ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΑΘΛΙΟΙ δημοσιοΚΑΦΡΟΙ, ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 23 Ιούν 2021 - 22:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μια από τις συνιστώσες του δολοφονικού ψευτορωμέηκου είναι και το άθλιο φύραμα της δημοσιοΚαφρίας. Ανθρωπάκια τιποτένια, που τους έδωσε αξία το βρωμερό γυαλί της TV, που κιμαδοποιούν όλη την ενημέρωση κατά τις εντολές των αφεντικών τους για να προσφέρουν βιομηχανικό τοξικό μπιφτέκι διαστροφής κι όχι ενημέρωσης.

Άλλες εποχές θα είχαν βουίξει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης : “Την έπνιξε στον ύπνο της”, “δολοφόνησε εν ψυχρώ την αγάπη του”, “έστειλε στον άλλο κόσμο τη μάνα του παιδιού του”, όχι προς χάριν της αλήθειας αλλά για το μπογιόκο σας.

Όμως τώρα φαίνεται ότι οι εντολές που πήραν οι δημοσιοΚάφροι είναι να καλύψουν το αφεντικό του δολοφόνου πιλότου. Από ότι φαίνεται για κάποιον δούλευε, κάποιον του ψευτορωμέηκου και πρέπει να ρετουσάρουν το αιματοσταγές προφίλ του : ωραίο παιδί, πετυχημένο και πόσα άλλα για να κρύψουν τη πραγματικότητα :

ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΤΟ 11ΜΗΝΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥΣ
ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.

Εκτός κι αν πιστέψετε ότι την ξύπνησε στις 04.00 για να συζητήσουν τα προβλήματά τους.

Μα όποιος και να ήταν στη θέση της θα διαολόστελνε τον δολοφόνο, που βρήκε την ώρα για συζήτηση. Όλοι εκτός κι αν ήταν δημοσιοΚάφρος.

ΔημοσιοΚάφροι, συντάξτε και σεις το κατηγορητήριό σας για να μην χαθεί αύριο χρόνος.

Να είναι τα πάντα έτοιμα για την δίκη express.

Ποιά είπαμε είναι η δουλειά σας; Να ανακαλύπτετε την αλήθεια; Κάτι σαν τους κουλο-επιστήμονες. Μαζί θα πάτε άκλαυτοι.

Εννοείται ότι υπάρχουν και σωστοί δημοσιογράφοι, όμως απελπιστικά λίγοι.

Ξαναθυμίζω από το κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο (κεφ.3) :
«19 αὕτη δέ ἐστιν ἡ κρίσις, ὅτι τὸ φῶς ἐλήλυθεν εἰς τὸν κόσμον, καὶ ἠγάπησαν οἱ ἄνθρωποι μᾶλλον τὸ σκότος ἢ τὸ φῶς· ἦν γὰρ πονηρὰ αὐτῶν τὰ ἔργα. 20 πᾶς γὰρ ὁ φαῦλα πράσσων μισεῖ τὸ φῶς καὶ οὐκ ἔρχεται πρὸς τὸ φῶς, ἵνα μὴ ἐλεγχθῇ τὰ ἔργα αὐτοῦ· 21 ὁ δὲ ποιῶν τὴν ἀλήθειαν ἔρχεται πρὸς τὸ φῶς, ἵνα φανερωθῇ αὐτοῦ τὰ ἔργα, ὅτι ἐν Θεῷ ἐστιν εἰργασμένα».

(19 Αυτή δε είναι και η αιτία της καταδίκης των απίστων· ότι δηλαδή το φως, ο Υιός του Θεού, ήλθεν στον κόσμον, αλλά οι άνθρωποι ηγάπησαν και έδωσαν μάλλον την καρδιά τους στο σκοτάδι και όχι στο φως. Και τούτο, διότι τα έργα των ήσαν πονηρά. 20 Διότι κάθε ένας που αμετανοήτως πράττει έργα κακά και διεστραμμένα, αντιπαθεί και αποστρέφεται το φως και δεν έρχεται στο φως, δια να μη φανερωθούν τα φαύλα έργα του. 21 Καθένας δε που ζη και πράττει σύμφωνα με την αλήθειαν του Θεού, έρχεται στο φως, πλησιάζει με εμπιστοσύνην στον Κυριον Ιησούν, δια να φανερωθή η ποιότης και η αξία των έργων του, να πληροφορηθή δε και ο ίδιος ότι πράγματι αυτά έχουν γίνει σύμφωνα με το θέλημα του Θεού).

Αντιπαθούν και αποστρέφονται το φως και δεν έρχονται στο φως, δια να μη φανερωθούν τα φαύλα έργα τους. Έλα όμως που :
«Μὴ πρὸ καιροῦ τι κρίνετε, ἕως ἂν ἔλθῃ ὁ Κύριος, ὃς καὶ φωτίσει τὰ κρυπτὰ τοῦ σκότους καὶ φανερώσει τὰς βουλὰς τῶν καρδιῶν» [Α΄ Κορ. 4:5].

Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό για πάντα : όλα θα έρθουν στο φως και θα λάβουν όχι μόνο την εξήγηση αλλά και την δικαία ανταπόδοσή τους.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

BAS_4

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…