• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ BAS_4

BAS_4 : Απάτη οι ΓΟΧ;;;

2 έτη ago
in BAS_4, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
35
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σε προηγούμενο άρθρο (www.triklopodia.gr/bas_4-τα-τσίρκουλα-της-αποτείχισης-και-τα/ ) είχα διευκρινήσει ότι  

σέβομαι τον παλαιοημερολογίτη, που πιστεύει με επίγνωση κι όχι με αρλουμπολογία. Είχα μάλιστα περιγράψει τη στάση μου έναντι του σαν αδελφου : “σε δέχομαι σαν αδελφό, σε αγαπώ, αλλά ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ”. 

Τα είχα γράψει και παλαιότερα εδώ, στον συμπαθή κ.Χατζηνικολάου (www.triklopodia.gr/bas_4-παλαιό-ημερολόγιο-ή-ζηλωτισμός-κύρι/ ) αλλά σφύριζε σε άλλο σκοπό. 

Σχολίασαν λοιπόν κάτι ΓΟΧ, που αντί να εκτιμήσουν τη θέση μου, με οργίλο ύφος (ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΕΕΕ με τόση οργή μέσα σας;;;) άρχισαν να υβρίζουν και να υποδεικνύουν να διδαχτούμε Ορθοδοξία από έναν “ακέφαλο” ιερομόναχο (Θεοδώρητο Μαύρο) λες και δεν υπάρχει πλειάδα αγίων πατέρων στους 20 αιώνες του Χριστιανισμού. 

Ένα εμφανώς ταραγμένο άτομο και μια υποβολέα του, να μας κουνάνε το δάχτυλο, επειδή τάχα τες ο συγκεκριμένος ιερομόναχος είχε πνευματική σχέση με τον π.Σεραφείμ Ρόουζ, ανακάτεψε με πλήρη άγνοια τον Άγιο Ιωάννη Μαξίμοβιτς, πάντα μιλώντας εντελώς ζηλωτικά, δηλαδή ΣΑΤΑΝΙΚΑ (το γράφω με κεφαλαλια μπας και συνέλθει). 

Βέβαια η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική γιατί ο Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς μόνον ζηλωτής δεν ήταν, αντίθετα οι ζηλωτές τον είχαν κατηγορήσει αισχρά για τα ανοίγματα σε αδελφούς (http://trelogiannis.blogspot.com/2016/07/blog-post_46.html ). Έτσι ερεύνησα το θέμα μπας και τους ταρακουνήσω από τον δαιμονικό λήθαργο. 

Τα στοιχεία δεν είναι δικά μου αλλά έχουν παρουσιαστεί από δεκαετιών. 

α) ΗΤΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΧ; 

Αγιασμένοι ορθόδοξοι γεροντάδες είπαν ΟΧΙ. Δεν ήταν δογματικό θέμα αλλά η όλη μεθόδευση αλλαγής ημερολογίου ήταν απαράδεκτη.  Οι ζηλωτές ΓΟΧ έλεγαν ότι αλλάχθηκε το εορτολόγιο (μηνολόγιο) και τάχα τες κάποιες χρονιές μειώνεται έως εξαφάνισης η νηστεία των Αγίων Αποστόλων, που ασφαλώς δεν συνιστά δογματική εκτροπή.  Αναρωτιέμαι αν τηρούν τις άλλες νηστείες και κυρίως αν τηρούν όσα οι Απόστολοι δίδαξαν, γιατί προσωπικά εκτιμώ ότι κάνουν τη τρίχα τριχιά, καθοδηγούμενοι από το οργίλο πάθος τους. 

ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΘΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ! 

Δείξτε ότι δεν είστε μωρά. Όχι να αρχίσουν πάλι γαβγίσματα και μουγκανητά. ΤΕΚΜΗΡΙΑ παρακαλώ. 

β) ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΓΓΙΛΙΟ ΤΟΥ 1583 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ 

Οί Παλαιοημερολογίτες («ΓΟΧ»), στηρίζουν τήν απόσχισή τούς από τήν Εκκλησία, σέ ένα έγγραφο (Σιγγίλιο τό ονόμασαν εκείνοι…) κατά τού παπικού εορτολογίου, πού υπέγραψαν οί Πατριάρχες (Κων/λεως) Ιερεμίας & Σίλβεστρος (Αλεξανδρείας), τό 1583 σέ τοπική σύνοδο, τό οποίο όμως είχε ήδη πλαστογραφήσει πρό τού 1924, κάποιος Μοναχός Ιάκωβος Νεοσκητιώτης, καθώς τό θέμα τής αλλαγής τού ημερολογίου υπάρχει εδώ καί αιώνες. 

Η σημαντική διαφορά τού αυθεντικού, μέ τό πλαστό, είναι πώς στό πλαστογραφημένο Σιγγίλιο, απειλείται μέ Αναθεματισμό, όποιος αλλάξει τό Μηνολόγιο (!!!), σέ αντίθεση μέ τό αυθεντικό, όπου δέν υπάρχει ούτε ένα Ανάθεμα! Τό αυθεντικό Σιγγίλιο, καταδικάζει τό Γρηγοριανό ημερολόγιο, λόγω τής αλλαγής τού Πασχαλίου, κατ΄επιταγήν τής Α΄Οικουμενικής Συνόδου. Εμείς δέν αλλάξαμε τό Πασχάλιο, οπότε δέν καταδικαζόμαστε από κανένα Σιγγίλιο καί καμία Σύνοδο! (https://stwmenkalws.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html στο σύνδεσμο τα στοιχεία της πλαστογραφίας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ) 

Να το κάνω λιανά μπας και ξυπνήσουν : ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ (γι αυτό και το οργίλο ύφος τους – αυτοί πλαστογράφησαν δήθεν δόγμα) ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ. 

Κάνω λάθος να πω ότι είναι μια διπλή σατανική ενέργεια; 

ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ! 

γ) ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΧ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΓΓΙΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ 

Τρείς μήνες όμως, περίπου, μετά τήν δημοσίευση τών εγγράφων περί τού πλαστού “Σιγγιλίου” στό διαδίκτυο, ό «χλιαρότερος» τών «ΓΟΧ» καί Οικουμενιστής, Κυπριανός Κουτσούμπας (Σύνοδος Ενισταμένων), παραδέχτηκε πώς τό λεγόμενο “Σιγγίλιο” μέ τά ψευτο αναθέματα, στό οποίο στηρίχτηκαν οί Παλαιοημερολογίτες τό 1924, είναι πλαστό! 

(https://stwmenkalws.blogspot.com/2012/08/blog-post_12.html ). 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ : ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ (ΠΛΑΣΤΟ) ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ. 

Δείτε τα στοιχεία και αν έχετε άλλα προσκομίστε τα!  ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΡΑΒΗΚΑΜΕ. 

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να δεχθεί κάποιος κάτι στραβό, μέσα στο οποίο μεγάλωσε (αν μεγάλωσε σε παλαιοημερολογήτικο περιβάλον) και απαιτείται προσπάθεια μετάνοιας. Αλλά αυτή τη μετάνοια θα εκτιμήσει με την Αγάπη Του ο Χριστός και θα σας κατατάξει πάνω από μας. Αδελφικά το λέω. 

Αυτή την δυσκολία απαιτησης μετάνοιας τη βλέπουμε και σε άλλες καταστάσεις. Ας πούμε ο άλλος μπολιάστηκε για τον άλφα ή βήτα λόγο κι ενώ βλέπει τους “φευγάτους” αρνείται να δεχθεί ότι έκανε λάθος. Ή, να το πω χοντρύτερα, βλέπεις το σατανοκινούμενο “ελληνικό” (;;;) γκούβερνο να σε δολοφονεί, αρνείσαι να δεχτείς ότι όλοι είναι προδότες και με την απραγία σου οδηγείσαι και συ μαζί τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.  

BAS_4 

ΥΓ – Έτσι θα καταρρεύσει η Νέα Τάξη > https://www.brighteon.com/8ea5ba7d-d914-4f07-a4a7-f06110ce018d  

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει

by admin
3 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)

by admin
11 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι

by admin
13 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Μοναστήρι Παναγίας Σουμελά!!!!Αποκαλύφθηκε μυστικό αιώνων!!!

Μοναστήρι Παναγίας Σουμελά!!!!Αποκαλύφθηκε μυστικό αιώνων!!!

Το ξαφνικό… «τελεσίγραφο» του Ζελένσκι στο ΝΑΤΟ! Μπλέκει σε όσα είπε και τον Τραμπ

Το ξαφνικό… «τελεσίγραφο» του Ζελένσκι στο ΝΑΤΟ! Μπλέκει σε όσα είπε και τον Τραμπ

Comments 35

  1. Άννα says:
    2 έτη ago

    Γνωστές οι κόντρες του ιερομόναχου Θεοδώρητου Μαύρου με τους Ματθαιϊκούς. Φουλ αγάπη οι παλαιοημερολογίτες μεταξύ τους.

  2. GB says:
    2 έτη ago

    Όπως οι προτεστάντες κατάντησαν πάμπολλα κομμάτια,έτσι και οι σχισματικοί ΓΟΧ και το κρύβουν.

  3. Νικολαο Μαγδαλινο says:
    2 έτη ago

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ? Η Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣΜΟΣ? , ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΕΙΟ, ΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΣΗΝΗ . ΥΠΟΛΟΓΗ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝ, ΑΡΣΗ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ Κ.Λ.Π. , ΥΠΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣΜΟΣ , ΥΠΟΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΙΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΛΗΘΗΤΕ,,,,,,

  4. Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:
    2 έτη ago

    Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ BAS_4 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΓΟΧ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΘΑΡΡΩ!… ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ… https://freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm …

    … ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΙΟΜΑΧΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ; ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟ…

    Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ “ΑΛΑΘΗΤΟ” ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΕ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html ΑΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994… ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1920!!!!! https://rumble.com/v15xwhp-heretic-ecumenism-and-rfid-of-the-antichrist-666.html .

    Αυτό που “κρύβουν” οι ελάχιστοι ημερολάτρες παλαιοημερολογίτες των αμέτρητων παράνομων ψευδοσυνόδων, από τους ελάχιστους που παρασύρουν στην αιώνια κόλασή τους, είναι ότι “χρησιμοποιεί” η Εκκλησία το ημερολόγιο και δεν το “ακολουθεί” σαν πάτριο αμετάβλητο δόγμα. Για αυτό το παλαιό και νέο διορθωμένο ημερολόγιο του ειδωλολάτρη Ιουλίου Καίσαρα δεν μπορεί να μας ρίξει σε καμία αίρεση ούτε να προωθήσει τον Οικουμενισμό αν είμαστε ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ απο την παναίρεση του Οικουμενισμού. Δηλαδή, αν δεν έχουμε “εκκλησιαστική κοινωνία” με τους αιρετικούς (“μνημόσυνο αιρετικού οικουμενιστή ψευδεπισκόπου, συλλείτουργα και συμπροσευχές”) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ και εφόσον διατηρούμε τον Πασχάλιο Κανόνα που μόνον αυτόν όρισε ως όρο της η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος για να εορτάζουμε το Άγιο Πάσχα μετά το Πάσχα των Εβραίων, όπως γίνεται και με τα δύο ημερολόγια στην Ελλάδα.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ.

    Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ διαστρεβλώνεται η Αλήθεια της Πίστεώς μας, η Αγία Γραφή και διδάσκεται άλλο Ευαγγέλιο δημόσια, «γυμνή τη κεφαλή», όπως λέει ο Απόστολος Παύλος «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1, 8)» και δεν αποτελεί αίρεση η αλλαγή του ημερολογίου που είναι όργανο μέτρησης του χρόνου και όχι της Πίστεως!

    Γιατί η Ενότητα της Πίστεως και της Εκκλησίας θεμελιώνεται ΜΟΝΟ στο Ορθόδοξο Δόγμα μας, που ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεως και όχι στο κοσμικό ημερολόγιο ούτε έχουμε εκκλησιαστική κοινωνία με τους παπικούς και άλλους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστές (μνημόνευση, συμπροσευχή, συλλείτουργο) αν είμαστε αποτειχισμένοι, όποιο ημερολόγιο και αν χρησιμοποιούμε.

    Στο Άγιο Όρος οι ΛΙΓΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ αποτειχισμένοι μοναχοί χρησιμοποιούν το παλαιό και έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με όσους αποτειχισμένους εκτός Αγίου Όρους χρησιμοποιούν το νέο ημερολόγιο. ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)».

  5. Μιλτος says:
    2 έτη ago

    Νικολαο Μαγδαλινο εισαι αδελγος της Μαριας Μαγδαλινης;

  6. Χάρης says:
    2 έτη ago

    Εντυπωσιακή παραπλάνηση από τους ΓΟΧ. Ευχαριστώ αρθρογράφε για τα στοιχεία που μας έδωσες.

  7. Κατερίνα says:
    2 έτη ago

    Πήγαμε κάποτε στον Άγιο Κυπρτανό για μια περίπτωση δαιμονισμού. Δεν έχουν δύναμη. Ξωφλημένοι είναι. Ευτυχώς υπήρχε ο παπά Σάββας Αχιλλέως και μας έσωσε. Αυτός είχε τη Δύναμη του Χριστού.

  8. IBAN says:
    2 έτη ago

    Γιατί σε ενοχλεί τόσο το παλαιό; Το θέμα δεν είναι οι 13 μέρες αλλά ότι η αλλαγή έγινε για να συμπλεύσουμε και να συγχρονιστούμε με την Δύση. Εγινε πραξικοπηματικά χωρίς πανορθόδοξη σύνοδο. Εγινε απο μασόνους ιεράρχες. Εγινε για να συμπλεύσουμε με τους καιρούς και τους χρόνους του αιώνος τούτου. Δεν ζητά μαθηματική ακρίβεια ο Χριστός αλλά πίστη που δεν υπάρχει στους τυπολάτρες της χρονικής ακρίβειας. Καλύτερα καθυστερημένος κατά 13 μέρες παρά επιστημονικά ορθός αλλά πνευματικά τυφλός.

  9. Φιλιππος says:
    2 έτη ago

    Αγαπητέ,δεν είναι δόγμα το ημερολόγιο αλλά η ενότητα της πίστεως που διασαλευτηκε το 1924.Εξαλλου ο Θεός έδειξε με ποιους είναι με την Γ+ και Δ+ εμφάνιση του Τιμίου Σταυρού το 1925 στον Υμηττό και το 1937 στο όρος Κόφινα Ηρακλείου Κρήτης.Οσο για το σιγγιλιο που αναφέρεις,υπάρχουν και άλλα δύο του 1587 και του 1593.Τα συλλειτουργα και τις συμπροσευχες με τους αιρετικούς όμως,δεν τα λέτε.Σας ενοχλεί όμως που λέμε για κατάργηση νηστείας.

  10. Δημήτριος Χατζηνικολάου says:
    2 έτη ago

    1. Ὁ Ἱερομόναχος π. Θεοδώρητος (+2007) δέν εἶχε κοινωνίαν μέ καμμίαν παράταξιν «ΓΟΧ». Ἦτο ἀληθινός Ὀρθόδοξος Θεολόγος, λόγιος, συνετός, δίκαιος, ἄνθρωπος τῆς Ἀληθείας καί μέ ψυχήν μικροῦ παιδιοῦ. Τά βιβλία του ξύπνησαν πολλούς ἀμαθεῖς, ὅπως τόν ὑποφαινόμενον, πού εἴχαμε ὡς «εὐαγγέλιον» τό αἱρετικόν βιβλίον «ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ» τοῦ π. Ἐπιφανίου Θεοδωροπούλου, τό ὁποῖον ἐκονιορτοποίησε μέ τά δύο βιβλία του «Διάλογοι τῆς Ἐρήμου περί Οἰκουμενισμοῦ» (1971) καί «Τό Ἀντίδοτον» (1990). Δέν εἶπε τίποτε τό δικό του, βεβαίως, ἀλλά μᾶς παρέθεσε τήν κρυσταλλίνην διδασκαλίαν τῶν Ἁγίων γιά τό ΧΡΕΟΣ τῶν Ὀρθοδόξων νά διακόπτουν τήν κοινωνίαν μέ τούς μή κεκριμένους αἱρετικούς πρό συνοδικῆς διαγνώσεως. Ἡ ἀνεκτίμητος αὐτή συνεισφορά του τόν κατατάσσει εἰς τήν κορυφήν τῶν Θεολόγων τοῦ 20οῦ αἰῶνος, καθότι ἀκόμη καί σήμερα πολλοί «μεγαλοκαθηγητᾶδες», ψευδεπίσκοποι κ.ἄ. φλυαροῦν περί τοῦ «δυνητικοῦ κανόνος»!

    2. Τό ἡμερολογιακόν ζήτημα εἶναι ἀκραιφνῶς δογματικόν, ὄχι ἀφ’ ἑαυτοῦ, δηλαδή, ὄχι γιά τήν διαφοράν τῶν 13 ἡμερῶν, ἀλλά διότι (α) ἐδημιουργήθη χάριν τῆς ὑποταγῆς τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας εἰς τόν Παπισμόν, (β) ἀνεμένετο νά προκαλέσῃ σχίσμα, ἐπειδή τό «λατινικόν καλεντάριον» εἶχε καταδικασθῆ ὑπό τριῶν Πανορθοδόξων Συνόδων (1583, 1587 καί 1593), (γ) κατέλυσε τήν ἑορτολογικήν ὁμοιομορφίαν παγκοσμίως (βλ. 56ον Κανόνα τῆς ΣΤ’ Οἰκ. Συνόδου), καί (δ) κατέλυσε τήν ἀπαγόρευσιν εἰς τούς Ὀρθοδόξους νά ἐπιδιώκουν τόν συνεορτασμόν μέ αἱρετικούς (βλ. 37ον Κανόνα τῆς ἐν Λαοδικείᾳ Τοπικῆς Συνόδου, ἐπικυρωθέντος ὑπό τοῦ 2ου Κανόνος τῆς ΣΤ Οἰκ.).

    3. Σήμερον, πού οἱ Οἰκουμενισταί δέν ἔχουν ἀφήσει τίποτε ὄρθιον, εἶναι ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΝ νά ξεχωρίζετε τήν ἀλλαγήν τοῦ ἑορτολογίου (ναί, τοῦ ἑορτολογίου), νά τήν παρουσιάζετε ὡς ἕν μεμονωμένον θέμα πού ὡσάν νά ἔλαβε χώραν ἐν καιρῷ εἰρήνης τῆς Ἐκκλησίας (ἐνῷ ἔγινε ὅταν εἰσέβαλαν Μασσῶνοι εἰς τόν ἀνώτατον κλῆρον καί ἄρχισεν ὁ οἰκουμενιστικός οἶστρος), καί ὡς δῆθεν κανονικόν καί δευτερεῦον θέμα.

    4. Οἱ πλέον φανατικοί Ν/Ηται ὑβρίζουν ὡς «ἡμερολάτρας» ὅσους ἀντέστησαν εἰς τόν ἀναφερθέντα οἰκουμενιστικόν οἶστρον, διότι δῆθεν «λατρεύουν τίς 13 ἡμέρες» πού χάθηκαν ὅταν ἡ 10η -3-1924 ὠνομάσθη 23-3-1924. Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι οἱ ἄνθρωποι ἐκεῖνοι δέν ἐφώναζαν «δῶστε μας πίσω τίς 13 ἡμέρες», γιά νά τούς πῇς «ἡμερολάτρες», ἀλλά ἐκραύγαζαν: «Μᾶς ἐφράγκεψαν!!!» Ἄν ὑπάρχουν «ἡμερολάτρες» σ’ αὐτήν τήν ἱστορίαν, αὐτοί εἶναι οἱ ὡς ἄνω φανατικοί Ν/Ηται, διότι ἡ ἐπίσημος (ἀλλά ψευδής) δικαιολογία τῶν Οἰκουμενιστῶν ἦτο ὅτι ἡ ἐαρινή ἰσημερία ἔπεσεν ἀπό τίς 21 Μαρτίου, πού ἦτο ἐπί τῆς Α’ Οἰκ. Συνόδου, στίς 8 Μαρτίου τό 1924, διό καί «ἔπρεπε» νά προστεθοῦν 13 ἡμέρες, ἔτσι ὥστε ἡ ἰσημερία νά ἔλθῃ καί πάλι στίς 21 Μαρτίου. Ἀλλά ΓΙΑΤΙ «πρέπει» ἡ ἐαρινή ἰσημερία νά εἶναι στίς 21 Μαρτίου καί «ἀξίζει» νά ποδοπατηθοῦν τρεῖς Πανορθόδοξοι Σύνοδοι καί νά προκληθῇ σχίσμα προκειμένου νά ἐπιτευχθῇ αὐτό; Εἶναι δόγμα ἡ ἰσημερία νά εἶναι στίς 21 Μαρτίου; Ἀσφαλῶς, ὄχι! Οἱ ἀνόητοι, λοιπόν, πού ἐνῷ κατάπιαν ἀμάσητον τό παραμύθι τῶν Οἰκουμενιστῶν, ἔχουν τό ἀπύθμενον θράσος νά ἐρεύγωνται τόν χαρακτηρισμόν «ἡμερολάτρες» γιά τούς Ὀρθοδόξους τοῦ π.ἑ., μποροῦν κατ’ ἀκρίβειαν νά χαρακτηρισθοῦν «ἰσημεριολάτρες»!

  11. Χαρίλαος. says:
    2 έτη ago

    Κάνετε σε όλα λάθος,αγαπητέ BAS.
    Επιγραμματικά,το Σιγγίλιο είναι γνησιότατο και οι Νεοημερολογίτες είναι αναθεματισμένοι.https://orthopraxiaa.blogspot.com/2013/04/1583.html
    Πασχάλιος Κανόνας και Εορτολογικός Κανόνας,τους οποίους καθόρισε η Α΄Οικουμενική Σύνοδος,είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι !
    Η φετινή εξαφάνιση της Νηστείας των Αγίων Αποστόλων από τους Νεοημερολογίτες,ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα !
    Η αλλαγή του Ημερολογίου το 1924 έγινε ΚΑΤ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΤΟΥ 1920,διά της οποίας αναγνωρίζεται εκκλησιαστικότητα σε όλες τις αιρετικές ομάδες[βλ.Εγκύκλιο 1920,σελ.1],και ως πρώτο από τα ένδεκα βήματα για την κοινωνία όλων αυτών,είναι η αλλαγή του Ημερολογίου[αυτόθι σελ.1]
    Έχουμε ,λοιπόν, στην πρώτη περίπτωση,ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΝΣΕΩΝ ΤΗΣ Α΄Οικουμενικής Συνόδου και,στην δεύτερη,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ και ακύρωση των Αποφάνσεων της Β΄Οικουμενκής Συνόδου.’Δογματικά θέματα και τα δύο,κ.BAS.
    Οι Νεοημερολογίτες,εκτός των αναθεμάτων των Πανορθοδόξων Συνόδων του 16ου αιώνος,έχουν αναθεματιστεί και στο πρόσωπο του Απελλή,ο οποίος αναθεματίστηκε από την Ε΄Οικουμενική Σύνοδο,και πρέσβευε ,όσα αναφέρει η οικουμενιστική Εγκύκλιος του 1920. [
    Χαρίλαος Ι.Στουρα΄ί΄της.
    Θεολόγος.
    Υ.Γ.Άλλο οι δεκατριμερίτες Παλαιοημερολογίτες [οι οποίοι είναι πάρα πολλοί σήμερα], όπως : οι αγιορείτες, οι ιεροσολυμίτες [και λοιποί αιρετικοσχισματικοί] ,που έχουν κοινωνία μετά των Νεοημερολογιτών [όπως και οι λεγόμενοι αποτειχισμένοι, που συνεχίζουν ενταγμένοι στον Νεοημερολογιτισμό],και άλλο τα μέλη της Εκκλησίας του Χριστού .

  12. Χαρίλαος. says:
    2 έτη ago

    Το δόγμα σας,κ.Ευστάθιε Μοσχοβίτη,είναι η οικουμενιστική Εγκύκλιος του 1920.
    Αυτήν εφαρμόζετε από το 1924.

  13. Konstantinos says:
    2 έτη ago

    Τι σύμπτωση οι χώρες που πάνε με το παλαιό ημερολόγιο δεν έχουν αναγνωρίσει την Ουκρανία και το κολυμπαρι γιατί οι μασσωνοι αθηναγόρας 3 χρόνια μετά την καταστροφή της μικρής Ασίας όλοι οι Έλληνες ήταν στα χαμενα έκανε την αλλαγή??? Δηλαδή τόσο τον έκαιγε τον σατανοχτηπυμενο το ημερολογιο??? Έκαναν το ίδιο όπως έκαναν εν μέσω πολέμου με τον οικουμενιστη βαρθολομαίο στην Ουκρανία τος εκκλησίες και απεφάσισε ο Εβραίος ζελενσκι να αλλάξει τις ημερομηνίες για τα χριστουγεννα .οι Έλληνες που πήγαιναν με το παλαιό έφαγαν πολύ κυνηγητό από το κράτος και την ελλαδικη εκκλησια ηταν ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣευτυχώς Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μετά δέχτηκε και τα δύο ι τώρα με το κοινό Πάσχα και το κοινό ποτηριο είναι η τελευταία γραμμή Άμυνας πάλι θα πέσει πολύ κυνηγητό σε όσους αντιδράσουν εννοείται πως δεν θα συμμετάσχω από εφέτος τώρα αν μετά ο ΥΨΙΣΤΟΣ πει κάτι άλλο με τους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ θα το δούμε όμως εμείς πρέπει να πούμε ΟΧΙ μπορεί το λάδι να ενωθεί με το νερό????ΟΧΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΊΜΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ δεν είμαι αυτοί κομματι κομμάτι τα κάνουν .

  14. Konstantinos says:
    2 έτη ago

    Ένα παραδειγμα; έχω ένα φίλο ο οποίος κλέβει μου το λέει κατάμουτρα μπορώ να συνεχίσω να είμαι μαζί του??? Όχι γιατί ξέρω πως μπορεί να βλάψει και εμένα μόνο αν σταματήσει 4ωρα έχω τον Βαρθολομαίο που λέει αγιωτατο τον παπά, όλες οι θρησκείες οδηγούν στην σωτηρία μπορώ να τον ακολουθώ αν δεν μετανοήσει??? Όχι μας τα λέει ΚΑΤΆΜΟΥΤΡΑ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ έχει σπο τους καρπούς γνωρίζετε τα δένδρα.

  15. Χαρίλαος. says:
    2 έτη ago

    Εδώ ,η Παναιρετική Εγκύκλιος του 1920,την οποίαν εφαρμόζουν οι δεκατριμερίτες Νεοημερολογίτες,από το 1924.

    ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (Είναι του 1920)
    Η καθ’ ημάς Εκκλησία φρονούσα ότι η των διαφόρων Χριστιανικών Εκκλησιών προσέγγισις προς αλλήλας και κοινωνία ουκ αποκλείεται υπό των υφισταμένων μεταξύ αυτών δογματικών διαφορών και ότι τοιαύτη τις προσέγγισις τα μάλα εστίν ευκταία και αναγκαία και πολλαχώς χρήσιμος εις τε το καλώς ενοούμενον συμφέρον εκάστης των επί μέρους Εκκλησιών και του όλου χριστιανικού σώματος και εις παρασκευήν και διευκόλυνσιν της πλήρους ποτέ, συν Θεώ και ευλογημένης ενώσεως, έκρινε τον παρόντα καιρόν τα μάλιστα πρόσφορον προς ανακίνησιν και από κοινού μελέτην του σπουδαίου τούτου ζητήματος.

    ————————–

    Ει γαρ και εν τούτω ενδέχεται ίνα προκύψωσι και παρεμβληθώσιν αι από των παλαιών προλήψεων και έξεων ή και εξ αξιώσεων δυσχέρεια, αι τοσάκις τέως το έργον της ενώσεως ματαιώσασαι, όμως κατά την γνώμην ημών, περί απλής το κατ ́ αρχάς προκειμένου συναφείας και προσεγγίσεως, αι δυσχέρειαι αύται έσονται πάντως ήττον σπουδαίαι, αγαθής δε υπαρχούσης θελήσεως και διαθέσεως ούτε δύνανται ούτε οφείλουσι κώλυμα αποτελέσαι ακαταγώνιστον και ανυπέρβλητον. Όθεν το πράγμα ημείς γε και κατορθωτόν και είπερ ποτέ εύκαιρον επί τη συντελεσθείση νυν επ ́ αισίοις συμπήξει της Κοινωνίας των Εθνών υπολαμβάνοντες, προαγόμεθα θαρρούντως εκθείναι ενταύθα εν ολίγοις τας σκέψεις και την γνώμην ημών περί του τρόπου, καθ ́ ον την προσέγγισιν ταύτην και συνάφειαν ενοούμεν και δυνατήν υπολαμβάνομεν, μετά πόθου εκζητούντες και απεκδεχόμενοι την κρίσιν και την γνώμην και των λοιπών των τε κατά την Ανατολήν αδελφών και των εν τη Δύσει και απανταχού σεβασμίων Χριστιανικών Εκκλησιών.

    Νομίζομεν τοίνυν ημείς, ότι δύο τάδε τα μέγιστα εις την επίτευξιν της τοιαύτης εφετής και ωφελίμου προσεγγίσεως συντελέσαι και ταύτην κατεργάσασθαι και εκδηλούν δύνανται.

    Και πρώτον αναγκαίαν και απαραίτητον υπολαμβάνομεν την άρσιν και απομάκρυνσιν πάσης αμοιβαίας δυσπιστίας και δυσφορίας μεταξύ των διαφόρων Εκκλησιών, προκαλουμένης εκ της παρά τισιν εξ αυτών παρατηρουμένης τάσεως εις το σαγηνεύσαι και προσηλυτίσαι άλλων ομολογιών οπαδούς. Ουδείς γαρ αγνοεί τι και σήμερον συμβαίνει δυστυχώς πολλαχού, επί διασπάσει της εσωτερικής ειρήνης των Εκκλησιών, ιδία των εν Ανατολή, νέων ούτω θλίψεων και δοκιμασιών παρ ́ αυτών των ομοθρήσκων επιφερομένων αυτοίς, και οίαν μεγάλην, αντί του μηδαμινού αποτελέσματος, προκαλεί απέχθειαν και οξύτητα αντιθέσεως η τάσις αύτη τινών εις το προσηλυτίζειν και σαγηνεύειν τούς οπαδούς των άλλων χριστιανικών ομολογιών.

    Ούτω δε της ειλικρινείας και της εμπιστοσύνης προ παντός αποκαθισταμένης μεταξύ των Εκκλησιών, νομίζομεν, δεύτερον, ότι επιβάλλεται ίνα αναζωπυρωθή και ενισχυθή προ παντός η αγάπη μεταξύ των Εκκλησιών, μη λογιζομένων αλλήλας ως ξένας καί αλλοτρίας, αλλ ́ ως συγγενείς και οικείας εν Χριστώ καί “συγκληρονόμους και συσσώμους της επαγγελίας του Θεού εν τω Χριστώ”. (Εφεσ. 3, 6). Υπό της αγάπης γαρ εμπνεόμεναι αι διάφοροι Εκκλησίαι και ταύτην προτάσσουσαι εν ταις περί των άλλων κρίσεσι και ταις προς αυτάς σχέσεσι, την μεν διάστασιν αντί του επεκτείνειν και αυξάνειν ως οίον τε συντομεύσαι και σμικρύναι δυνήσονται, δια της διεγέρσεως δε τακτικού φιλαδέλφου ενδιαφέροντος περί της καταστάσεως, της ευσταθείας και της ευεξίας των άλλων Εκκλησιών, δια της σπουδής εις το παρακολουθείν τοις παρ ́ αυταίς συμβαίνουσι και ακριβέστερον γνωρίζειν το κατ ́ αυτάς και δια της προθυμίας εις το τείνειν εκάστοτε αμοιβαίως χείρα βοηθείας και αντιλήψεως, πολλά τα αγαθά εις δόξαν και εις όφελος εαυτών τε και του χριστιανικού σώματος επιτελέσουσι και κατορθώσουσι. ∆ύναται δε η φιλία αύτη και αγαθόφρων πρός αλλήλους διάθεσις εκφαίνεσθαι και τεκμηριούσθαι ειδικώτερον, κατά την γνώμην ημών, ως εξής:

    α) δια της παραδοχής ενιαίου ημερολογίου προς ταυτόχρονον εορτασμόν των μεγάλων χριστιανκών εορτών υπό πασών των Εκκλησιών,

    β) δια της ανταλλαγής αδελφικών γραμμάτων κατά τας μεγάλας του εκκλησιαστικού ενιαυτού εορτάς, εν αις είθισται, και εν άλλαις εκτάκτοις περιστάσεσι,

    γ) δια της οικειοτέρας συσχετίσεως των εκασταχού ευρισκομένων αντιπροσώπων των διαφόρων Εκκλησιών,

    δ) δια της επικοινωνίας των Θεολογικών Σχολών και των αντιπροσώπων της Θεολογικής Επιστήμης και δια της ανταλλαγής των εν εκάστη Εκκλησία εκδιδομένων θεολογικών και εκκλησιαστικών περιοδικών και συγγραμμάτων,

    στ) δια της συγκροτήσεως παγχριστιανικών συνεδρίων προς εξέτασιν ζητημάτων κοινού πάσαις ταις Εκκλησίαις ενδιαφέροντος,

    ζ) δια της απαθούς και επί το ιστορικώτερον εξετάσεως των δογματικών διαφορών από της έδρας και εν ταις συγγραφαίς,

    η) δια του αμοιβαίου σεβασμού των κρατούντων εν ταις διαφόροις Εκκλησίαις ηθών και εθίμων,

    θ) δια της παροχής αμοιβαίως ευκτηρίων οίκων και κοιμητηρίων δια τας κηδείας και την ταφήν των εν τη ξένη αποθνησκόντων οπαδών των ετέρων ομολογιών,

    ι) δια της πρόφρονος τέλος αμοιβαίας υποστηρίξεως των Εκκλησιών εν τοις έργοις της θρησκευτικής επιρρώσεως, της φιλανθρωπίας και τοις παραπλησίοις.

    Ο τοποτηρητής του Πατριαρχικού Οικουμενικού Θρόνου Κωνσταντινουπόλεως

    + Μητροπολίτης Προύσης Δωρόθεος

  16. Μπουπουλινα Χ.Ο. says:
    2 έτη ago

    Λυπαμαι που βλεπώ ακομη εναν εμφυλιο χωρις λογο ,κκαι εσεις κ.Βας ειστε πορωμενος οπώς αποκαλειται τους ΓΟΧ ειχατα πεθερικα μουμε το παλαιο ουδεποτε 4χρονια οσο ζουσαν δεν ειχαν φανατισμο και α μου λενε κκατι.Οοοτε για ποιο λογο σε τετοιους καιρους αυτα τωρα που ερχονται πιο δυσκολα η πιστη μας ειαι μια εδωεχουν κανει τον κοσμο αθεο.

  17. ο παλαιος των ημερων says:
    2 έτη ago

    Ολοι κανετε λαθος . Η Αποκαλυψη πολλακις αναφερει 1260 ημερες και 42 μηνας . 1260 ημερες δια 42 μηνας ισον με 30 ημερες ανα μηνα και 360 ημερες στο συνολο του ενιαυτου , οσες και οι συνολικες μοιρες ενος πληρους κυκλου . Η σχεση της ημερας ειναι καθαρα σχεση ηλιου και γης και τιποτε αλλο , ουτε αστερια , ουτε πλανητες , ουτε αστερισμοι . Συνεπως οταν Η Παλαια Διαθηκη λεει στο Γεν. 1:14 καὶ εἶπεν ὁ θεός γενηθήτωσαν φωστῆρες ἐν τῷ στερεώματι τοῦ οὐρανοῦ εἰς φαῦσιν τῆς γῆς τοῦ διαχωρίζειν ἀνὰ μέσον τῆς ἡμέρας καὶ ἀνὰ μέσον τῆς νυκτὸς καὶ ἔστωσαν εἰς σημεῖα καὶ εἰς καιροὺς καὶ εἰς ἡμέρας καὶ εἰς ἐνιαυτοὺς 1:15 καὶ ἔστωσαν εἰς φαῦσιν ἐν τῷ στερεώματι τοῦ οὐρανοῦ ὥστε φαίνειν ἐπὶ τῆς γῆς καὶ ἐγένετο οὕτως … ξερει ακριβως τι λεει και τι πρεπει να κανουμε . Αλλα ουδεις το επραξε . Ολοι μετρησαν τον κυκλο του ενιαυτου συμφωνα με τον κυκλο του ηλιου στον ζωδιακο κυκλο και την ημερα συμφωνα με την περιστροφη της γης στον αξονα της . Και καθεστε και τσακωνεστε σαν δυο γαιδουρια σε ξενον αχυρωνα …

  18. ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ says:
    2 έτη ago

    Γνωρίζω την κόντρα όλων των ετών με τους παλαιοημερολογήτες…
    Ευτυχως όσοι έχουμε ανοικτά τα μάτια και σβησμένο το μίσος μέσα μας πέρα όλων των θεολογικών διαλόγων και των επιχειρημάτων εκατέρωθεν, βλέπουμε την στάση των ίδιων των Αγίων και του Χριστού μας και αναπαυόμαστε…

    Μερικά παραδείγματα…
    Η αγία νεφέλη στο Ορος Θαβώρ όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Σωτηρος εμφανίζεται κάθε 6 Αυγούστου ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ που ακολουθεί το Πατριαρχείο μας στα Ιεροσόλυμα…
    Τα φιδάκια της Παναγίας μας στην Παναγία της Λαγουβάρδας στο Μαρκόπουλο Κεφαληνίας που χρόνια έβγαιναν με το παλαιό ημερολόγιο μέχρι την αλλαγή του ημερολογίου μας, εμφανίστηκαν όπως κάθε χρόνο και φέτος ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ που ακολουθεί η Εκκλησία της Ελλάδος…
    Τα λείψανα του Αγίου Δημητρίου μας μυροβλύζουν εδώ και έναν αιώνα πλέον κάθε φορά που είναι η γιορτή του με το ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.
    Η θαυματουργές εικόνες της Παναγίας μας που βρίσκονται στο Αγιον Ορος που ακολουθεί το ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, θαυματουργούν επί νεοημερολογητών και παλαιοημερολογητων όποτε εορτάζει αλλα και γενικώς σε όποιον Ορθόδοξο Χριστιανό προσφεύγει σε πίστη σε αυτήν…
    Στον Αγιο Δημήτριο του Βύρωνα υπάρχει μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας μας που εδώ και 4 χρόνια κλαίει και βγάζει μύρο…
    Η εικόνα αυτή άρχισε να κλαίει στις 8 Σεπτεμβρίου 2020 που εορτάζεται η Γέννηση της με το ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ εν μέσω του δολοφονικού κορωνοϊού. Εκτοτε κλαίει συνεχώς και χιλιαδες προσκυνητές ευλογούνται….

    Το ιδιο συμβαίνει και σε χιλιάδες προσκυνήματα και θαύματα Αγίων μας σε όλη την Ελλάδα που εορτάζουν και όλα άλλαξαν με το νέο ημερολόγιο… αλλά και σε χιλιάδες προσκυνήματα και θαύματα Αγίων της Εκκλησίας μας που βρίσκονται σε χώρες που ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο… (Ρωσία, Σερβία κλπ….)

    Κοινως ο Χριστός μας που είναι η κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας δεν ενδιαφερεται για το ανθρωπινο ημερολογιο… αλλα για τους Αγίους Του, τους ναούς Του και τους πιστούς Του…
    Γι αυτό μια είναι η μοναδική μας ανάγκη. Να είμαστε μέλη της Μιας Αγίας Καθολικης και Αποστολικής Εκκλησίας… ανεξαρτήτως ημερολογίου.
    Το πρόβλημα ξεκιναει όταν βγούμε από την Εκκλησία του Χριστού με οποιοδήποτε πρόσχημα…
    Κοινως τα προσχήματα ειναι του Σατανα….

  19. Ιερα Μονη Αγ Τριαδος says:
    2 έτη ago

    Οι εμπαθείς, είναι πνευματικώς τυφλοί. Δεν μπορούν να εύρουν που ευρίσκεται η αλήθεια, εις τους νεοημερολογίτας ή εις τους Γ.Ο.Χ.? Διότι κινούμενοι από την αγάπη, ή το μίσος, εμποδίζονται. Π.χ οι ερωτευμένοι δεν βλέπουν τα μεταξύ των ελαττώματα. Ή η μητέρα τα του παιδιού της , και οι κινούμενοι από μίσος Εβραίοι, δεν μπόρεσαν να ίδουν την αλήθεια του Χριστού.
    (Δι΄ό και ο θεολόγος Γρηγόριος συμφώνως ,λέγει ότι ,από την αγάπην ή το μίσος, συνηθίζει να κλέπτεται η αλήθεια, (λόγος απολογ)

  20. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Ο Κύριος Τσίρκουλας αποκτάει και άλλα ψευδώνυμα όπως ο καινούργιος Τίτλος του Απάτη.
    Με μίσος που αποτυπώνεται στην ασυνταξία και την συνοχή του κειμένου αναδεικνύει την ταραχή του.
    Ο Κύριος Θάνος Κούκ πιστοποιεί μία όψη της πραγματικότητας η οποία είναι φαινομενικά ικανοποιητική.
    Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά η πραξικοπιματική αλλαγή του Ημερολογίου οφείλει να αποκατασταθεί. Ο Θεός έδωσε χρόνο για να αναδειχθούν νέες μορφές αγωνιστών, οι οποίοι στο τέλος της επίγειας ζωής τους, αυτό πιστοποίησαν με πλήθος Θεοσημειών.
    Όσο για το μίσος και άλλα τέτοια επίθετα αυτά σίγουρα δεν ταιριάζουν σε αληθινούς Χριστιανούς ακόμα και των άλλων Αιρετικών Χριστιανικών Δογμάτων.

  21. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Κυρία Κατερίνα, ο Πατήρ Σάββας Αχιλλέως στα τελευταία χρόνια του επιγείου βίου του, μετά την εκδίωξή του από την Καισσαριανή, τελούσε τις Λειτουργείες με το Πάτριο. Το ίδιο συνέβη και σε πολλές άλλες Άγιες μορφές του Νέου στο τέλος της ζωής τους. Το σέβας της Ιεράς Παράδοσης μπορεί και να μην είναι Δογματικό αλλά όταν το συνειδητοποιήσει κάποιος τότε γίνεται. Μην οπαδοποιήτε την Πίστη χωρίς λόγο και γίνεστε εμπαθής.

  22. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Κύριε Κουκ, όσο αφορά για το πότε μυροβλύζουν τα λείψανα του Αγίου Δημητρίου μην είστε μερικώς αληθώς. Πολλές φορές που έχω πάρει το Άγιο Μύρο από τον Άγιο Δημήτριο ήταν με το Πάτριο γιατί δεν έβγαινε με το Νέο. Τώρα εάν εσύ είχατε άλλες πληροφορίες τουλάχιστο να μην είστε τόσο σίγουρος. Ούτε βέβαια με πολυαποσχολεί προσωπικά γιατί προτιμώ την άπαξ παραδοθείσα Ιερά Παράδοση και όχι τις Μασονικές παρεμβάσεις και χειραφετήσεις. Στηκετε και κρατείται τας Παραδόσεις….

  23. Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:
    2 έτη ago

    Το δόγμα σας, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ κ. Χαρίλαε Ι. Στουρα΄ί΄τη, είναι η οικουμενιστική Εγκύκλιος του 1920 ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    Αυτήν την οικουμενιστική Εγκύκλιο εφαρμόζετε εντειχισμένος από το 1924 στις αμέτρητες ημερολατρικές ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ παρασυναγωγές σας του νέου παγκαριού, που δαιμονικά η μια αναθεματίζει όλες τις άλλες. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ… ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ «ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΚΑΝΟΝΑ» ως «όρο» της, ΠΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ (το 2025 τον καταργούν και αυτόν!) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΕΝΑ «ΑΓΙΟ» ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΔΟΓΜΑ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ «ΑΛΑΘΗΤΟΣ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ «ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΚΑΝΟΝΑ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ…
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX , ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ. ΓΙΑΤΙ «ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ»; ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ… “ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;” (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: “ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ”… «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

    ΟΣΟ ΓΙΑ “ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ”, ΚΑΙ ΤΟ “ΑΓΙΟ ΦΩΣ”… ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  24. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Τόσο μίσος για τους εμμένοντας στην Πατρία Παράδοση Κύριε Μοσχοβίτη;;; Απίστευτος είστε!!! Δεν είναι αμέτρητες οι παρατάξεις αλλά αμέτρητο το βάθος του μίσους που έχετε μέσα στην ψυχή σας!!! Κρίμα γιατί λέτε ότι είστε Χριστιανός αλλά μάλλον δεν το αποδεικνύει η πράξις σας. Ντροπή σας!!!

  25. Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:
    2 έτη ago

    ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕ (ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ;), ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ». ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΣ… ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, Στίχοι: 20 …”οὐ θέλω δὲ ὑμᾶς κοινωνοὺς τῶν δαιμονίων γίνεσθε. 21 οὐ δύνασθε ποτήριον Κυρίου πίνειν καὶ ποτήριον δαιμονίων· οὐ δύνασθε τραπέζης Κυρίου μετέχειν καὶ τραπέζης δαιμονίων. 22 ἢ παραζηλοῦμεν τὸν Κύριον; μὴ ἰσχυρότεροι αὐτοῦ ἐσμεν;”

    ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ Ή ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ. ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ (ΑΠΑΤ)ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v5ig8ol-2cor-614-what-communion-hath-light-with-darkness.html , https://www.brighteon.com/c081f856-9664-45b7-9b49-7571d6f20e62 , https://ugetube.com/watch/5uVbwCbj4Avp92Y .

    ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΩ.
    ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΑΘΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ).
    ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΔΙΔΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX , … ΕΝΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;…
    ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ; (Β ΚΟΡ. 6,14)» ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ «ΟΥΚ ΕΠ’ ΑΡΤΩ ΜΟΝΩ ΖΗΣΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛ’ ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ ΡΗΜΑΤΙ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΩ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΘΕΟΥ (ΜΑΤΘ. 4,4)»;
    Γιατί βλέπουμε στην «ΓΕΝ. 1 ,26 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΙΝ». «ΓΕΝ. 1,27 ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ»… Όχι σοδομιστές. «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ’ ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)».

  26. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Τόσες ασυναρτησίες που γράφετε Κύριε Μοσχοβίτη ιλιγγιά πας ανθρώπινος νους. Τι σχέση με το θέμα έχουν όλα αυτά που αναφέρετε; Σωστά τα λέτε αλλά το ζητούμενο είναι η διασάλευση μιας Ιερής Παράδοσης 17 Αιώνων. Εάν είστε Κατηχητής η Θεολόγος καλός φαίνεστε αλλά εκτός θέματος. Θεός να μας συγχωρέσει!!!

  27. Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:
    2 έτη ago

    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟ… ΓΙΑΤΙ, ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ;;;

    ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

  28. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Πάλι τα ίδια……η αλλαγή διασάλευσε το ομοδοξάζειν τουλάχιστον κατόπιν υποδείξεως των Μασόνων και όχι με απόφαση Πανορθοδόξου Συνόδου…..τι δεν καταλαβαίνεις;;;;; Άλλα λόγια να περιπλανόμαστε……τόσο ηθελημένη τυφλοτητα;;;;; Και έχεις τον Κύριο Τσιρκουλα, Απάτη να μιλάει για μίσος και ένα σωρό αήθη λόγια του αέρα…..η χαζός η εγκάθετος…..

  29. Δημήτριος Χατζηνικολάου says:
    2 έτη ago

    Βλ. https://www.facebook.com/100076363240686/videos/852302116988100

  30. Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:
    2 έτη ago

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ, ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ Η Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΑΓΙΟ ΩΣ ΔΟΓΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ! ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ 2025 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΩΝ ΠΟΥ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ… ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΕΙ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ» ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ-ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΩΝ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ BAS_4…
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ BAS_4 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «BAS_4 : ΝΑΙ! στην ένωση των “εκκλησιών”, αρκεί … https://www.triklopodia.gr/bas_4-ναι-στην-ένωση-των-εκκλησιών-αρκεί » ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΕΡΗ ΠΡΑΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX … ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ…

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ: https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm …

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ: “ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;” (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: “ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ”… «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ 4:15 «ἀληθεύοντες δὲ ἐν ἀγάπῃ». ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ.

    Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μέλη της Εκκλησίας ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ οι αναθεματισμένοι αμετανόητοι αιρετικοί οικουμενιστές, πανθρησκειαστές αντίχριστοι σιωνιστές και να τελούν αληθινά ΜΥΣΤΗΡΙΑ, οι δήθεν ορθόδοξοι, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΗ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΟ 2016 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ… ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ https://ec-patr.org/patriarchiki-ka-synodiki-gkyklios-pi-t-sygklisei-t-s . Γιατί “ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;” (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: “ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ”… «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

    ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, Στίχοι: 20 …”οὐ θέλω δὲ ὑμᾶς κοινωνοὺς τῶν δαιμονίων γίνεσθε. 21 οὐ δύνασθε ποτήριον Κυρίου πίνειν καὶ ποτήριον δαιμονίων· οὐ δύνασθε τραπέζης Κυρίου μετέχειν καὶ τραπέζης δαιμονίων. 22 ἢ παραζηλοῦμεν τὸν Κύριον; μὴ ἰσχυρότεροι αὐτοῦ ἐσμεν;”

    Μέγας Αθανάσιος
    «Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ’ αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
    «Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
    «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).

    Ὁ Μ. Βασίλειος ἐπίσης, στήν πρός Μονάζοντας ἐπιστολή του, ὅπως μᾶς τά μεταφέρει ὁ ἅγ. Μᾶρκος ὁ Εὐγενικός, λέγει: «Οἵτινες τήν ὑγιᾶ ὀρθόδοξον πίστιν προσποιούμενοι ὁμολογεῖν, κοινωνοῦσι δέ τοῖς ἑτερόφροσι, τούς τοιούτους, εἰ μετά παραγγελίαν μή ἀποστῶσιν, μή μόνον ἀκοινωνήτους ἔχειν, ἀλλά μηδέ ἀδελφούς ὀνομάζειν» (ἁγ. Μάρκου Ἐφέσου, Ὁμολογία, CFDS, Ser. A. τόμ. Χ, fasc. II, σελ. 133 (24-28).

    ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).

    Ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής
    «Ο Θεός εκλεξάμενος, εξήγειρεν Αποστόλους, και Προφήτας, και Διδασκάλους, προς τον καταρτισμόν των αγίων. Ο δε διάβολος, ψευδαποστόλους και ψευδοπροφήτας, και ψευδοδιδασκάλους κατά της ευσεβείας εκλεξάμενος εξήγειρεν, ώστε τον παλαιόν πολεμηθήναι νόμον και τον ευαγγελικόν. Ψευδαποστόλους δε, και ψευδοπροφήτας και ψευδοδιδασκάλους μόνους νοώ τους αιρετικούς. ων οι λόγοι και οι λογισμοί διεστραμμένοι εισίν. Ώσπερ ουν ο τους αληθείς Αποστόλους και Προφήτας, και Διδασκάλους δεχόμενος, Θεόν δέχεται. ούτως και ο τους ψευδαποστόλους, και ψευδοπροφήτας, και ψευδοδιδασκάλους δεχόμενος, τον διάβολον δέχεται» (βλ. Μαξίμου Ομολογητού, Περί των πραχθέντων εν τη πρώτη αυτού εξορία, ήτοι εν Βιζύη, παρ.Ι΄, P.G. 90, 144D – 145A).

    Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος
    1. «Ει τις δόγμα έχει διεστραμμένον, φεύγε αυτόν και παραιτήσαι, μη πειθού, μη μόνον άνθρωπος αν η, αλλά καν άνθρωπος εξ ουρανού κατιών (=κατεβή). Είπου (=οπουδήποτε) την ευσέβειαν παραβλεπτόμενην ιδοίς, μη προτίμα την ομόνοιαν της αληθείας, αλλ’ ίστατο γενναίος έως θανάτου, την αλήθεια μηδαμού προδιδούς, προσέχετε, ίνα μηδέν νόμον δόγμα το της αγάπης προσχήματι παραδέχεσθε Δέος (φόβος) μη τις παραφθαρή υπό της των αιρετικών αγάπης» (ΕΠΕ 25, 370).
    2. “Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 – 494)”.
    3. «Καιρός αθυμίας, ουχ όταν πάσχωμεν κακώς, αλλ’όταν δρώμεν κακώς».

    ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ, ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ “ΔΗΜΙΟΙ” ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ. “ΑΥΤΟΙ” ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ “ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ” ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ “ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. “ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ” ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ 4:15 «ἀληθεύοντες δὲ ἐν ἀγάπῃ». ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ.

    ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (Σ)ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX , ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο “Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 – 494)” ΚΑΙ “Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)”. «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)».

    ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    BAS_4 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΗ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΟ 2016 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!… ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ https://ec-patr.org/patriarchiki-ka-synodiki-gkyklios-pi-t-sygklisei-t-s .
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μέλη της Εκκλησίας ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ οι αναθεματισμένοι αμετανόητοι αιρετικοί οικουμενιστές, πανθρησκειαστές αντίχριστοι σιωνιστές και να τελούν αληθινά ΜΥΣΤΗΡΙΑ, οι δήθεν ορθόδοξοι, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΗ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΟ 2016 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!… ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ https://ec-patr.org/patriarchiki-ka-synodiki-gkyklios-pi-t-sygklisei-t-s . Γιατί “ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;” (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: “ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ”… «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

    Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

  31. Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:
    2 έτη ago

    ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ “ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ”, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΙΡΕΣΗ Ή ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ…

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΤΡΟΦΙΜΟΙ» ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΣΟ ΖΟΥΣΑΝ… ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ…. ΑΣ ΔΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Δημήτριο Χατζηνικολάου Βλ. https://www.facebook.com/100076363240686/videos/852302116988100 …

  32. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Καλημέρα και Ευλογία Κυρίου έλθει εφ΄ ημάς και υμάς!!!
    Κύριε Μοσχοβίτη και λοιποί Κατηχητές σας επισυνάπτω και το παρακάτω βίντεο για να μαθαίνετε….
    https://www.youtube.com/watch?v=Te33hD445J0

  33. JOHN says:
    2 έτη ago

    Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και όπως το θέλει και δεν επιτρέπονται ύβρεις και κατάρες!!

  34. Ευστάθιος Μοσχοβίτης says:
    2 έτη ago

    ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΩΣ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ, ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    Η Α΄ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ «ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΚΑΝΟΝΑ» ως «όρο» της, ΠΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ (το 2025 τον καταργούν και αυτόν! οι αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστες μασόνοι σιωνιστές, δήθεν ορθόδοξοι) ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΕΝΑ «ΑΓΙΟ» ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΔΟΓΜΑ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ «ΑΛΑΘΗΤΟΣ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ «ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΚΑΝΟΝΑ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ…
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX , ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ. ΓΙΑΤΙ «ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ»; ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ… «ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ; (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14)» ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: «ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ»… «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ’ ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)»… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

  35. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ says:
    2 έτη ago

    Συμφωνώ με τον Κύριο Jhon αλλά έλα που για εξειδικευμένα θέματα μιλάει ο κάθε άσχετος η στοχευμένα άσχετος και υβριστής χωρίς επιχειρήματα.
    Μόλις τώρα πρόσεξα π.χ. το πρώτο σχόλιο μιας Άννας και αναφέρεται στον Πατέρα Θεοδώρητο και την δήθεν κόντρα με τους Ματθαιικούς. Ο Πάτερ Θεοδώρητος έγινε ευρύτερα γνωστός από τις επικές αντιπαραθέσεις με τον Πατέρα Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο, Διάλογοι της ερήμου περί Οικουμενισμού, και το πώς ανέτρεψε όλα τα επιχειρήματα του συμπαθούς κατά τα άλλα νεοημερολογίτη Ιερέα σε βάθος χρόνου.
    Αχ Αννούλα του διχασμού και της ειρωνείας που θέλεις να σπείρεις. Και ο επόμενος μετά την Αννούλα να τρέξετε να εορτάσετε φέτος το Άγιον Πάσχα με τα 450 κομμάτια των αιρετικών του Π.Σ.Ε.
    Μην ξεχάσετε τον Κύριο Τσίρκουλα-Απάτη να τον έχετε δίπλα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr