ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: Ο ΑΛ ΓΚΟΡ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 16 Νοέ 2012 - 5:23

«Ο πρώην αντιπρόεδρος και πρωτοπόρος για το κλίμα, Αλ Γκορ, κάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα να αρπάξουν την ευκαιρία και να χρησιμοποιήσουν τη νίκη επανεκλογής του για να προωθήσουν μέσω της τολμηρής δράσης την κλιματική αλλαγή.

Ο πρόεδρος έχει αντιμετωπίσει αυξανόμενες δημόσιες πιέσεις στον απόηχο του τυφώνα Sandy να τηρήσει την υπόσχεσή του να ενεργήσει ενάντια στην παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. Αλλά κανένας από εκείνους που καλούν τον Obama για να δράσει δεν φέρει το ηθικό κύρος του Gore, ο οποίος έχει αφιερώσει την μετα-πολιτική σταδιοδρομία του στην οικοδόμηση ενός κινήματος για το κλίμα.
Τώρα, είπε ο Γκορ, ότι είναι η σειρά του προέδρου. Και προέτρεψε τον Ομπάμα να αρχίσει αμέσως να πιέζει για την επιβολή φόρου διοξειδίου του άνθρακα.

atheatignos

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr