ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άσχημες εξελίξεις στο Σκοπιανό

ΕΘΝΙΚΑ. - 9 Ιαν 2013 - 8:57
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

του Νεκτάριου Κατσιλιώτη, Ιστορικού
Τελικά ο ΟΗΕ δεν πτοείται από τα λογικά ελληνικά επιχειρήματα και επιχειρεί να… δώσει μια τύποις συμβιβαστική λύση στο μακεδονικό.

Ο απεσταλμένος του Μάθιου Νίμιτς θα επισκεφτεί Αθήνα και Σκόπια για να επιβάλει το όνομα Βόρεια Μακεδονία.
Η πρόταση αυτή είναι άκρως επικίνδυνη για το καυτό μας εθνικό θέμα. Το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» εξαρτώμενο από τον σκοπιανό συνταγματικό αλυτρωτισμό δημιουργεί επικίνδυνες προσδοκίες στους γείτονες Σλάβους. Η ελληνική Μακεδονία θα θεωρηθεί ως σκλαβωμένο
Τμήμα των Σκοπίων που πρέπει να ελευθερωθεί.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr