ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Αδέλφια Ουκρανοί, προσέξτε κίνδυνος-θάνατος / Ο γνωστός αχρειερέας, πλέον και “πολεμοχαρής”

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 4 Μαρ 2022 - 21:53

► Επικοινωνεί χθες μαζί μου αδελφός εν Χριστώ και μου λέει :

– Κίνδυνος-θάνατος για τους ουκρανούς τα όπλα που έστειλε ο Κούλης.

– Τι εννοείς; επειδή ήταν κατασχεμένα από αυτά που οι ίδιοι οι “ειρηνιστές” ουκρανοί έστειλαν στη Λιβύη για τους τζιχαντιστές, μέσω της κρατικής εταιρείας τους;

– Όχι, αλλού ο κίνδυνος και πρέπει να ειδοποιήσουμε τους ουκρανούς αδελφούς.

– Εξήγησε!

– Με την τόση γκαντεμιά του Κούλη, φοβάμαι μην σκάνε τα όπλα στα χέρια τους και σκοτώνονται!

– Βάι, βάι βάι …. τους ταλαίπωρους …

– Ποιούς ταλαίπωρους; Αυτοί μέχρι και κυλιόμενες σκάλες στα καταφύγια έχουν. Δεν είδες στο ΣΚΑΙ, που έδειχναν σκηνές από τα καταφύγια…. (μωρέ μπράβο πρόοδος….)

Για τον Κούλη (και τους κουλιστές βεβαίως-βεβαίως) είσαι “δολοφόνος” αν δεν κάνεις εμβόλιο γιατί (κατά τις μπούρδες τους) ΠΙΘΑΝΟΝ να “σκοτώσεις” τον άλλον, κολλώντας τον κορωνοϊό.

Αυτός που δίνει στους ουκρανούς όπλα, που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σκοτώσουν, τι είναι;

Δίνει εντολή στο Γενικό Προξενείο Οδησσού “μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού η εκκένωση των Ελλήνων Ομογενών από τις εμπόλεμες περιοχές!” (www.triklopodia.gr/γενικό-προξενείο-οδησσού-μόνο-με-πιστ/ ) αλλά δέχεται στην Ελλάδα ανεμβολίαστους, που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ και τους δίνει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να απαιτεί εμβολιασμό. Βρείτε στο επίμαχο ΦΕΚ για χορήγηση ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19 πού συμπληρώνεται ο εμβολιασμός!

(https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-gp-oik-70413-2021.html ). Άρα τους χορηγεί πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να τους εμβολιάζει!

► Έγραψαν για τον αχρειερέα :

μακαριστός π.Νικόλαος Μανώλης : όσα λέει βρίθουν αντιπατερικών, αντορθόδοξων, καινοφανών και σκανδαλωδών θέσεων και απόψεων (θα μπορούσαμε να στήσουμε τουλάχιστον 20 πρωτοσέλιδα με τις ατάκες του). Μια εκτεταμένη συνέντευξη με τόσες προβληματικές θέσεις θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά, κυρίως, την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας.

«αν έχεις τέτοιους Επισκόπους, τι να τους κάνεις τους αλλόθρησκους και αιρετικούς» (κατά τη γνωστή παροιμία «άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς»)

Είναι πια αναμενόμενο πως κάθε δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό, σε έντυπο μέσο και δυστυχώς ακόμα και κήρυγμά του, βάζει μπουρλότο στα θεμέλια όσων αποτελούν τα Ιερά και τα Όσια μας, στην παραδεδομένη από τους Αγίους Πατέρες πίστη μας. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να του αποδώσουμε το προσωνύμιο “ο μπουρλοτιέρης Ιεράρχης”.

Δεν χρειάζεται να μακρηγορήσει, καθώς ακόμη και σε μια μικρή παράγραφο μπορεί να αλλοιώσει τα δόγματα της πίστης μας, να υποσκελίσει τους Κανόνες της Εκκλησίας μας, να εκστομίσει αναλήθειες, ανακρίβειες και ψεύδη.

Νεκτάριος Δαπέργολας : “απ’ όλους τους αρχιερείς, είναι ο πιο συνεπής, μια και ποτέ του δεν μίλησε για Ορθοδοξία”…

Ο ίδιος αχρειερέας είπε :

«Μέχρι το 2040 θα χακάρονται οι άνθρωποι – Η νέα θρησκεία είναι πραγματικότητα»

«Το Ευαγγέλιο το έγραψαν οι χριστιανοί και δεν έκανε το Ευαγγέλιο τους χριστιανούς»

«ο Θεός αυτή τη στιγμή βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με covid-19»

«Φορέστε μάσκες – Οι εικόνες των Αγίων δεν έχουν… ανοσία»

«Θα αγκαλιάσουμε τους μετανάστες, θα πάρουν για νύφες τα παιδιά μας»

Τι είπε αυτές τις μέρες :

«ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ SI VIS PACEM, PARA BELLUM (~αν θέλεις ειρήνη να προετοιμάζεσαι για πόλεμο)»!

ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ….

https://indobserver.gr/θρησκεια/ιεραρχης-της-αγαπης-και-θεματοφυλακας-της-ορθοδοξιας-ειναι-αυτοσ-μητροπολιτης-αλεξανδρουπολεως-ανθιμοσ-συμφωνω-με-την-αποστολη-οπλισμου-στην-ουκρανια-επειδη-si-vis-pacem-para-bellum-λεει-ναι-στη-σφαγη-μεταξυ-ορθιοδοξων

ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Δείτε και τρομάξτε με την απίστευτη αρλουμπολογία στα video :

https://www.brighteon.com/7d50f52b-594a-4a1a-80e0-1467b98421b4

https://www.brighteon.com/9db3c3ab-da6e-408b-a45e-514123c2e276

https://www.brighteon.com/a2b05661-521d-4f68-86b5-2c3d1b8fca1f

Πάντως για Χριστό, που είναι το λειτούργημά του, δεν λέει πουθενά το παραμικρό!

ΑΔΕΛΦΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΜΗ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Άντε με τόσο σατανισμένους να μας ελεήσει ο Χριστός!

Χριστούλη μου, δώσε μου εμένα την εντολή να τον συλλάβω και “βασανίσω”.

Μέσα σε κολυμπήθρα με αγιασμό θα τον χώσω.

Σεβασμιώτατε μητροπολίτα Αμβρόσιε, μου λείψατε!

(www.triklopodia.gr/bas_4-ευγε-μητροπολιτα-αμβροσιε/ )

BAS_4

ΥΓ – Επιτρέψτε μου να κάνω σήμερα μια μικρή αλλαγή από το καθιερωμένο χιούμορ :

Βρίσκονταν στην Αυστραλία κάποιοι ουκρανοί οικονομικοί μετανάστες, δουλεύοντας σε χωράφια και οικοδομές. Είναι καλοκαίρι, με πολύ ζέστη και σχολούν από την δουλειά οι ουκρανοί, καταϊδρωμένοι και βρώμικοι από την δουλειά. Βλέπουν όμως κάτι ωραίες νεαρές αυστραλές και γυάλισε το μάτι τους. Τις πλησίασαν για να κάνουν παρέα αλλά αυτές όπως τους είδαν στα χάλια τους, τους έδιωξαν. Ένας όμως ουκρανός, που είχε προλάβει να πλυθεί και περιποιηθεί τον εαυτό του, πλησίασε τις αυστραλές κι αυτές τον δέχθηκαν για παρέα. Από εκεί προκύπτει η παροιμία “καθαρός ουκρανός, αυστραλές δεν φοβάται!”

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr