ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΕΥΓΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ!!!

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 19 Οκτ 2021 - 21:15

Δεν μπορούσα να ησυχάσω τις τελευταίες ημέρες γιατί έπρεπε να εξάρω τον ΠΡΩΤΟΝ αγωνιστικόν μητροπολίτη (έστω και πρώην πλέον) Αμβρόσιον, που τον είχα καλέσει να ενώσει με μας την φωνή του (BAS_4 : ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕεε !!!).

Δεν ήταν δυνατόν η μόνη αυθεντικά Ορθόδοξη φωνή να ακουγόταν μόνον από την Κύπρον. Από τον Ελλαδικόν χώρον ακούστηκε επιτέλους μια φωνή Μητροπολίτη, που είπε τα πράγματα με το όνομά τους : είστε υποχείρια του διαβόλου!

Αυτό το βρωμερό πλάσμα, οι άλλοι μητροπολίτες τρέμουν να το ονοματίσουν. Τι φοβάστε ωρέ;
«ἰδοὺ δίδωμι ὑμῖν τὴν ἐξουσίαν τοῦ πατεῖν ἐπάνω ὄφεων καὶ σκορπίων καὶ ἐπὶ πᾶσαν τὴν δύναμιν τοῦ ἐχθροῦ, καὶ οὐδὲν ὑμᾶς οὐ μὴ ἀδικήσῃ.» (Λουκ.ι’19 – Ιδού εγώ τώρα σας δίδω την εξουσίαν να πατήτε επάνω εις φίδια και σκορπιούς, να ποδοπατήτε και να εξουθενώνετε όλην την δύναμιν του εχθρού, δηλαδή του διαβόλου, και τίποτε από όσα αυτός ενάντιον σας πανουργεύεται και εφευρίσκει δεν θα σας αδικήση η βλάψη)
Τι επίσκοποι είστε; Ξεχάσατε τι λέει ο Χριστός στο Ευαγγέλιο; Τι δύναμη κι εξουσία σας έδωσε; «Ει ο Θεός μεθ’ημών, ουδείς καθ’ημών». Γιατί λοιπόν δεν μιλάτε; Φοβάστε μην στενοχωρήσετε το “αφεντικό” σας; Κοιτάξτε έναν ατρόμητο >

Προσέξτε 3 στοιχεία σχετικά με τον πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.Αμβρόσιον :

1 – Μιλώντας προ καιρού με σεβάσμιο Αγιορείτη γέροντα χωρίς να αναφέρομαι στον Σεβασμιώτατο αλλά μάλλον στον Αρχιεπίσκοπο χωρίς να τον καταδεικνύω, τον ρώτησα γιατί οι μητροπολίτες δεν παραιτούνται όταν νοιώσουν ότι δεν έχουν την απαραίτητη δύναμη λόγω γήρατος να ασκήσουν τα καθήκοντά τους.

“Παιδί μου, θέλει πολύ δύναμη ψυχής να παραιτηθείς από εκεί”, μου είπε…

Συμπέρασμα 1ο : ο Σεβασμιώτατος έδειξε αυτή την δύναμη ψυχής (μόνον αυτός ως τώρα).

2 – Συμπέρασμα 2ο : Μόνον ο Σεβασμιώτατος κατονόμασε τους πολιτικούς υποτακτικούς του αρχέκακου και τους αφόρισε! (Σεβασμιώτατε, δεν προχωράτε σε μερικούς ακόμα σαυροειδείς;).
Εδώ να αναφέρω τι μου είπε μεγαλόσχημος ιερομόναχος σχετικά με την ισχύ κι εγκυρότητα των αφορισμών του : “να εύχονται μην κοιμηθεί ο Σεβασμιώτατος γιατί μόνον αυτός μπορεί να λύσει τον αφορισμό. Την εποχή της τουρκοκρατίας στην Ελλάδα κάποιος επίσκοπος είχε αφορίσει κάποιους και ύστερα αλλαξοπιστώντας έγινε χότζας. Υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τους αφορισμένους κι αναγκάστηκαν να τον παρακαλέσουν να ξαναγίνει επίσκοπος, ώστε να λύσει τον αφορισμό!!! (μην αμφιβάλετε, ισχύει, το ερεύνησα πολύ!).

3 – Συμπέρασμα 3ο : Μόνον ο Σεβασμιώτατος κατονόμασε το κογκλάβιο της Ιεράς Συνόδου, ότι προωθεί σατανική ατζέντα, καταστρέφοντας την Εκκλησία του Χριστού. (Αμβρόσιος κατά Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου: «Εφάρμοσες τυφλά τις οδηγίες του Κ.Μητσοτάκη και κατέστρεψες την εκκλησία»)

Εύγε λοιπόν στον πραγματικόν Επίσκοπο, που τα βάζει με τους αντικείμενους, πιστεύοντας και στηριζόμενος στην Παντοδυναμία του Χριστού.

BAS_4

ΥΓ- Το καθημερινό χιούμορ από “έμπορο λευκών ειδών”, που καταγγέλει τους πολιτικούς σαν παράνομους >

https://www.brighteon.com/e6282cd8-9e60-49c4-bd13-b06f42589040

κι επιπλέον μια “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ” για αδελφό πρωτοκλασσάτου υπουργού, που διασπείρει “φέηκ” ειδήσεις. ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;;; άκου “Τα εμβόλια χτυπάν το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου και διαλύουν την αντίσταση του οργανισμού”… >
https://www.brighteon.com/35487889-6009-4244-b59a-1c17becd1a9b

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr