ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Ονομάζουμε τον κερατά με το όνομά του!

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 9 Δεκ 2020 - 22:23

Από τότε που άρχισα να μελετώ τα ορθόδοξα θέματα αναφερόμενος στα τεκταινόμενα της ΝΤΠ, ποτέ δεν δίστασα να πω ότι αυτές οι ενέργεις είναι σατανικές γιατί πράγματι κατευθύνονται από τον διάβολο. Η διαπίστωση των απάθρωπων ενεργειών δεν υποδεικνύει απλά αλλά καταδεικνύει τον (αν)ήθικο αυτουργό, που είναι ο Εωσφόρος. Ο εκπεσών άγγελος μισεί θανάσιμα το αγαπημένο πλάσμα του Θεού και μη μπορώντας να χτυπήσει τον Δημιουργό προσπαθεί διαιώνια να καταστρέψει τον άνθρωπο.

Παρακολουθώντας το βίντεο από το άρθρο «Η Ευρώπη φοβόταν τα μοναστήρια και τελικά τους “δόλωσαν” με “ΕΣΠΑ” »  ακούω τον μακαριστό γέροντα Αθανάσιο Μυτιληναίο να λέει ότι πάντα φοβούνταν τα μοναστήρια ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ασφαλώς γιατί όποιος είναι κοντά στον Τριαδικό Θεό ομιλεί την γλώσσα του Αγίου Πνεύματος, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. (ασφαλώς δεν αφορά το σύνολον των μοναστηριών – υπάρχουν και μονές ή μοναχοί εκτός Πίστης, αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος).

Το ερώτημα είναι όμως ποιοί γνωρίζουν την Αλήθεια για να καταλάβουν ότι τα μοναστήρια την ομιλούν; Οι υποτακτικοί του διαβόλου; Εδώ γελάνε, αυτοί είναι τόσο σκοτισμένοι, που ούτε τι έφαγαν τη προηγούμενη μέρα δεν ξέρουν. Ο μόνος που ξέρει την Αλήθεια από τους αντίθετους της Αλήθειας είναι ο Εωσφόρος, γιατί αυτή τον καίει κι έτσι την καταλαβαίνει στο “πετσί” του. Αυτός δίνει τις εντολές στους υποτακτικούς του, στα “παπαράκια” του να χτυπούν τους αναμεταδότες της Αλήθειας, τα μοναστήρια.

Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου είναι να πείσει ότι δεν υπάρχει. Υπάρχουν πολλοί (ακόμα και πιστοί ορθόδοξοι), που όταν τους μιλάς για διάβολο σε κοιτούν καλά-καλά λες και μιλάς για στρουμφάκια ή πόκεμον. Αναρωτιέμαι τι μυαλό κουβαλούν. Δηλαδή ο Χριστός ήταν “ψεκασμένος” όταν μιλούσε για δαύτον; Αν δεν πιστεύουν τον Λόγο του Θεού, τότε σε ποιόν θεό πιστεύουν;

Αυτό που με εκπλήσσει εδώ και χρόνια είναι ότι πάμπολλοι ιερείς κι αρχιερείς, δεν τολμούν να εκφέρουν το όνομά του, λες και φοβούνται. Τι φοβάστε βρε; Αυτά (και τόσα άλλα) τα μελετήσατε;

«18 Εἶπε δὲ αὐτοῖς· ἐθεώρουν τὸν σατανᾶν ὡς ἀστραπὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεσόντα. 19 ἰδοὺ δίδωμι ὑμῖν τὴν ἐξουσίαν τοῦ πατεῖν ἐπάνω ὄφεων καὶ σκορπίων καὶ ἐπὶ πᾶσαν τὴν δύναμιν τοῦ ἐχθροῦ, καὶ οὐδὲν ὑμᾶς οὐ μὴ ἀδικήσῃ» (Λουκ.ι,18-19)
«προσκαλεσάμενος τους δώδεκα μαθητάς αυτού έδωκεν αυτοίς εξουσίαν πνευμάτων ακαθάρτων ώστε εκβάλλειν αυτά και θεραπεύειν πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» (Ματθ.Ι,1)
«καὶ ἀποκριθεὶς αὐτῷ εἶπεν ὁ Ἰησοῦς· Ὕπαγε ὀπίσω μου σατανᾶ γέγραπται γὰρ, Κύριον τὸν Θεόν σου προσκυνήσεις καὶ αὐτῷ μόνῳ λατρεύσεις» (Λουκ.4.8)

ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
Με τον διάβολο μόνοι μας δεν μπορούμε να τα βάλουμε, με την βοήθεια του Χριστού τον στέλνουμε στο “διάολο”.
Μην φοβάστε να τον ονοματίζετε, να τον ξεμπροστιάζετε, του χαλάτε το σχέδιο, τον συγχίζετε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά.

BAS_4

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr