ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αρχαία προειδοποίηση από τον τάφο που συμβαίνει τώρα στην Αμερική – Περιμένετε μέχρι να ακούσετε τι θα ακολουθήσει ».

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 11 Φεβ 2018 - 14:00
Loading...

Θυμηθείτε, όπου συγκεντρώνετε δύναμη σε λίγα χέρια, πολύ συχνά, οι άνδρες με τη νοοτροπία των γκάνγκστερ αποκτούν τον έλεγχο. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι … η εξουσία τείνει να καταστραφεί.

«Αυτό που διακυβεύεται είναι μία μικρή χώρα, είναι μια μεγάλη ιδέα – μια νέα παγκόσμια τάξη, όπου τα διαφορετικά έθνη συγκεντρώνονται σε μια κοινή αιτία, για να επιτύχουν τις καθολικές φιλοδοξίες της ανθρωπότητας. την ειρήνη και την ασφάλεια, την ελευθερία και το κράτος δικαίου … Ένας κόσμος στον οποίο υπάρχει η πραγματική προοπτική μιας νέας παγκόσμιας τάξης. »-Πρόεδρος George H. W. Bush, 29 Ιανουαρίου 1991.

Η λέξη «παγκοσμιοποίηση» σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει. Πρόκειται για τη διαδικασία μετάβασης του κόσμου σε παγκόσμια κυβέρνηση και αυτό ακριβώς προσπαθεί να αποτρέψει ο Nτόναλντ Τραμπ και οι πατριώτες Αμερικανοί. Μόλις η χώρα μας αφαιρεθεί από τον εθνικισμό της, τότε θα βρεθούμε στα χέρια ενός μυστικού οργάνου διοίκησης, του οποίου στόχος είναι να σπάσει το αμερικανικό σύστημα αξιών και να μας φέρει κάτω από την αυταρχική, τυραννική εξουσία.

Όλα αυτά και περισσότερα σε αυτή τη σπασμένη αναφορά …

http://beforeitsnews.com/alternative/2018/02/ancient-warning-from-the-grave-happening-now-in-america-wait-until-you-hear-whats-next-3594220.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : corfiatiko.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter