• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 16 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ BAS_4

BAS_4 : ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ PUTIN & ΡΩΣΙΑ;

4 έτη ago
in BAS_4, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

► Τέλος δεκαετίας του 80, τα δυο σιωνιστικά μαγαζιά, ΗΠΑ (με ΝΑΤΟ και το σκυλολόι τους) και ΕΣΣΔ, αποφασίζουν να λήξουν το θέατρο του ψυχρού πολέμου, που μόνο στόχο είχε με τον φόβο να μαντρώσουν ένθεν κι ένθεν όσα περισσότερα “ζώα” μπορούσαν. Συμφωνούν να “βουλιάξει” το ένα καράβι (ΕΣΣΔ) και ο άλλος πόλος να “αγκαλιάσει ειρηνικά” όλα τα ορφανά της ΕΣΣΔ και μαζί όσουν ουδέτερους πονηρεμένους δεν είχαν χάψει την καραμέλα του διπολικού ως τότε κόσμου.

Ο Γκορμπατσώφ κηρύσσει την διάλυση του ανατολικού μπλοκ, διαλύεται η ΕΣΣΔ και μέσα στην ίδια την Ρωσία γίνεται ένα πλιάτσικο των πλουτοπαραγωγικών πηγών από τους μετέπειτα ολιγάρχες, που “όλως τυχαίως” είναι όλοι χαζαροεβραίοι και υιοθετημένοι από την κομπανία των Ρόταιλντ.

Αναλαμβάνει κι ένας μεθύστακας (Γιέλτσιν) την ηγεσία της Ρωσίας, ώστε να είναι ελεγχόμενος, κάτι σαν τον μπιντέ-Biden του σήμερα, που του αλλάζουν πάνες λόγω Αλτσχάιμερ.

► Προφανώς απογειώνουν και το χρέος της Ρωσίας προς ΔΝΤ και λοιπά σιωνιστικά ευαγή ιδρύματα, για να την κρατούν στο χέρι.

► Μ’ αυτή την συγκυρία το 2000 αναλαμβάνει πρόεδρος ο Putin, προσπαθώντας να μαζέψει τα αμάζευτα. Τα βάζει με τους ολιγάρχες απαιτώντας πίσω την δημόσια περιουσία. Η περίπτωση Χοντορκόφσκι είναι γνωστή, όπως κι άλλων. Ασφαλώς και υπάρχουν ολιγάρχες που παρέμειναν, προφανώς διότι δέχτηκαν τους όρους του Putin. Ο Kissinger πήγε στην Ρωσία κατ’ εντολήν των αφεντικών του κι απαίτησε να “ιδιωτικοποιηθούν” οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας. Ο Putin του έκλεισε τη “πόρτα στη μούρη” κι από τότε κατάλαβε ότι ήταν δύσκολος αντίπαλος και διαφώνησε με την βιασύνη των άλλων σιωνιστών στο θέμα της Ουκρανίας, όπως κι αλλού.

Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας (σημειωτέον είναι οι μεγαλύτερες παγκοσμίως με δεδομένο ότι η Ρωσία είναι μακράς η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου) ζητήθηκαν γιατί ο στόχος των σιωνιστών-παγκοσμιοποιητών είναι ο έλεγχος των λαών μέσω της οικονομίας. Τα ίδια που βιώσαμε και στην Ελλάδα, όπου ξεπουλούσαν όσο-όσο ακόμα και κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις εν ονόματι του φιλελευθερισμού και της ιδιωτικοποιήσεως. Ιδιωτικοποίηση όμως όχι όπου-όπου αλλά μόνον στους εκλεκτούς των χαζαροτραπεζιτών. Να μην ξεχνάμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στους Έλληνες να αγοράσουν το ελληνικό χρέος με το PSI…

“Απόλυτε” Βαγγέλα δεν ξεχνάμε, αιώνια θα στο καταμαρτυράμε >

https://www.brighteon.com/bb34c80a-cff1-42fb-b9b5-f2ef0580e8e0

(λέει έχουν αφήσει τις δουλειές τους, όταν δουλειά τους είναι να απομυζούν τον ελληνικό λαό)

It’s the economy, stupid! που είπε και ο Clinton.

Ας δούμε κάποια από όσα πέτυχε στα 22 χρόνια, που κυβερνά ο Putin :

● Περιμάζεψε τα οικονομικά της Ρωσίας, καθιστώντας την μακράν μικρότερη οφειλέτρια προς ΔΝΤ από κάθε άλλο “πολιτισμένο” κράτος της δύσης, του G7 ή του G20. Έβαλε τάξη στο αχανέστερο κράτος του κόσμου εν μέσω πολλαπλών και πολυδυνάμων εσωτερικών κι εξωτερικών πιέσεων.

● Το χρήμα στην Ρωσία κυκλοφόρησε και στους φτωχούς, ώστε να τους βλέπουμε και τουρίστες. Όποιος διαφωνεί ας μας δείξει άλλο κράτος, που από την ανέχεια του κομμουνισμούκαι την κρατική διάλυση του Γιέλτσιν, έφτασε στην σημερινή κατάσταση επί Putin. Ούτε καν η Ελλάδα του GAP στο Ελλαδιστάν του ΑηδωνοΚούλη … (εντάξει αυτό ήταν πικρό χιούμορ).

● Το 2013 ο Putin σχεδόν εκλιπαρούσε την δύση να μην επέμβει για τα δήθεν χημικά της Συρίας και μέσα σε 5 χρόνια ανεδείχθη κυρίαρχος εκεί, πετώντας έξω από την Συρία τούρκους και δυτικούς κι εξαϋλώνοντας τους ισλαμιστές. Εκεί η Ρωσία δοκίμασε σε μάχη σχεδόν όλα τα σύγχρονα οπλικά της συστήματα και παράλληλα τα στρατιωτικά της στελέχη απέκτησαν εμπειρία μάχης. Πέραν αυτών υπάρχουν κι άλλα στοιχεία ανάπτυξης πρωτόγνωρων οπλικών συστημάτων αναπάντητων από δύση, όπως ηλεκτρονικού πολέμου (περιπτώσεις Donald Cook σε Εύξεινο πόντο (δις) αλλά και Βαλτική ή δήλωση αμερικάνου στρατηγού : “μετά την Βαλτική ο Putin μας τύφλωσε και στην ανατολική Μεσόγειο!”)

● Στα χρόνια της ηγεμονίας του φαίνεται ότι “πήρε πόδι” η ιδιοκτησία της Κεντρικής τράπεζας από τους Ρότσιλντ. Φαίνεται μάλιστα ότι πήρε το μερίδιό της από το Διεθνές Καταπίστευμα (~Bretton Woods), χρησιμοποιώντας το για την οικονομική (αλλά και στρατιωτική) ανόρθωση της χώρας. Αυτό που δεν έχουν αξιοποιήσει όλοι οι προδότες ελληνόφωνοι πολιτικοί (ΚΑΙ ΟΙ 300+1 – 1 το κάθε παρτάλι της δικτατορίας ~ΠτΔ, που καλεί τους βάρβαρους και σιώχνει τους τσολιάδες ή δέχεται αδιαμαρτύρητα την υποταγή της χώρας).

Διατυπώνω λοιπόν τις εξής απορίες :

► Ποιός έλαβε υπόψην του, τον απαιτούμενον χρόνον, ώστε να προετοιμαστεί για τον πόλεμο όχι μόνον στην Ουκρανία αλλά κι αλλού, όπως θα δούμε σύντομα; Η απαγκίστρωση της κεντρικής τράπεζας από τους Ρότσιλντ ήταν απλά ένα μέρος, το βασικότερο αλλά όχι μόνον αυτό.

► Ποιός έλαβε υπόψην του, τον απαιτούμενον χρόνον, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει όσον το δυνατόν κλειστά η οικονομία, για να μην αλέγχεται κι εκβιάζεται από την δύση η οικονομία; Αυτό το στοιχείο μάλιστα και σε άλλους τομείς, όπως το Internet.

► Ποιός έλαβε υπόψην του, τον απαιτούμενον χρόνον, ώστε αντίθετα η δική του οικονομία να μπορεί να εκβιάσει την δυτική οικονομία, όπως κι αναδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο; Ή και πόσα άλλα πρόβλεψε και κάλυψε, ώστε να αποφεύγει σήμερα πολλές άλλες πιυανές δυτικές κυρώσεις. Ας λάβουμε υπόψη ότι τέτοιες αλλαγές σε ένα αχανές κράτος δεν γίνονται από τη μιά μέρα στην άλλη, απαιτώντας χρόνια και τεχνογνωσία, που έρχεται με διαρκείς προσπάθειες και δοκιμές.

Θα μπορούσα να αναφέρω ένα μεγάλο κατάλογο επιτευγμάτων του, μόνον μέσα σε 22 χρόνια, από την απόλυτη οικονομικο-κοινωνικο-στρατιωτική απαξίωση της Ρωσίας στην σημερινή κατάσταση, που θα διαπιστώσουμε στην πράξη σήμερα. Δεν το κάνω γιατί δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία έχει το μυαλό της πλέον σε κατάσταση φυτοπλαγκτού κι αν δεν μπορεί να δει τα πολύ χοντρά, τι να κάθομαι να γράφω. Άμα πείθονται από τον κάθε δημοσιοκάφρο Εισαγγελάτο ή Κουμπούρα, που να βάλουν το μυαλό τους να λειτουργήσει; Αππλά θα ξυπνήσουν άσχημα, πολύ σύντομα, όταν κολλήσει το στομάχι από τον λιμό, που προκαλούν τα ελληνικά προδοτόμαρα. Άλλωστε δεν τους μένει και χρόνος να σκεφτούν αφού πρέπει να προγραμματίσουν την 4η (και 104η) δόση για να πάρουν τη λευτεριά τους πίσω. Είχαμε το gay pride, τώρα έχουμε και το vaccine pride!

Με την ευκαιρία θα εκφράσω την διαφωνία μου με τον αξιολογότατον αρθρογράφο Νικόλαο Σακελλαρόπουλο για το άρθρο του : www.triklopodia.gr/νικολαοσ-σακελλαροπουλοσ-είναι-ο-πού/ .

Ρωτώ : αν ο στόχος των σιωνιστών-παγκοσμιοποιητών είναι το απόλυτα ελεγχόμενο κομμουνιστικό σύστημα (μάλιστα το μαοϊκό), όπως φάνηκε ξεκάθαρα ότι προσπάθησε να επιβληθεί σιγά-σιγά μετά τους Δίδυμους Πύργους κι εντατικότατα με τον κορωνοϊό και τα εμβόλια ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο PUTIN ΕΒΛΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; Δεν ισχυρίζομαι ότι ο Putin είναι ορθόδοξος ή άνθρωπος του Θεού ή κάτι άλλο αλλά θεωρώ ότι είναι διαφορετικός από τους σιωνιστές της δύσης, που πιθανότατα κρύβονται και πίσω από την σημερινή Κίνα κι ας δείχνουν αλλιώς οι καταστάσεις. Κουρτίνα νο13, που θα έλεγε ο Λιακόπουλος!

Αλλά ακόμα κι αν συνοδοιπόρησε μαζί τους για κάποια χρόνια, πως θα μπορούσε να πετύχει όσα πέτυχε, αν δεν ασκούσε την τέχνη του σαν διπλός πράκτορας. Ίδομεν λοιπόν και αντί vaccine pride κάνετε όλοι τον σταυρό σας έτσι >

https://www.brighteon.com/7c6dda31-d776-428c-8f73-b4288d93919e

BAS_4

Λίγο χαλάρωση, προτείνοντάς σας θέμα, που η αγαπητή κυρία Σκεπτόμενη Ελληνίδα δεν έχει φροντίσει ακόμα να “προμοτάρει” στο https://balsamopsyxhs.gr/ >

https://www.brighteon.com/b04ffcf7-8e5d-438f-9f09-2fd7756aaba7

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πύρινος Λόγιος: H Παναγιά της Ρωμιοσύνης! H Yπέρμαχος Στρατηγός που δεν εγκαταλείπει το Γένος Της!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πύρινος Λόγιος: H Παναγιά της Ρωμιοσύνης! H Yπέρμαχος Στρατηγός που δεν εγκαταλείπει το Γένος Της!

by admin
10 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το παζάρι θα έχει Ελληνικά νησιά αντίχριστοι;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το παζάρι θα έχει Ελληνικά νησιά αντίχριστοι;

by admin
20 ώρες ago
Στάλιας: Από τις ασυναρτησίες Σκέρτσου που βάφτισε τη φτώχεια “πλούτο των νοικοκυριών”, στις συστημικές ανοησίες Πιερρακάκη: Οι τράπεζες ΔΕΝ δανείζουν αποταμιεύσεις, τα δάνεια δημιουργούν καταθέσεις
Slider

Στάλιας: Από τις ασυναρτησίες Σκέρτσου που βάφτισε τη φτώχεια “πλούτο των νοικοκυριών”, στις συστημικές ανοησίες Πιερρακάκη: Οι τράπεζες ΔΕΝ δανείζουν αποταμιεύσεις, τα δάνεια δημιουργούν καταθέσεις

by admin
22 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (14/8/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (14/8/2026)

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ 7/4/2022

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ 7/4/2022

Προφητείες για το Μαρμαρωμένο Βασιλιά και για το Γ Παγκόσμιο Πόλεμο… π. Ἀβραάμ Ἁγιορείτης

Προφητείες για το Μαρμαρωμένο Βασιλιά και για το Γ Παγκόσμιο Πόλεμο… π. Ἀβραάμ Ἁγιορείτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr