• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ BAS_4

BAS_4 : Ο παγκόσμια μοναδικός Αντρας, που εχθρεύτηκε και τους δυο υπερδύναμους

1 έτος ago
in BAS_4, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
5
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Είναι τρέλλα αλλά είναι ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, που έχει χεσμένους και τους δυο ηγέτες των υπερδυνάμεων και επιβιώνει. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΟΥΛΗΣ ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ! 

Η ιστορία του μέλλοντος και κύρια η επιστήμη της διπλωματίας, θα τον αναφέρει με χρυσά γράμματα σαν τον μοναδικό ηγετη κράτους νάνου, που εχθρεύτηκε παράλληλα τους δύο υπερδυνάμους και επιβιώνει. 

Αυτόν το κολοσσό της διπλωματίας, τον παγκόσμιας ακτινοβολίας διπλωμάτη, που τύφλωσε τους δυο υπερδυνάμους, οδηγώντας μάλιστα τον ένα κατηγορούμενο (Ρωσία) στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνων. 

Βλέπετε και στην εικόνα του άρθρου, την απόγνωση στα πρόσωπα των υπερδυνάμων να αντιμετωπίσουν τον κολοφώνα της παγκόσμιας διπλωματίας. 

Παράλληλα θα σας ζητουσα να δοξάσετε και μένα, που βάζω τα γυαλιά στους πορδοσαλταρισμένους συστημικούς δημοσιοκάφρους αφού δεν σκέφτηκαν να παρουσιάσουν έτσι το θέμα για να γλείψουν την αφέντρα τους. 

Δηλώνω ότι και να με πληρώνουν δεν πάω να καλύψω τις ελλείψεις τους. Με βρώμικο χρήμα δεν αγοράζομαι. 

Αχχ βρε ταλαίπωρα πορδοσαλτάκια, πόσο λειψοί είστε … μέχρι και ο αρχηγός σας σας άφησε πίσω. 

Ας δούμε τώρα πόσες μέρες θα αντέξει ο χΆντρας την εφήμερη δόξα-λόξα του. 

Λέτε νάναι ο ίδιος ο αντίχριστος. 

Ποντάρετε πόσες μέρες θα αντέξει … ή θα υπερισχύσει η καντεμιά του και θα “χαθούν” οι άλλοι. 

Κάτι για τον Trump : 

Πριν καν αναλάβει άρχισε κολλεγιές με τον Bill Gates > 

www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Μπιλ-Γκέιτς-Εντυπωσιάστηκα-με-τον-Ντ/  

Μα από το Washington DC δεν θα κυβερνήσει ο Trump; Το ένα από τα τρια κρατίδια που ελέγχουν τον κόσμο (τα άλλα Βατικανό και City of London). Εκείνοι οι βλαμμένοι που μας έλεγαν 4 χρόνια ότι ο Μπάϊντεν κυβερνά από στούντιο του Χόλυγουντ, τί έγιναν; Ή μήπως και ο Trump από στούντιο θα κυβερνήσει; Σίγουρα είμαστε μία παγκόσμια θεατρική παράσταση ενός τεράστιου ψέμματος. Εκτός από Κούλη και Άδωνη, που είναι φανοί της αλήθειας. 

BAS_4 

Δείτε αυτό επειγόντως > https://www.brighteon.com/0a01d27d-c2c8-4c8b-8bc7-952f26e5b812 

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει

by admin
10 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)

by admin
18 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι

by admin
21 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Νικόλαος Παπαδόπουλος (ΝΙΚΗ): Κατάθεση Ερώτησης Διατήρηση του Σταυρού στη θέση “Μαύρο Βουνό” της

Νικόλαος Παπαδόπουλος (ΝΙΚΗ): Κατάθεση Ερώτησης Διατήρηση του Σταυρού στη θέση “Μαύρο Βουνό” της

Νίκη την τελευταία στιγμή: Οι ΗΠΑ εκκενώνουν την Ουκρανία στις Βαλτικές χώρες

Νίκη την τελευταία στιγμή: Οι ΗΠΑ εκκενώνουν την Ουκρανία στις Βαλτικές χώρες

Comments 5

  1. Γ. Αργυρού says:
    1 έτος ago

    Οποία ντροπή!, Οποία αισχύνη!, ο συμμέτοχος στον καταστροφικό και του εξευτελισμού συνάμα καταποντισμό της ΕΕ27.

  2. Βηρσαβεέ Μανιάτη says:
    1 έτος ago

    Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Ο πρωθυπουργός ακούει 10, 20 ή και 30 πράγματα για ένα θέμα. Διαλέγει το ένα και πορεύεται. Στη πορεία μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν, οπότε πρέπει να αλλάξει και αυτός, αλλά δεν το κάνει για τους δικούς του λόγους. Ασφαλώς τώρα κάποιοι του είχαν πει ότι ο Τραμπ δεν θα ορκιστεί, ειδικά μετά τις φωτιές στο Λος Άντζελες, αλλά και γενικά μετά από το πολωτικό κλίμα που υπήρχε, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Ο πρωθυπουργός καθόρισε την πορεία του με αυτά τα δεδομένα. Πριν από λίγε μέρες μάλιστα μίλησε για επεκτατική πολιτική του Τραμπ, ύστερα από τις δηλώσεις του τελευταίου για τη Γροιλανδία και τον Παναμά. Ε μετά πως θα μπορούσε να περιμένει να τον καλέσει. Παρόλα αυτά είχε κρατήσει μέσα στον μυαλό του, ότι δεν θα γίνει ορκωμοσία και θα αναβληθεί. Αυτό δεν έγινε και έμεινε μετέωρος. Έτσι έστειλε το γιο του, χωρίς να τον έχουν καλέσει, όπως και τον Πάνο Καμμένο Διπλωματία και εξωτερική πολιτική στην Ελλάδα δεν υπάρχει, διότι οι Έλληνες έχουν μάθει να έχουν πολιτικούς ραγιάδες, για το δικό τους όφελος, που έχει αντίκτυπο όμως σε όλη την Ελλάδα. Έτσι πάμε και όπου βγει

  3. Άρης says:
    1 έτος ago

    Κυρία Βηρσαβεέ ΕΛΕΟΣ! Υποτίθεται ότι γνωρίζετε τα ορθόδοξα και κάνετε μία κοσμική-λογική ανάλυση; Στέκει; οι άνθρωποι είναι πορωμένοι μέχρι το μεδούλι και προσπαθείτε να ταιριάξετε την όποια λογική σας με τον σατανισμό τους;

  4. Μαρία Π. says:
    1 έτος ago

    “Είμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας”.
    “Πολεμάμε με τους συμμάχους μας για τις κοινές αξίες της Δύσης”!
    “Είμαστε με τους νικητές”!
    Τάδε εφη Κ. Μητσοτακης.
    Και ναι, όπως είχε τονίσει και ο Ρώσος Α.Ντουκιν ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο proxy πόλεμος Ρωσίας-Δυσης, δεν ήταν μόνο οικονομικός και γεωπολιτικός, αλλά ήταν ιδεολογικός, πολιτισμικός, και θρησκευτικός.
    Αλλά κοίτα τώρα πως “τα φερε η κατάρα”!! (“κατάρα” κατά τον Κουλη).
    Η Δύση κατέληξε να είναι ο μεγάλος χαμένος σε αυτόν τον πόλεμο!
    Χαμένος σε όλα τα επίπεδα!
    Ο πόλεμος αυτός αφήνει πίσω του συντρίμμια.
    Την οικονομική καταστροφή της Ευρώπης και την ιδεολογικη “αλλαγή σελίδας” της Αμερικής!!
    Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!!
    Ο νεοταξιτης Μητσοτάκης ο απόφοιτος αμερικανικών πρωτοκλασάτων Κολεγίων από τα οποία βγαίνουν οι ανά τον κόσμο επικεφαλής και ανωτερα στελεχη κρατών και παγκόσμιων Οργανισμων, όπως και οι υπόλοιποι “εταίροι” του στην Ευρώπη βρέθηκαν να ειναι “οι ηττημένοι”, σε όλα τα επίπεδα!!
    Στο οικονομικό αφού η Ευρώπη είναι πλέον στα πρόθυρα της καταστροφής και της διάλυσης!
    Αλλά και στο ιδεολογικό, πολιτισμικό και θρησκευτικό!!
    Είναι απίστευτο πραγματικά αυτό που συμβαίνει!!
    Και πως τους γύρισαν όλα μπούμερανγκ!
    Η Αμερική, ο κύριος αίτιος (κυρίως μέσω των κολοσσών της Φαρμακοβιομηχανιας, της υψηλής Τεχνολογίας, όπως και της Βιομηχανίας του θεάματος), όλων όσων προωθούνταν τα τελευταία χρόνια, όπως η εγκληματική υποχρεωτικοτητα των εμβολίων, η woke ατζέντα, η ατζέντα 2030, η προώθηση όλων των αρρωστων πραγμάτων και η δίωξη κάθε υγιούς, ξαφνικά λοιπόν “αλλάζει σελίδα”.
    Εκτός την αναγνώριση μόνο “δύο φύλων” , και την αποκατάσταση των ανεμβολιαστων,
    διαβάζουμε σήμερα ότι ο Τραμπ απέσυρε τις ΗΠΑ από τον ΠΟΥ, και έδωσε τέλος σε όλα τα αμερικανικά κονδύλια που εισέπραττε εδώ και χρόνια!!
    Κοβοντας του τα πόδια!
    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με τις ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΊΕΣ επί των κρατών, που αναγορεύθηκε σε Υπέρτατη Παγκόσμια Αρχή που έδινε υποχρεωτικές παγκοσμιες οδηγίες… Με τι σκοπό αραγε?
    Να μας φέρει τελικά και το παγκοσμια υποχρεωτικό “χάραγμα”?
    Για την “παγκόσμια ασφάλεια”?
    Αυτος λοιπόν ο υπερεθνικος παγκόσμιος Οργανισμός που κάποιοι ηγέτες στην Αφρική που αντιτάχθηκαν σε αυτόν και αρνήθηκαν να υπογράψουν ότι συμφωνούν βρέθηκαν δολοφονημενοι, σήμερα δέχεται τέτοιο χτύπημα απ’ τον Τραμπ.
    Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά?
    Η Αποκάλυψη μας αναφέρει τα εξής όταν περιγράφει την καταστροφή της “μεγάλης πόρνης” της Βαβυλώνας.
    ” Και τα δέκα κέρατα α είδες (βασιλείς) και το θηρίον, ούτοι μισησουσιν την πόρνην, και ηρημωμενην ποιησουσιν αυτήν, και γυμνήν, και τας σάρκας αυτής φάγονται, και αυτήν κατακαυσουσιν εν πυρί!
    Ο γαρ Θεός ΕΔΩΚΕΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΝ ΑΥΤΟΥ”!!
    Πως τα φέρνει λοιπόν ο Θεός!
    Οι βιβλικές φωτιές στο Λος Άντζελες με όλη την σημειολογία που έχει αυτή η πόλη ΣΑΦΩΣ και είναι “μέρος της καταστροφής της Βαβυλώνας”.
    Η οικονομική καταστροφή της Ευρώπης όπως και η ιδεολογική ανατροπή σε κυβερνητικό επίπεδο και οι αλλαγές που θα έρθουν σε όλα αυτά που βιώναμε τα τελευταία χρόνια και όσα περιμέναμε ακόμα να δούμε, σαφώς και είναι και αυτά μέρος της “πτώσης της Βαβυλώνας”..
    Ο Τραμπ συμμετέχει στην καταστροφή αυτη της Βαβέλ.Ενω είναι και ο ίδιος “εκ των βασιλέων του κόσμου” που θα στηρίξει ολοκληρωτικά το Ισραήλ στην τελική του ευθεία για τον ερχομό του ψευδομεσσια του.
    Αυτή η στήριξη προϋποθέτει την πρόσκαιρη ενδυνάμωση της Αμερικής.
    Ολα αυτά είναι αποκεκαλυμμένα στα “Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”.
    Εκεί είναι γραμμένο και ποια θέση θα πάρουν τελικά και όλες αυτές οι μαριονέτες των Σιωνιστών όπως ο Κούλης και ο κάθε Κούλης.

  5. Γιωργος says:
    1 έτος ago

    Μανιαττη Βηρσαββε καλη η προσπαθεια να βγαλεις λαδι τον αναπηρο στο μυαλο μητσοτακη,αλλα ΔΕΝ……….!!!!!!!ο χειροτερος χαρακτηρας ανθρωπου που εχει υπαρξει στην ελληνικη ιστορια,αυτος και ολο το σοι του.ο εφιαλτης μπροστα του ειναι ελαχιστος.ξεχασες οτι εκλεισε τις εκκλησιες;;;;;;ξεχασες οτι εκλεισε μεσα ολο τον κοσμο με το προσχημα της πανδημιας ενω αυτος σουλατσαριζε στην ικαρια σε παρτυ;;;;;;;ξεχασες οτι εχει αφοριστει απο επισκοπο,οτι εχει διαβαστει αναθεμα εναντιον του;;;;;ξεχασες οτι ειναι πιστοτατος συνεργατης της πενταρχιας του σκοτους;;;;;;;;;δεν ειναι δυνατον να ξεχασες ολο αυτο τον βουρκο,απλα μαλλον δεν σε συμφερει να θυμασαι για κομματικους λογους.τελικα δεν υπαρχει σωτηρια.απο τη μια κανεις δηθεν πνευματικα σχολια εδω μεσα και απο την αλλη γλυφεις εναν παναθλιο αφορισμενο καταστροφεα της ελλαδας,κομπλεξικο,αρρωστο ψυχικα,προβληματικο.ψυχωτικο στο μυαλο που κοιταει πονηρα καθε φορα την καμερα.το μονο που τον νοιαζει ειναι πως τον τραβαει η καμερα.ειναι παντελως βαρεμενος κι εσυ προσπαθεις αυτον τον ανθρωπο να τον βγαλεις λαδι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr