ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Και αυτοί οι ρεμπεσκέδες είναι ψευτορωμέηκο

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 14 Οκτ 2020 - 21:00

Πριν κάποιες Κυριακές στις εκκλησίες μοιράστηκε (όπως κάθε Κυριακή) το φυλλάδιο της “Φωνής του Κυρίου”, με την ερμηνεία του ευαγγελικού αποσπάσματος της ημέρας ( http://apostoliki-diakonia.gr/gr_main/fk/2020/38_2020.pdf ).

ΧΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΩ, ο τίτλος. «Ὅποιος θέλει νά σώσει τή ζωή του θά τή χάσει. Ὅποιος ὅμως χάσει τή ζωή του ἐξαιτίας μου καί ἐξαιτίας τοῦ Εὐαγγελίου, αὐτός θά τή σώσει» (Μάρκ. 8,35). Ὁ λόγος τοῦ Χριστοῦ, τόν ὁποῖο μᾶς ὑπενθυμίζει ἡ Ἐκκλησία τήν Κυριακή μετά τήν Ὕψωση τοῦ Τιμίου Σταυροῦ, φαίνεται ἀκατανόητος γιά τήν ἐποχή καί τόν τρόπο μέ τόν ὁποῖο μεγαλώσαμε καί ζοῦμε.

Αλλά αυτοί οι ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΑΡΧΙΠΑΠΑΔΕΣ δεν θέλουν να χάσουν ΤΙΠΟΤΑ, ούτε τη μίτρα ούτε τον παρά. Και μας λένε τον Λόγον του Χριστού χωρίς να τον πιστεύουν …
Κάθε μέρα, κάθε Κυριακή …
ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ !!!

ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…

Το τέλος τους είναι χιλιογραμμένο αλλά η “σατανική” τους έπαρση τους τυφλώνει και δεν το βλέπουν.

«ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ & Ο ΚΛΗΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ».
Φοβερές προφητειες που δυστυχῶς, ἐπαληθευονται στις μέρες μας – Άγιος Κοσμάς, ο Αιτωλός

ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ Ε-Γ-Γ-Υ-Τ-Α-Τ-Α

Ευτυχώς, που υπάρχουν και λίγοι αλλά εκλεκτότατοι, σαν κι αυτόν >

BAS_4

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr