ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BAS_4 : Πως παγκόσμια, δένει η συνομωσία – Αντιπολιτευτικό ΜΟΝΑΔΙΚΟ video

BAS_4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 30 Ιαν 2022 - 21:30

Στο προ-προηγούμενο άρθρο (BAS_4 : Video ΣΟΚ με τον Obama να τα λέει φόρα παρτίδα) σας παρέθεσα το video με τον Obama, που το έχουν θάψει εδώ και χρόνια για να μην ξυπνά ο κόσμος. Τι έλεγε στο video >
https://www.brighteon.com/069a4cbe-0e0d-4fce-9136-0f104a602c0a
«…and for the international order that we are worked for generations to build. Ordinary men or women are too small minded to govern their own affairs. That order and progress can only come when individuals surrender their rights to an all powerful sovereign…»

Μετάφραση : «…και για τη διεθνή τάξη που γενιές εργαζόμαστε για να οικοδομήσουμε. Οι απλοί άνθρωποι είναι πνευματικά πολύ μικροί για να ρυθμίσουν τις δικές τους υποθέσεις. Αυτή η τάξη και η πρόοδος, μπορούν να έρθουν μόνο όταν οι άνθρωποι παραχωρήσουν τα δικαιώματά τους σε έναν πανίσχυρο κυρίαρχο (εννοώντας την νέα τάξη πραγμάτων)…»

Πάμε τώρα στο video με την πρόεδρο της τότε Βουλής Ψαρούδα-Μπενάκη να υπαγορεύει στον τότε ορκιζόμενο ΠτΔ Παπούλια (8Φεβ2005) >


Απομαγνητοφώνηση : «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία 5ετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις : Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα κι ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη*, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

ΜΩΡΗ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΑΡΧΙΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ, ΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
ΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
ΚΑΙ ΣΥ ΓΚΟΪΜΙ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ; ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ!

Παραχώρηση δικαιωμάτων απαίτησε ο Obama, για παραχώρηση δικαιωμάτων “προφήτευσε” η Ψαρούδα-Μπενάκη, απαλλοτρίωση δικαιωμάτων έκαναν παγκόσμια με την “πανδημία”.

Παντού τα ίδια οι Schwabιστές!
Βρε σατανιστές, ούτε στο κέρατο του βοδιού δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε.
Αυτοί, λένε, είναι κάποιοι που μπορούν ενώ εμείς δεν μπορούμε. ΣΟΒΑΡΑ;
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αλλά μη σκούξετε…
Πως γελώ σκεπτόμενος τον ροζ σοσονάτο Trudeau να ψάχνει λαγούμι. Άραγε τι χρώμα στριγκάκι θα φορά; Σύντομα και οι εγχώριοι “σοσονάτοι” …

*** ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ***

Σε αυτούς απαντά με μοναδικό αντιπολιτευτικό ύφος ένας master, που αγαπητότατος φίλος αναγνώρισε από την φωνή, όταν γελούσαμε από τα όσα τους καταμαρτυρούσε. Φτιάξαμε λοιπόν το video με την φωνή του και το “πασπαλίσαμε” με εικόνες από τα λαμόγια, που μας διαφέντευσαν τόσα χρόνια, μήπως κάποιοι ακόμα ξυπνήσουν.
Απολαύστε τον μοναδικό αντιπολιτευτικό τόνο του master, που τους ΚΑΤΣιασε. Που να τους πιάσει και στα χέρια του, τι κουτουλιά έχουν να φάνε. Μοναδικό ΚΑΤΣ, ούτε ο Τρομάρας… >

https://www.brighteon.com/1baa4f41-5d31-4a0d-a820-2d0b17e510f4
Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ;;;
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ.

BAS_4

ΥΓ-Ομολογώ ότι το χιουμοριστικό video ωχριά μπροστά στου master >
https://www.brighteon.com/abb71220-2277-471f-a537-8f912cdf4533

Σχετικά με την υπόθεση του π.Ευάγγελου Παπανικολάου και αυτά που άκουσε (BAS_4 : ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ – Κατάλαβες παπά, ποιόν ύβρισες; Να αυτοξυρισθείς!) έχω να πω ότι έγραψα το άρθρο πριν μάθω ποιός τα είπε από τον Κ.Βαρδάκα (Δρ. Κ. Βαρδάκας : δημοφιλής κληρικός συκοφαντεί απαξιωτικά μπροστά μας τον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ ότι δήθεν υπέγραψε την συμφωνία…) και υποψιάστηκα κάποιους άλλους. Αυτό όμως δεν μετριάζει το σφάλμα του κι αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγγνώμη για την ύβρη του Αγίου, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, ειδικά αφού κάνει ομιλίες, γιατί δίνει λαβές στους εχθρούς της Πίστης να χτυπούν την Ορθοδοξία. Ακόμα και λάθος να είχε κάνει ο Άγιος, δεν βγαίνεις να το διαλαλείς, ειδικά εσύ πάτερ, που τόσα μνημόσυνα έχεις κάνει και τόσες φορές έχεις πει “ου ζήσετε άνθρωπος και ουχ αμαρτήσει” και το ο νεκρός δεδικαίωται. Πόσο μάλλον όταν ο νεκρός είναι Άγιος και ΔΕΝ ΑΜΑΡΤΗΣΕ αλλά στάθηκε εμπόδιο στην αμαρτία. Συ λοιπόν μπορεί να αμάρτησες και δεν θα σου πω εγώ τι πρέπει να κάνεις. Συ κατηχείς τους άλλους!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr