ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : ΝΕΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΥΤΕΡΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 10 Δεκ 2021 - 21:00

Προ ημερών έγραφα BAS_4 : ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΥΤΕΡΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
.
Ας δούμε άλλη μια ατράνταχτη απόδειξη της προδοσίας των ιεραρχών.
Θυμάμαι, όχι πολύ παλαιότερα, αναφερόταν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας ήταν κατά 96% Ορθόδοξη. Πόσο περίεργο ότι τότε δεν νοιαζόμουν, δεν με απασχολούσαν αυτά… τι ντροπή.
Σήμερα αλήθεια πόσο είναι το ποσοστό;

Ας υποθέσουμε ότι όλοι οι γηγενείς Έλληνες είναι Ορθόδοξοι (δεν ισχύει αλλά τέλος πάντων), δηλαδή περίπου 10 εκατομμύρια. Για να μην πω 7 ας πω 6 εκατομμύρια παράτυπους μετανάστες, που σχεδόν όλοι είναι μουσουλμάνοι. Στα 16 εκατομμύρια συνολικά είναι 10 εκατομμύρια Ορθόδοξοι, δηλαδή πλούσια-πλούσια 62,5%. Με τον ρυθμό εισβολής και την αναπαραγωγικότητα αυτών (και τα εμβόλια … μην ξεχνιόμαστε) το ποσοστό των Ορθοδόξων θα πέσει κάτω του 50% και οι μουσουλμάνοι θα περάσουν το 50% και θα αποκτήσουν την εξουσία της Ελλάδας μέσω εκλογών.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΑΚΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ;

Να μην ξεχνάμε ότι ο αρχιεπισκοπάκος έχει ομολογήσει ότι “Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, είναι πολιτικό κόμμα & επιδίωξη, του πολέμου & εξάπλωσης”. Δείτε τον >
https://www.brighteon.com/1e8343d2-28a3-419b-9b31-72df3f0d1fc8

Έχουμε πόλεμο, που δεν τον θελήσαμε αλλά μας τον κήρυξαν. Στον πόλεμο δεν μάχονται οι Τιτίκες και Δημητρούλες, χρειάζονται άντρες όπως ο Νικηταράς και ο (επίσκοπος) Σαλώνων Ησαίας (αλήθεια πόσοι τον ξέρουν;), που πέθαναν πολεμώντας με το σπαθί στο χέρι.

Ο καλός ο ποιμήν την ψυχήν υπέρ των προβάτων θέτει, όπως ζήτησε ο Χριστός («ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων» – Ιω.ι’9) και σεις καταντήσατε ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Κάντε στη μπάντα να έρθουν έστω και την τελευταία στιγμή άξιοι αρχιερείς (αν αφήσατε να υπάρχουν), ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΗΔΗ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ και ο προφήτης Ηλίας τροχάει τη μάχαιρά του…
Άξιοι όπως αυτός >
<< Αν δεν πάμε εμείς οι επίσκοποι φυλακή δεν σώζεται η Ελλάς >>

Ως επίσκοπος που υπηρέτησε χρόνια Εκκλησία και γένος, τολμώ να πω, ότι από τη δεκαετία του ᾿60 άρχισε ένας διωγμός όχι λιγώτερο απηνής. Σκοτεινές δυνάμεις ζητούν να ξερριζώσουν μέσα από τον Ελληνικό λαό την πίστι στο Χριστό, που είναι αρρήκτως συνδεδεμένη με την πατρίδα.

― Διωγμός από το ραδιόφωνο, που μεταδίδει μηνύματα εναντίον της πίστεώς μας.

― Διωγμός από την τηλεόρασι, που είναι η χειρότερη των Βαλκανίων.

― Διωγμός από περιοδικά και εφημερίδες εν ονόματι της ελευθέρας εκφράσεως.

― Διωγμός από θεατρικούς θιάσους, τους οποίους ενισχύει με χρήματα του Ελληνικού λαού το κράτος, και δυστυχώς περιέρχονται τις πόλεις και διακωμωδούν ιερά και όσια.

― Διωγμός και με νόμους, όπως ήταν ο διαβόητος νόμος Τρίτση (1.700 του 1987 κατά της περιουσίας και της ανεξαρτησίας της Εκκλησίας) και τόσοι άλλοι.
Να δειλιάσουμε; Όχι!

Η ιστορία της Εκκλησίας μας είναι ιστορία αγώνων και ηρωισμού. Η Εκκλησία θα εξέρχεται πάντοτε νικήτρια. Οι διώκται της, αυτοί θα διαψευσθούν. Το βεβαιώνει η ιστορία.

― Επί Διοκλητιανού· έκοψε ο Διοκλητιανός νομίσματα, πάνω στα οποία έγραφε «Τέλος χριστιανισμού». Λάθος! Δεν πέρασαν λίγα χρόνια, ήρθε ο Μέγας Κωνσταντίνος, και σε λίγο η Εκκλησία έγινε η επίσημος θρησκεία της αυτοκρατορίας.

― Διωγμός έπειτα επί Ιουλιανού. Ζήτησε ν᾿ αναστήση την ειδωλολατρία· αλλά στο τέλος της ζωής του, υπό δραματικές συνθήκες, αναγκάστηκε να πη· «Νενίκηκάς με, Ναζωραίε».

― Διωγμός του χριστιανισμού κατά τη Γαλλική επανάστασι. Τότε ο Βολταίρος, ο πατριάρχης του αθεισμού, είπε, ότι σε λίγο κανείς δεν θ᾿ ανοίγη πλέον το Ευαγγέλιο. Αλλά διεψεύσθη. Πως διεψεύσθη· το σπίτι του στο Παρίσι έγινε βιβλιοθήκη αγίων Γραφών!

― Διωγμός και στη Ρωσία επί Μαρξ και Λένιν και Στάλιν. Το αποτέλεσμα· τώρα εκάμφθη η σκληρότητά τους, το σιδηρούν παραπέτασμα υπέστη ρήγματα επί Κορμπατσώφ με την περεστρόικα και άνοιξαν δικλείδες εκτονώσεως. Διότι είδαν τη δύναμι της Εκκλησίας.

Δεν απελπιζόμεθα. Έχοντας όμως υπ᾿ όψιν αυτά πρέπει να ετοιμαζώμεθα να μαρτυρήσουμε!
Σας το λέω· εάν δεν πάμε εμείς οι επίσκοποι φυλακή, δεν σώζεται η Ελλάς!
Να μην πάω φυλακή για πορνεία, γιακ λοπή, για καταχρήσεις και άλλες άτιμες πράξεις· να πάω φυλακή για το Χριστό, για την αγία του Εκκλησία, θα είνε η αγιωτέρα ημέρα της ζωής μου. Μέχρι φυλακής! Μιμηταί των μαρτύρων και των αγίων πατέρων. Και τότε η Εκκλησία πάλι θα νικήση.

Διότι όποιος πάει κόντρα με το Χριστό, θα γίνη στάχτη.
Εμείς να ποθούμε και να νοσταλγούμε την ουράνιο πατρίδα, στην οποία λάμπει ο αστήρ της Βηθλεέμ εις αιώνας αιώνων·
αμήν! (https://orthodoxia.online/ekklisia/%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%80-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-4/ )

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ : ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ.

BAS_4

Δείτε ένα ταλαίπωρο ταλεντάκι >
https://www.brighteon.com/4b7d50b7-dd41-45c2-8cb8-e31639eb2a7e
κι ένα ακόμα ταλεντάκι >
https://www.brighteon.com/3e65535e-08bc-48a0-a4d3-616dd2ae8d31

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr