ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ARCO Δημήτρης : Προς Εθνική καταστροφή 2 … ΚΥΠΡΟΣ

ARCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 31 Ιαν 2020 - 11:37

Τα πράγματα στην Κύπρο είναι χειρότερα απο ΕΛΛΑΔΑ.

Η Κύπρος χειραγωγείται απο την Ρωσία σε πολύ προχωρημένο βαθμό. Η προφητειολαγνική προπαγάνδα έχει κυριολεκτικά αφανίσει κάθε διάθεση για προσπάθεια άμυνας απέναντι στην τουρκική απειλή. Ορισμένοι ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ διακινούν το ρωσικό προπαγανδιστικό προφητειολογικό δόγμα περί καταλήψεως δύο ελλαδικών νησιών απο την Τουρκία αλλά για την ίδια την Κύπρο ισχυρίζονται ότι ο τουρκικός στρατός κατοχής θα αποσυρθεί και ότι θα απελευθερωθεί η κατεχόμενη Κύπρος.

Κίνηση-ματ από την Κύπρο: »Μπλοκάρει» τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας – Οργή σε σε Βρυξέλλες & Βερολίνο

Η Τουρκία συμφωνεί με την διεθνή κοινότητα για την απόσυρση των κατοχικών δυνάμεων απο την Κύπρο με αντάλλαγμα την παραχώρηση του οικοπέδου 3 της κυπριακής ΑΟΖ .

Η Ελληνοκυπριακή πλευρά θα αναθαρρήσει και σε κλίμα ευφορίας θα ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ το σχέδιο Άναν δηλαδή της ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με εναλλασσόμενο πρόεδρο .

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του νέου διζωνικού μορφώματος θα είναι κάποιος ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ο οποίος θα ΘΥΜΙΣΕΙ τον ΜΑΚΑΡΙΟ. Αυτό θα είναι το ΄΄τυράκι΄΄ στην φάκα διότι οι Ελληνοκυπριοι θα διαπιστώσουν μετά το τέλος της θητείας του ότι ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα είναι ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ, αλλά τότε θα είναι αργά.

Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ για να δικαιολογήσει την υποχώρηση-αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής από την Κύπρο ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ για την κατάληψη της Ρόδου και Καστελόριζου ΕΙΤΕ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.Έτσι εκτός απο το οικόπεδο 3 της κυπριακής ΑΟΖ θα αποκτήσει και ΑΟΖ στο νότιο Αιγαίο.

Αυτό ενισχύεται από τις συνεχόμενες συνεντεύξεις και δηλώσεις ΚΥΠΡΙΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ΄΄΄προφητείες΄΄ και προρρήσεις που δείχνουν με απόλυτη σιγουριά ότι ο τουρκικός στρατός θα αποχωρήσει απο τα κατεχόμενα και ότι η Ελλάδα θα χάσει δύο νησιά τα οποία αυτός γνωρίζει αλλά δεν μας λέει. Προφανώς Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ αυτός προορίζεται για ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ στο διζωνικό μόρφωμα.

Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ και λεει ….. προφητείες,ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΙ το ΄΄εδαφος΄΄.Καποιοι αναγνωστες μου ζητησαν να αναρτησω τις ομιλίες του ΚΥΠΡΙΟΥ ανωτατου ρασοφορου ΟΤΑΝ ολη η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕ.Ας λογικευτουν.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι προετοιμάζουν την Τουρκία για νέα εισβολή στην ελεύθερη Κύπρο αλλά θα είναι αδύνατο να καταληφθεί όλο το νησί και πολύ πιο δύσκολο να τεθεί υπο κατοχή και το ελεύθερο κομμάτι. Οι ΡΩΣΟΙ θα ωθήσουν τον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ να ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και κατόπιν θα τον διατάξουν να τραβηχθεί πίσω.

Οι Ρώσοι , σε ΣΥΝΕΝΝΟΙΗΣΗ με την Τουρκία, θα επέμβουν ως δύναμη διαιτησίας και θα ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΟΥΝ ως οι ΄΄ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ΄΄ της Κύπρου.

Ετσι οι ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ οι οποίοι διακινούν τις ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ θα αποδειχθούν αξιόπιστοι και ο κυπριακός λαός θα αναδείξει κάποιον απο αυτούς ως τον ΝΕΟ ΜΑΚΑΡΙΟ ο οποίος θα έχει την εξουσιοδότηση να λύσει το κυπριακό. Ο τουρκικός στρατός κατοχής θα αποσυρθεί σε κάποιο βαθμό και η EΠΑΛΗΘΕΥΣΗ των ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ θα παρασυρει τους ελληνοκύπριους να αποδεχτούν μια λύση ανάλογη του σχεδίου Αναν, μια ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.Εγχείρηση … χωρίς αίματα με το βαμβακι.

Έτσι οι ΡΩΣΟΙ μέσω των πρακτόρων τους θα αποκτήσουν τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ του νησιού και θα μπορέσουν :

α. να ακυρώσουν τον east med και

β. να οικειοποιηθούν των κοιτασμάτων του νησιού τα οποία θα εκμεταλλευθούν μαζί με το ΚΑΤΑΡ.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΥΠΡΙΟΙ κληρονόμησαν , δυστυχώς, την ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα κοινά όπως την ανάδειξη της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ως πιο σημαντικού θεσμού από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

Στην Ελλάδα η οικογένεια δεν αποτελεί προστατευόμενο θεσμό στα πλαίσια του κοινωνικού γίγνεσθαι αλλά ξεχωριστή οντότητα που αποτελεί δορυφόρο της συλλογικής δράσης.

Οι Έλληνες,Κυπριοι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ πραγματικά για την πολιτική όπως υπαγορεύει ο αστικός μύθος.Το σπίτι ΜΟΥ να΄΄περνάει΄΄καλά και ας καεί το παλιάμπελο.ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΒΛΑΧΕΨΟΥΝ.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ για την διεύθυνση του αγώνα το 1821 ,το 1941 όπως και ΣΗΜΕΡΑ.

Αντιθέτως οι Έλληνες Κυπριοι ,ευχαρίστως παραδίδουν την εξουσία σε προδότες χωρίς να το πολυεξετάσουν, αδιαφορώντας για τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, έννοια άχρηστη για αυτούς και ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και του ΄΄ΣΟΓΙΟΥ».

Δεν πρέπει να αποτελεί ντροπή το γεγονός ότι παρόλο που είμαστε ο μοναδικός ευρωπαϊκός λαός που υπέφερε σε τόσο μεγάλο βαθμό από την κρίση δεν μπορεί να αποκρυσταλλώσει μια πολιτική πλατφόρμα εναντίον των αιτιών της δυστυχίας του όπως κάνουν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα σωθούν από την εξυπνάδα και εγωισμό των άλλων.Η λύση θα έρθει από τις αντιδράσεις των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών , από τον αγώνα τους ενάντια στην Γερμανική οικονομική χούντα.

Την Κυπρο ας την ξεχάσουμε ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Οσο για τον περιέργο ΡΑΣΟΦΟΡΟ που στελνει επιστολές στο πόρταλ και επιμενει οτι οι … ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ εκχριστιανίσθηκαν το εχω αναφερει πολλές φορες οτι οι …. δηθεν προφητειες αναφέρουν οτι 30 εκ Τουρκοι/κυπριοι δηθεν θα εκχριστιανισθούν και αυτο γραφει.Συγνωμη κυριε ιεράρχα αλλα που θα εγκατασταθούν αυτοι οι….λίγοι ; Εκει που ζούνε βεβαια.Και οι Ελληνοκύπριοι θα ενσωματωθούν …μαζί τους.ΔΙΖΩΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.

Να τον χαίρονται οι προφητειόπληκτοι υπασπιστες του.
Οσο για την κυρία αρθρογράφο που εγραφε ενθερμα κατα του ΙΣΛΑΜ και τωρα σταμάτησε να αρθρογραφεί και εγραφα οτι προβλημμα δεν ειναι οι πολιτικα χρήσιμοι ηλίθιοι κατα ΛΕΝΙΝ και ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ Μουσουλμάνοι αλλα οι ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ/ ΠΡΩΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ενω οι αναγνώστες με ΄΄στόλιζαν΄΄ τι εχουν να πουν ;

Τρείς Αγίους τοποθετησε ο γλυκός Χριστούλης που αποκαλώ και τους αγνοήσατε .Το ΙΣΛΑΜ φταίει ;

Εχετε δει ποτε Μουσουλμάνο να συνλειτουργεί με αιρετικο μουσουλμάνο τζιχαντιστή κλπ. ΠΟΤΕ.

Κέρκυρα: Οἱ Ὀρθόδοξοι συμπροσευχήθηκαν μέ τούς ΠΑΝ-αἱρετικούς γιά τήν ….«ἑνότητα» τῶν χριστιανῶν!

Πρόβλημμα δεν ειναι οι πολιτικα χρήσιμοι ηλίθιοι μουσουλμάνοι κατα ΛΕΝΙΝ και ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ αλλα οι ΠΑΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ).

Αυτοι όπως ακριβώς και τα υποπροιόντα του πεπτικού σωλήνα των σκυλιών, βρίσκονται συνέχεια στα πόδια μας και δεν μπορείς να τους αγνοήσεις.

Αλλα όπως εγραψα στο πρωτο αρθρο μου ΄΄θέλει αρετήν και τολμην η ελευθερία΄΄.

Ευχαριστώ,ARCO Δημήτρης.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr