογελαστός, αλλά και ορισμένες φορές όταν απαιτείται αυστηρός.

Σχετικα δημοσιευμενα αρθρα μου :

ARCO Δημήτρης : Σωτήρης Τσιόδρας ενας γιατρός που μιλάει στην καρδιά μας.

ARCO Δημήτρης : Σωτήρης Τσιόδρας ενας γιατρός που μιλάει στην καρδιά μας.

ARCO Δημήτρης : Και οι πιο ψύχραιμοι «λυγίζουν»,συγκίνηση από τον ΑΝΘΡΩΠΟ- ΓΙΑΤΡΟ κ Σωτήρη Τσιόδρα.

ARCO Δημήτρης : Και οι πιο ψύχραιμοι «λυγίζουν»,συγκίνηση από τον ΑΝΘΡΩΠΟ- ΓΙΑΤΡΟ κ Σωτήρη Τσιόδρα.

Κυριε Προεδρε της Κυβέρνησης και

Κυριοι Υπουργοί και Βουλευτές :

Τα γραφομενα σενάρια για την προέλευση του ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΥ αρχίζουν και λαμβανουν διαστάσεις τρομοκρατιας και οχι ενημερωσης. Παρουσιαζω ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ οπως ειναι η Deutscher Bundestag (Γερμ Βουλή).

Ας δουμε τι υπαρχει επισημα πλεον και οχι αφθαιρετες δοξασίες :

Το ετος 2013 η Γερμανική Κυβέρνηση είχε ενημερώσει την Βundestag (Βουλή) αναφορικά ως προς την μελλοντική πρόβλεψη ενός scenario για το πως θα μπορούσε να εξαπλωθεί ένας Corona ιός όπως και τα πλήγματα όπως αποκαλούνται στην Έκθεση στην Bundestag Corona κρίσης.

Όλων μας το μυαλό πηγαίνει ότι αφορά την πρόσφατη Corona κρίση που ζούμε και της οποίας η ελαφράς μορφής ανάρρωση τύπους (L) κυμαίνεται από μια (1) έως τρεις (3) ημέρες ενώ σε βαρύτερη μορφή τύπου (S) μπορεί να επεκταθεί σε (14) ήμερες.

Την ανωτέρω περιγραφή του «ρου των γεγονότων» μπορείτε να την βρείτε στο υπαριθμό Επίσημο έντυπο 17/12051 της German Federal Government προς την Bundestag (Βουλή) με ημερομηνία Ιανουάριου 2013.

Η τότε Γερμανική Ομοσπονδιακή Συγκυβέρνηση, ένας συνασπισμός Κομμάτων μεταξύ των Free Democarts (F.D.P) με τους Christain Democratic Union (C.D.U) υπό την ηγεσία της Angela Merkel, παρουσίασαν στους βουλευτές ανάλυση των κινδύνων για την πολιτική προστασία .

Στις πρώτες σελίδες του επίσημου pdf report επερώτηση προς την Βundestag καταγράφεται μια ανάλυση αναφορικά με το λιώσιμο των παγίων των χαμηλών υψομετρικών βουνοκορφών.

Στην συνέχεια η Αναφορά επερώτηση εξετάζει λεπτομερώς όπως αναφερεται μια “πανδημία που προκαλείται από τον ιό Modi-Sars”.

Η αναφορά μοντελοποιεί ένα scenario της επιλογής ενός ιού τύπου Sars που επιλέχθηκε “στο παρασκήνιο της φυσικής παραλλαγής του ιού το ετος 2003 που ώθησε άμεσα τα διαφορετικά Συστήματα Υγείας να βρεθουν στα όριά τους” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο συγγραφέας της προς την Βundestag.

Το όνομα Corona αναφέρεται χαρακτηριστικά ,στο κείμενο σαν : «Ένα τρέχον παράδειγμα ενός νέου παθογόνου corona -ιού ο οποίος δεν σχετίζεται στενά με το Sars-CoV.”

Σύμφωνα με το συγγραφέα της αναφοράς επερώτησης στην Βundestag ο νεος παθογόνος παράγοντας ιου θα προέρχεται από την Νοτιοανατολική Ασία, μεταδιδόμενος σε ανθρώπους από άγρια ζώα στις αγορές.

Το scenario εξάπλωσης του νέου παθογόνου -ιού συνεχίζει η αναφορά σηματοδοτεί την τρέχουσα κρίση, όπως και το χρονικό διάστημα της εξάπλωσης:

«Η εμφάνιση θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο στην Ασία, αλλά γίνεται αισθητή αργότερα μετα από λίγες εβδομάδες ως προς το εκτιμώμενο μεγέθους της και της έντασής της ενώ στην Γερμανία εμφανίζεται τον Απρίλιο.

Οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν εξηγείται παρακάτω της αναφοράς προς την Βundestag:

Περιοριστικα μετρα όπως κλεισιματος εκαιδευτικων ιδρυματων και αναβολης των δημοσιων εκδηλωσεων.

Επιπροσθέτως εκτός από των ενδεικνυόμενων μέτρων, τα οποία μπορούν να διαταχθούν σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας των ΜόλυνσΕΩΝ, υπάρχουν περαιτέρω συστάσεις όπως της μετρα υγιεινής προσωπικής προστασίας.

Μήπως όλα αυτά που ζούμε την περίοδο κρίσης του κορώνα -ιού Covid19 είχαν προβλεφθεί;

Hδη σήμερα ο τεράστιος αριθμός των μολυσμένων ανθρώπων του κορωνα -ιου Covid19 όπου η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται σοβαρή είτε νοσηλεύονται σε Νοσοκομεία ειτε χρειάζονται Εντατική Φροντίδα υπερβαίνοντας κατά τα μέγιστα την διαθέσιμη ικανότητα τους.

Πηγή:

http://dipbt.bundestag.de/doc/btd/17/120/1712051.pdf?mktcid=nled&mktcval=123_2020-03-19&kid=_2020-3-19&trco=

Το παρον συνημμενο σε pdf ειναι στην Γερμανική διάλεκτο και ας το κανει χρηση ο Πρωθυπουργος κ Κυρ Μητσοτάκης και Βουλευτες

Να ερωτηθει ο Γερμανός Πρεσβευτης στην Ελλάδα τι τελικά ζητα η Γερμανία απο την Ελλάδα και ολο τον υπόλοιπο κοσμο.

Χωρίς φλυαρίες και με λόγια απλά και κατανοητά :

1ον Θελουν ολο τον κοσμο περιορισμένο στα σπιτια του και να μην σπαταλά χρήμα λογω χρεοκοπιας ΗΠΑ που επιβάλλουν για χαμηλή ισοτιμια δολαρίου ;

Ειναι γνωστό οτι στολοι αεροπορικών εταιριων, μεγαθηρια, που καταναλωνουν εκατ λιτρα καυσίμου,ανεβαζουν την ισοτιμια δολαριου ΗΠΑ και οδηγούνται σε ΄΄μακρα αποθηκευση΄΄σε ερήμους, που υπαρχουν αεροδρόμια με χαμηλή τιμη παρκαρισματος αεροπλάνων.

2ον Θελουν με την δήθεν επιδημία ΚΟΡΩΝΑ-ιου που είναι προϊόν της Γερμανίας οπως επισημα πλεον φαινεται απο το εγγραφο :

α. Την χρεοκοπία της απείθαρχης Ιταλίας και την εξαΰλωση των ιταλικών τραπεζών με δικαιολογία την επιδημία γιατί δεν έχουν τα 200 δις που απαιτούνται να διασώσουν τις Ιταλικές Τράπεζες ;

β..Θελουν την διάσωση η έστω ελεγχόμενη ζημιά της Deutche Bank η οποία είναι μέσα και εχει ζημιές υψους 30 τρις ΕΥΡΩ ;

γ. Θελουν την τελική εξαΰλωση του νότου και την παράδοση στο Κατάρ και Τουρκία; Γαυτο μεταφέρουν χωρις επισημα εγγραφα μουσουλμάνους στην Ελλάδα και ΕΕ ;

Ειναι γνωστό οτι οι χώρες του Βίσεγκραντ με τις ακροδεξιες κυβερνησεις οπως και η Ιταλία καθοδηγουνται απο Ρωσία.

Ζητω συγνωμη εκ των υστερων για το υφος γραφης αλλα και οι πιο ψύχραιμοι «λυγίζουν»,διαβάζοντας τετοια επισημα εγγραφα της Γερμανικής Βουλής Deutscher Bundestag που ειναι θεσμικό οργανο μελους της ΕΕ.

Ευχαριστω για την ανοχή σας.

Υ.Γ Η επιστολή θα εχει επέκταση πλεον με στοιχεια απο Γερμανία . Η τρομοκρατηση των Πολιτων με σενάρια και δοξασίες απο μη θεσμικα πρόσωπα στα ΜΜΕ που λαμβανουν επιδότησεις 15 εκ ευρω πρέπει να λαβει τελος.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…