ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΡΩΜΑ «ΠΟΛΕΜΟΥ» ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ! Ελληνικό ΥΠΕΞ: «Μην κάνετε λανθασμένες αξιολογήσεις για το που μπορούμε να φτάσουμε για να υπερασπιστούμε την εδαφική μας κυριαρχία»

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 4 Μάι 2016 - 11:57
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Προβληματισμός επικρατεί τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο και στο Εξωτερικών για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Μάλιστα, το υπουργείο Εξωτερικών έχει προχωρήσει σε διαβήματα στα οποία διαμηνύεται -σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr- «μην κάνετε λανθασμένες αξιολογήσεις για το πού μπορούμε να φτάσουμε για να υπερασπιστούμε την εδαφική μας κυριαρχία». Το γεγονός ότι τα διαβήματα πραγματοποιήθηκαν προς τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΝΑΤΟ και το Βερολίνο καταδεικνύει την πρόθεση της Αθήνας να καλέσει τις μεγάλες δυνάμεις να μην παρεξηγούν την ψυχραιμία που διαχρονικά επιδεικνύει έναντι της Άγκυρας και ότι εάν κρίνει δεν θα διστάσει να προχωρήσει και σε στρατιωτική εμπλοκή, όσο και αν δεν επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη.

crashonline.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr