ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

BRAVO ANTONAKIS και εις ανώτερα … O Σαμαράς με τη Μέρκελ και τον Μπαρόζο θα παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης της ΕΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 20 Νοέ 2012 - 17:04

Από το Μόναχο όπου θα βρίσκεται στις 9 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός, για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας, θα μεταβεί στο Οσλο της Σουηδίας για την παράδωση του Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η είδηση, την οποία αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα, είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Πρωθυπουργό ο οποίος θα συμμετάσχει με την Ανγκελα Μέρκελ, τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και άλλους ευρωπαίους ηγέτες στην παραλαβή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο η Ακαδημία έχει απονείμει στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η συμμετοχή του κ. Σαμαρά στην αποστολή αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης με τον οποίο τον περιβάλλουν πλέον οι ευρωπαίοι ηγέτες αλλά ειδικά η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει ότι το κλίμα έχει αλλάξει για το πρόσωπο του Ελληνα Πρωθυπουργού.

Στις 9 Δεκμεβρίου ο Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται στη Βαυαρία προκειμένου να συναντηθεί με τον βαυαρό Πρωθυπουργο Χορστ Ζέεχοφερ, ο οποίος δεν διάκειται φιλικά προς την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr