• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ARCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ARCO Δημήτρης Η ετικέτα «”Μπανανία ΚΥΠΡΟΣ»!

6 έτη ago
in ARCO ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
ARCO Δημήτρης Η ετικέτα «”Μπανανία ΚΥΠΡΟΣ»!
0
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Eχω γραψει σχετικα : ARCO Δημήτρης : Προς Εθνική καταστροφή 2 … ΚΥΠΡΟΣ. oπου αρκετοι αναγνωστες αντεδρασαν, οτι τα πράγματα στην Κύπρο, είναι χειρότερα απο ΕΛΛΑΔΑ.

Αναγνώρισε τον «Αττίλα» η Κύπρος: Επέστρεψε την τουρκική σημαία & τη φωτογραφία του Ντενκτάς που πήρε ο 16χρονος ήρωας! |
https://www.pronews.gr/kypros/804218_anagnorise-ton-attila-i-kypros-epestrepse-tin-toyrkiki-simaia-ti-fotografia-toy

Η κατεχόμενη Κύπρος αποτελεί την ” παιδική χαρά ” της βρετανικής διεφθαρμένης από το Κατάρ πολιτικής ελίτ. Εκεί εκτός από φθηνή γη οι Βρετανοί πολιτικοί βρίσκουν ναρκωτικά και με όρους που θα τους καταδίκασαν στην πατρίδα τους . Τα κατεχόμενα εξυπηρετούν και τους πλούσιους άραβες οι οποίοι αγοράζουν τα χαρέμια τους. Αυτά που γίνονται στα κατεχόμενα είναι αδύνατον να τα φανταστείς.

Γιαυτό και η Ε.Ε στήριζε και στηρίζει το ψευδοκράτος.
Καταρχας σαν μελη της ΕΕ τοσο Ελλαδα οσο και Κυπρος που επληγησαν απο τον ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ δεν ελαβαν καμμια ουσιαστικη βοήθεια τοσο απο ΕΕ η Ελλαδα και απο Ρωσια η Κυπρος που υποτιθεται την ….στηριζει. Δεδομενου η ΕΕ εχει Προεδρο της Europa Committee την ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ Γερμανιδα αλλα…Βελγικης καταγωγης που εχει μεγαλωσει στο New Jersey USA Ursula von der Leyen, με Υπ Υγειας την ΚΥΠΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ κ Κυριακιδη .Δεν εκαναν τα αυτονοητα ΑΠΕΤΥΧΑΝ σε ακρως σοβαροτατο θεμα ΥΓΕΙΑΣ και ειναι φρονιμο να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ.

Τα 2/3 των θανόντων παγκοσμίως απο ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ ειναι στην ΕΕ,τους αξίζουν ….. συγχαρητήρια …. congratulation!
Οσο για το …ρδελο ΚΥΠΡΟΣ ειναι η μοναδικη Χωρα στην ΕΕ που προσεφυγε στον ESM λογω ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΥ.Τα σχολια … περιττευουν.

Η Κύπρος χειραγωγείται απο την Ρωσία σε πολύ προχωρημένο βαθμό. Η προφητειολαγνική προπαγάνδα έχει κυριολεκτικά αφανίσει κάθε διάθεση για προσπάθεια άμυνας απέναντι στην τουρκική απειλή. Ορισμένοι ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ διακινούν το ρωσικό προπαγανδιστικό προφητειολογικό δόγμα προετοιμάζοντας το ΄΄εδαφος΄΄ στο διζωνικό μόρφωμα.

Οι Ρώσοι μελέτησαν το παρελθόν και διαπίστωσαν ότι οι ελληνοκυπριοι πιο εύκολα εμπιστευονται την εκκλησία πάρα τους πολιτικούς.
Έτσι, ενίσχυσαν την κυπριακή εκκλησία σε πρώτη φάση και σε δεύτερη ενίσχυσαν την σλαβική παρουσία στο Άγιο όρος. Γρήγορα οι Ρώσοι ηλεγχαν Ελλάδα και Κύπρο κυρίως με την γνωστή μέθοδο των ΔΗΘΕΝ προρησεων αλλά και θαυμάτων.

Διάφοροι άγνωστοι έγιναν τηλεαστερες με άγνωστη χρηματοδότηση και έκαναν εκπομπές ωρών περιγράφοντας θαύματα επιγραφών σε τοίχους και προρησεις για το ξανθό γενος.

Η Κυπρος απο την περιοδο Μακαριου,Χριστοφια και Αναστασιάδη ηταν εναντιον της Ελλαδος γιατι ειχαν εντελως αντιθετα οικονομκα συμφεροντα,τα οικονομικα γραφεια που κυβερνουσαν τις 2 Χωρες .

Στην Κυπρο τα οικονομικά συμφεροντα της ταυτιζονται με Τουρκια δηλαδη Βρετ Κοινοπολιτειας ενω Ελλαδα με ΕΕ δηλαδη Γερμανιας .
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…;;; Κύπρος: Θύελλα αντιδράσεων για την οδό «Ίστανμπουλ» στη Λάρνακα.

Το 1974 ο Μακάριος υπό την καθοδήγηση των Άγγλων πήγε στην ολομέλεια του ΟΗΕ κι ομολόγησε οτι ή Ελλάδα του είχε κάνει πραξικοπημα. Έτσι έδωσε το δικαίωμα στον ΟΗΕ να εγκρίνει την εισβολή της Τουρκίας ως εγγυητριας δύναμης της νεοτευκτης Κυπριακης δημοκρατίας.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ απο μονη της ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του ΜΑΚΑΡΙΟΥ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν θελει ΤΩΡΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ μεσω Βρετ Κοινοπολιτειας ηθελε την ενωση ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ ενω ο Παππαδοπουλος μεσω της μετεπειτα ΕΕ (Γερμανιας) ηθελε την ενωση ΕΛΛΑΔΑΣ -ΚΥΠΡΟΥ.Ειναι γνωστο με ποσο μισος υποδεχτηκαν οι Κυπριοι τους Ελληνες στρατιωτικους μετα την επέμβαση των Τουρκων.

Ανησυχία στη Λευκωσία: Η Τουρκία στέλνει αιφνιδιαστικά 1.500 στρατιώτες στα Κατεχόμενα
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/874709_toyrkia-enishyei-me-1500-stratiotes-tis-dynameis-tis-stin-kypro

Για να ερθουμε στο ΤΩΡΑ,οι ΡΩΣΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ και ΜΑΦΙΟΖΟΙ στην ΚΥΠΡΟ ειναι κρατος εν κρατει πραττοντας και αναφεροντας οτι θελουν χωρις να δινουν λογαριασμο σε κανεναν.

Η ρωσική «εισβολή» στην Κύπρο μετέτρεψε το νησί σε προτεκτοράτο. Μια μεγάλη ομάδα από νεόπλουτους Ρώσους, “άξεστους”, που δεν σέβονται τίποτα. Ούτε καραντίνα, ούτε προληπτικά μέτρα κατά του κορωναϊού. Ούτε την Κύπρο – την χώρα που τους έδωσε την δυνατότητα να διακινούνται ελεύθερα στην Ευρώπη και το κυριότερο που τους έχει νομιμοποιήσει τα μαύρα εκατομμύρια τους.
Αν τους άρεσε και αγαπούσαν την “πλούσια” χώρα τους την Ρωσία, ποιός ο λόγος να βρεθούν και να ζούν μόνιμα στην Κύπρο με όλα τα υπάρχοντα τους ;

Η Κύπρος είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ της ΕΕ που βρίσκεται υπό ημικατοχή και θα μπορούσε να αξιοποιήσει προς όφελος της τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία για την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και την επίθεση της στην ανατολική Ουκρανία…

Αντ’ αυτού ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο τασσόταν εναντίον της επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία. Το ψήφισμα της πλειοψηφίας της Βουλής επικαλέστηκε την δυσχέρεια στην εξαγωγή κυπριακών προϊόντων προς την Ρωσία.

Έφτασε στο σημείο όπου ένας “κύριος” Μιλονόφ, βουλευτής στην Ρωσία, που ντύνεται με άμφια, εμφανιζόμενος ως μέλος ενός ανύπαρκτου «Κυπριορωσικού Συνδέσμου Κουλτούρας, Ορθοδοξίας και Επιχειρηματικότητας», έκανε επαφές με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ο ίδιος οργάνωσε διαδικτυακό δημοψήφισμα και ζητούσε την πρόσκληση ρωσικών ειδικών δυνάμεων στην Κύπρο για να την προστατεύσουν και να την απελευθερώσουν…

Κανείς δεν μπήκε στον κόπο, σ’ αυτό το νησί, να κάνει μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο πριν του ανοίξουν τις πόρτες στο Προεδρικό Μέγαρο και στα γραφεία των κομμάτων.

Δεδομενου οτι εχουν νομιμοποιησει ανω των 100.000 Ρωσων στην Κυπρο,καθε καρυδιας καρυδι.

Ο κύριος αυτός είναι ο εμπνευστής του νόμου κατά των ομοφυλοφίλων στη Ρωσία,ενώ πρότεινε να απαγορευθεί στον διευθυντή της Apple να επισκεφθεί την Ρωσία, γιατί ενδεχομένως μπορεί να την μολύνει με AIDS κλπ

Διακεκριμένες προσωπικότητες της Ρωσίας είχαν ζητήσει την παύση του βουλευτή Μιλονόφ, γιατί οδηγεί την Αγία Πετρούπολη σε σκοταδισμό και την εκθέτει διεθνώς με τις γελοίες πρωτοβουλίες του.

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία, 20.000 Ρώσοι ζητούν να τον εξετάσει ψυχίατρος, ενώ υπήρξε προσφυγή στον εισαγγελέα για να ερευνηθούν τα ρατσιστικά του ξεσπάσματα που συνοδεύονται από βρισιές. Έξι βουλευτές του κόμματός του ζήτησαν να παυθεί λόγω ρατσιστικών δηλώσεων.

Ωστόσο, ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν τον παρασημοφόρησε για το νομοσχέδιό του εναντίον των ομοφυλοφίλων, προκαλώντας τις αντιδράσεις διεθνών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα,ξεφτύλα της ρωσικής παρέμβασης στη Κύπρο, είναι η περίπτωση της εισαγγελέως Ελένης Λοϊζίδου.

Τα emails που διέρρευσαν σε ρωσικό ιστότοπο, αν και θα έπρεπε σε μια σοβαρή χώρα να απασχολήσουν ως προς το περιεχόμενό τους, τόσο τον γενικό εισαγγελέα, όσο και την κυβέρνηση, θεωρήθηκαν ως «προσωπικά δεδομένα» και οδήγησαν τους θεσμούς εναντίον των δημοσιογράφων που τα έφεραν στο φως.

Ο μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας, δίνει την εντύπωση πως αισθάνεται άβολα ως επίσκοπος της Εκκλησίας της Κύπρου, και ενδεχομένως θα ήθελε να ανήκει στο Πατριαρχείο Μόσχας. Εμφανίζεται με άμφια της Ρωσικής Εκκλησίας (άσπρο καλυμμαύχι) και κάνει λυτανίες των εικόνων των Τσάρων που έχουν αγιοποιηθεί από το Πατριαρχείο Μόσχας, χωρίς αυτή η αγιοποίηση να έχει γίνει αποδεκτή από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Η λειτουργία δύο ρωσόφωνων ραδιοφωνικών σταθμών παγκύπριας εμβέλειας δεν ελέγχονται από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, όπως οι άλλοι σταθμοί, αφού δεν υπάρχουν υπάλληλοι που να γνωρίζουν τη ρωσική γλώσσα.

Οι Ρώσοι αισθάνονται στην Κύπρο… σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Μέχρι του σημείου που ο αντιπρόεδρος του ρωσικού κόμματος Μιχνέβιτς να αποκαλεί την χώρα που τον φιλοξενεί “Μπανανία”…

Η επιστροφή της Ρωσίας στην Κύπρο έγινε με την εκμετάλλευση του θρησκευτικού συναισθήματος και με τα δις κεφαλαίων των Ρώσων ολιγαρχων στις κυπριακές τράπεζες με αντάλλαγμα την κυπριακή υπηκοότητα που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Η Ρωσία έχει αλώσει και έχει διαφθείρει το κυπριακό δημόσιο και έχει εξαγοράσει την εκκλησία .

Οι ελληνοκυπριοι όλη μέρα ακούνε προκατασκευασμενες προφητείες περί ξανθού γένους το οποίο θα σώσει την Κύπρο σε επικείμενο πόλεμο και οι Κύπριοι δεν θα πρέπει να ανησυχούν και να μην πολεμήσουν εφόσον όλα είναι… ΄΄κανονισμενα΄΄.

Δεν αναφερομαι στο εμποριο ναρκωτικων,πορνεια και λαθρεμποριο καθε μορφης.

Να εχουν ολοι κατα νου οτι Ελλαδα -Ρωσια ειναι ενεργειακες χωρες και εχουν αντιθετα συμφεροντα.Σαν αποτελεσμα η ΕΛΛΑΔΑ θα βρισκεται σε μια ΔΙΑΡΚΗ ΑΕΝΑΗ ΚΡΙΣΗ λογω ΡΩΣΙΑΣ.

Χαρακτηριστικό των προφητειόπληκτων είναι η αέναη αναβολή η αναμονή των ” γεγονοτων” αποτελεί την τέλεια δικαιολογία.

Οριστικό: Αποσύρθηκαν ENI & TOTAL από το οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ – Λευκωσία-Αθήνα έμειναν μόνες με την… Άγκυρα
https://www.pronews.gr/kypros/874653_aposyrthikan-eni-total-apo-oikopedo-6-tis-kypriakis-aoz-prin-liges-imeres

Το ιδιο Κυπρος με Ελλαδα σαν ενεργειακες χωρες εχουν αντιθετα οικονομικα συμφέροντα ,Βρετ Κοιν -ΕΕ-ΚΙΝΑ(Ρωσια).

Ο Ερντογαν με το στημένο πραξικόπημα κατάφερε να μεταφέρει κρυφά στα κατεχόμενα της Κύπρου 42 επιθετικά ελικόπτερα τα οποία δεν είχε δικαίωμα να μεταφέρει επίσημα ως μέλος του ΝΆΤΟ σε Τρίτη χώρα.

Τα ελικόπτερα αυτά ακόμα και σήμερα επίσημα αγνοούνται και η απώλεια τις καταλογιζεται σε δήθεν πραξικόπηματιες αξιωματικούς .

Τα ελικόπτερα βρίσκονται στα κατεχόμενα απο Ιουν 2019 οπου οι κατοχικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με 42 άρματα leopard από τον Εβρο.Την στιγμή που όλα δείχνουν προετοιμασία πολέμου οι Κύπριοι ακούνε δήθεν προφητείες ότι ο τουρκικός στρατός θα αποχωρήσει.

Ολες οι αδειοδοτημένες ξένες εταιρείες εγκατέλειψαν την κυπριακή ΑΟΖ – Τέλος οι έρευνες και οι γεωτρήσεις!10-5-20.
https://www.pronews.gr/kypros/876653_oi-toyrkoi-xekinoyn-geotriseis-stin-kypriaki-aoz-oles-oi-adeiodotimenes-xenes

Έρχεται θύελλα: Έρευνες άμεσα σε ελληνική υφαλοκρηπίδα & γεώτρηση σε ΑΟΖ Κύπρου ανακοίνωσε η Άγκυρα 24/05/2020
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/881194_notios-tis-kritis-toyrkiko-ereynitiko-skafos-fatih

Οι ΗΠΑ και Κατάρ,Σαουδικη Αραβία, Ρωσία θέλουν ένα σοβαρό τόποτηρητη και δεν θα βασιστούν στην Ελλάδα και Κύπρο που αποτελούν πλέον γεωπολιτικούς νάνους. Η Τουρκία θα αποτελεί τον τόποτηρητη της συμφωνίας με δικαιώματα στην εξόρυξη και την εξαγωγή.

‘Ή Ε.Ε και οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την κυριότητα της Κύπρου αλλά για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η τουρκική κυριαρχία σε όλο το νησί είναι επιθυμητή εφόσον ο Ερντογάν είναι σύμμαχος και συνέταιρος του Πούτιν .
Η μόνη λύση για ΕΛΛΑΔΑ- ΗΠΑ ειναι η Σαουδική Αραβία να επιτεθεί στο Κατάρ. Μόνο έτσι θα καταρρεύσει η Τουρκία, μόνο έτσι θα υποκύψει η Γερμανία και θα συνετιστει ο μπραβος της ΚΙΝΑΣ Ρωσία.

Ετσι ο νεος αξονας ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ θα νικησει τον Κινεζικο φασισμό.
Ωστόσο ο Προεδρος Τραμπ δεν δείχνε ικανός για μια τέτοια ιστορική απόφαση.

Ευχαριστω ARCO Δημήτρης.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)

by admin
6 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;

by admin
8 ώρες ago
Μιλάμε για μεγάλη αδικία… Τρομερό κείμενο του Νεκτάριου Δαπέρεγολα
Slider

Μιλάμε για μεγάλη αδικία… Τρομερό κείμενο του Νεκτάριου Δαπέρεγολα

by admin
20 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (9/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (9/6/2026)

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

4 ημέρες ago
Η ιστορία που ακολουθεί είναι απολύτως αληθινή. Τα γεγονότα συνέβησαν όπως περιγράφονται.

Η ιστορία που ακολουθεί είναι απολύτως αληθινή. Τα γεγονότα συνέβησαν όπως περιγράφονται.

1 ημέρα ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Ζήτησαν από Έλληνα ηθοποιό να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στα γυρίσματα σίριαλ, που θα παιχτεί στο δαιμονικό Netflix!

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Αντί για ανέκδοτο: Μουσουλμάνα επιβάτης ζητά από τον οδηγό να κλείσει τη μουσική. Και η επική απάντηση του οδηγού…

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Μιλάμε για μεγάλη αδικία… Τρομερό κείμενο του Νεκτάριου Δαπέρεγολα

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)

    26 shares
    Share 10 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr