ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ…

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 13 Φεβ 2022 - 21:30

Ασφαλώς την γνώμη μου εκφράζω. Το αν επεμβαίνει ο Θεός το γνωρίζει μόνον Εκείνος κι όποιος του το εκμυστηρεύτηκε το Άγιον Πνεύμα.

Αλλά το να επέμβει ο Θεός σημαίνει ότι δεν γνώριζε όταν σχεδίαζε … άρα δεν ήταν Παντογνώστης;

Ο Θεός από μας περιμένει να δράσουμε κατάλληλα.

Όλη η επίγεια ζωή ένα τεστ είναι για μας και στο τεστ ο δάσκαλος (Θεός) παραμένει σιωπηλός.

Από την άλλη αν επέμβει θα σημαίνει ότι όλοι κοπήκαμε στο τεστ! ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ;

Ας πούμε για παράδειγμα ότι γίνεται άσκηση στους ΟΥΚ. Αν δεν τα καταφέρουν, θα μπει ο εκπαιδευτής να βγάλει για λογαριασμό των εκπαιδευόμενων τα κάστανα από τη φωτιά; Και μετά τι; Θα τους βγάλει στον πόλεμο; τους κομμένους;

Ας πούμε ότι ο καθηγητής χειρουργικής θα επέμβει στην εγχείρηση επειδή οι εκπαιδευόμενοι φοβούνται να χρησιμοποιήσουν το νυστέρι. Και μετά τι; θα τους αφήσει να κάνουν μόνοι τους εγχείρηση;

Οπότε μάλλον στραβά το βλέπουμε να ζητάμε από τον Χριστό να επέμβει.

«και εὐλόγησεν ὁ Θεὸς τὸν Νῶε καὶ τοὺς υἱοὺς αὐτοῦ καὶ εἶπεν αὐτοῖς· αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς» (Γεν.θ’1 – Καὶ ὁ Θεὸς ἀμείβων τὴν εὐγνωμοσύνην τοῦ δίκαιου μὲ γενναιοδωρίαν, εὐλόγησε τὸν Νῶε καὶ τοὺς υἱούς του καὶ τοὺς εἶπε: (Σεῖς τὰ τέσσερα ζεύγη καρποφορεῖτε, ἀναπαράγεσθε καὶ πολλαπλασιάζεσθε· με τοὺς ἀπογόνους, ποὺ θὰ προέλθουν ἀπὸ σᾶς, γεμίσατε καὶ καλύψατε τὴν γῆν καὶ γίνετε οἱ κυρίαρχοι, ποὺ θὰ τὴν ὑποτάξετε).

Αυτά μας είπε ο Θεός, ο Δημιουργός και μεις αγρόν αγοράζομεν αντί να ανακαταλάβουμε τον πλανήτη και να επιβάλουμε τον Θείον Νόμον.

Πως όμως να γίνει αυτό όταν λειτουργούμε με τον σατανικόν νόμον; ΑΙΣΧΟΣ.

Πόσοι έχουν καταλάβει ότι το θέμα είναι καθαρά υπαρξιακό;

BAS_4 : Όχι απλά θρησκευτικό το πρόβλημα αλλά ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ

Αν είναι να επέμβει ο Θεός σημαίνει ότι είμαστε ανάξιοι της κληρονομίας Του, ότι αποτύχαμε παταγωδώς στο τεστ!

Ο κάθε σωστός πατέρας, ειδικά δε Αυτός, ο τέλειος Πατέρας, μορφώνει τα παιδιά του με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αποδειχθούν άξιοι διάδοχοι. Παλαιότερα οι γονείς ήταν “σκληρότεροι” στην μόρφωση των παιδιών τους, ασφαλώς για το καλό τους. Κανείς δεν έχασε.

Τα τελευταία χρόνια κι όλο εντεινόμενα, γίναμε όχι απλά χαλβάδες αλλά χαλβαδοχαλβάδες με φούστες (πνευματικές- μην παρεξηγηθούν οι γυναίκες), λες και θα πάθουμε κάτι. Ο Όσ.Παίσιος έλεγε ότι οι παλαιότεροι άγιοι θα παρακαλούσαν να ζουν στο σήμερα για να φθάσουν σε μεγαλύτερα επίπεδα αγιότητας!

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΒΡΕ! Έχουμε όλη τη δύναμη μέσα μας, την ψυχή μας!

Αλλά οταν βλέπουμε τα πράγματα υλικά (κοσμικά) και πάμε κοσμικά να αντιμετωπίσουμε τον διάβολο, θα χάσουμε ολοκληρωτικά.

Έχουμε τη δύναμη να τον αντιμετωπίσουμε σε άλλο επίπεδο, σε πνευματικό, που εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτό είναι και το νόημα της Πίστης, αυτό μας δίδαξε ο Χριστός.

Όπως τον αντιμετώπισαν οι Άγιοι και οι Μάρτυρες.

Μόνο που αυτοί δεν είχαν φόβο θανάτου γιατί πράγματι πίστευαν στο «θανάτω, θάνατον πατήσας», που μας δίδαξε ο Χριστός με την σταυρική Του θυσία.

Εμείς όμως είμαστε ψοφοδεείς, όχι μόνο να μην πεθάνουμε αλλά και να μη χάσουμε τη βολή μας, γι αυτό και καταφεύγουμε στους βΟλευτές, που κατάντησαν από βΟΥλετές γιατί εμείς χάσαμε την βΟΥλή(ση) μας.

Νοιαζόμαστε για επίγεια διπλώματα, που είναι ΜΗΔΕΝ μπροστά στο να γίνεις κατά Χάριν θεός από τον Χριστό! (BAS_4 : Γίνε Θεός…) Κατά τα άλλη «αίεν αριστεύειν» στα κτιστά και πρόσκαιρα!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ.

Μας δίδαξεε να “παίζουμε” στην extra κατηγορία, πάνω στα σύννεφα και μεις προτιμάμε το κακοτράχαλο ξερό γήπεδο της Κάτω Ραχούλας…

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! Εντελώς βουτυρομπεμπέδες καταντήσαμε και ζητάμε τον πατερούλη να μας σώσει από το κ@λόπαιδο της γειτονιάς. Ανδρίζου, βρε!!!

Η δε ντροπή είναι πολλαπλή για μας τους Έλληνες, που καμωνόμαστε τους περήφανους για την ιστορία και τους ήρωές μας. Αυτοί θα μας έχουν αποκηρύξει πλέον με τα απερίγραπτα χάλια μας. Αυτοί που δεν δείλιασαν να μπουν στη φωτιά για την Αινια Δόξα, χωρίς να σκιαχτούν.

Εμείς μη τσαλακωθούμε καν…

Επαναλαμβάνω ότι την γνώμη μου εκφράζω. Αλλά αν κάποιος πει το αντίθετο, ας εξηγήσει γιατί έκανε λάθος ο Παντογνώστης Θεός και θα το διορθώσει επεμβαίνοντας τώρα.

Πάω να δω big sissy στην tv!

«χωρίς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν» (Ιω.ιε΄5)

«ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη! ἕως πότε ἔσομαι μεθ᾿ ὑμῶν; ἕως πότε ἀνέξομαι ὑμῶν;» (Ματθ.ιζ’17)

«ἐὰν μὴ μετανοήσητε, πάντες ὁμοίως ἀπολεῖσθε» (Λουκ.ιγ’5)

BAS_4

ΥΓ- https://www.brighteon.com/b980f7dd-e127-45e3-9789-92cfa492aa8d

https://www.brighteon.com/e1f5441f-5cbf-45dc-90da-cfa47f16465d

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr