ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΕΝ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΛΑΝΗΘΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 6 Μάι 2022 - 21:30

Χριστός Ανέστη!

Με όλες αυτές τις άναρθρες κραυγές των μεγαλοπαπάδων (λέγε επισκόπων) τα τελευταία 2 χρόνια, όπου ο καθένας από αυτούς έλεγε τα δικά του κι ερμήνευε τον Χριστό κατά το δοκούν (τα καλά και συμφέροντα) κι όχι βάσει γραφών, ήμουν σίγουρος ότι κάπου στην Αγία Γραφή κρύβονται “κλειδιά” για ερμηνεία των σημερινών καταστάσεων και οδηγίες των μελλοντικών δράσεων, που οι μεγαλοπαπάδες και να ήξεραν θα απέκρυπταν.

Αφορμή λοιπόν αυτού του άρθρου υπήρξε το πολύ τεκμηριωμένο άρθρο-καταγγελία του μητροπολίτη Ν.Ιωνίας www.triklopodia.gr/δημοσια-επιστολη-προς-τον-μητροπολίτ/ , που όμως οφείλω να πω με “εκνεύρισε” λίγο για προσωπικούς λόγους. Όχι δεν μπορείτε να φανταστείτε τον λόγο. Διότι οι φίλοι μου με είχαν ονομάσει εκδορέα των επισκόπων εντός Τρικλοποδιάς και ήρθε αυτός ο περίεργος τύπος να με αμφισβητήσει…. (χαχαχα) Ας είναι, ό,τι έγραψε ισχύει και το επικροτώ, απλά λησμόνησε να αναφέρει τις δηλώσεις του μητροπολίτη περί ομοφυλοφιλίας. Ίσως το κάνω άλλη φορά.

Εκεί όμως που έμεινα άναυδος είναι στο χωρίον της Αποκαλύψεως, που παρέθεσε. Αντιγράφω :

>> 6ον : … «ὅτι οἱ ἔμποροί σου ἦσαν οἱ μεγιστᾶνες τῆς γῆς, ὅτι ἐν τῇ φαρμακείᾳ σου ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη» (Αποκ.ιη’23). Τι λέει ο Ευαγγελιστής της Αγάπης; Εμπλέκει Bill Gates (μεγιστάνες) με εμβόλια (φαρμακεία) και πανδημία (πάντα τα έθνη). Αναρωτιόμουν αν ήταν δυνατόν ο Παντογνώστης Κύριος να μην είχε προβλέψει να μας δώσει τα στίγματα διορθώσεως της πορείας μας.<<

Φωτιά η επισήμανση, αυτά που βιώνουμε γι αυτό επαναλαμβάνω :

ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;;; Όλους τους έβαλε μέσα, τους μεγιστάνες (μεγαλοτραπεζίτες-παγκοσμιοποιητές), πανδημία και εμβόλια!!!

ΕΝ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΛΑΝΗΘΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ…

Και θα δουν σιγά-σιγά όλοι, ότι «χωρίς Αυτού, ου δυνάμεθα ποιείν ουδέν».

Άντε να ξυπνάμε όλοι!

Χριστός Ανέστη, χαρά μου (που έλεγε όλον τον χρόνο ο Άγ.Σεραφείμ του Σαρώφ)

BAS_4

ΥΓ-Διακρίνω άπλετη αγάπη κι ευχές. Τυχερός είναι, ΟΛΕ!!! >

https://www.brighteon.com/fb26fec6-eeba-457a-8f8e-9c72bd2e1add

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr