ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

CDC – “Πανδημία Zόμπι” και “Αποκάλυψη Zόμπι” ;!?!

ΚΛΟΙΟΣ. - 23 Μαρ 2021 - 8:07
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Προγνωστικός προγραμματισμός στον ιστότοπο του CDC Foreshadows Nationwide Public Health Crisis.

Το ακόλουθο απίστευτο στιγμιότυπο οθόνης από τον ιστότοπο του CDC βρίσκεται στη διεύθυνση : https://www.cdc.gov/cpr/zombie/

Εάν το εντελώς τρελό περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του CDC είναι οποιαδήποτε ένδειξη, το “State of the Nation” πρόκειται να εισέλθει σε μια γρήγορα επιταχυνόμενη προς τα κάτω σπείρα σε μια “Αποκάλυψη Zόμπι”.

Λαμβάνοντας υπόψη την ακόλουθη αφίσα, η οποία δημοσιεύεται επίσης στον ιστότοπο του CDC, φαίνεται ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Big Pharma προετοιμάζονται για μια πολύ πραγματική «Αποκάλυψη Ζόμπι».
(Δείτε: https://www.cdc.gov/cpr/zombies/#/page/1 )

Γιατί αλλιώς το CDC θα διαθέσει τόσο πολύ χώρο στον ιστότοπο σε περιεχόμενο σχετικά με μια “” Αποκάλυψη Zόμπι “,” Πανδημία Zόμπι “και” Αποκάλυψη Zόμπι “;!?!

Απλώς ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης που παρατίθενται στον ιστότοπο του CDC για να κατανοήσετε πόσο σοβαρά αυτοί οι χειριστές της Big Pharma παίρνουν την επικείμενη πανδημία Zόμπι.

Δεδομένου του ασυναγώνιστου αριθμού θανάτων και τραυματισμών εμβολίων που προκαλούνται άμεσα από τις διάφορες ενέσεις COVID-19, είναι σαφές ότι το CDC αναμένει μια συντριπτική κρίση για τη δημόσια υγεία από το 2021 και μετά.

Φυσικά, αυτή η ανθρωπογενής καταστροφή για τη δημόσια υγεία θα κατηγορηθεί για την πανδημία του κοροναϊού, όταν στην πραγματικότητα οφείλεται στα εξαιρετικά πειραματικά και εξαιρετικά επικίνδυνα γονίδια που μεταβάλλουν τα γονίδια Covid. Ως εξής:

Προσέγγιση ετοιμότητας για ζόμπι

Για όσους αμφιβάλλουν πόσο σοβαρά παίρνει το CDC την προβολή του “Zombie Preparedness”, σκεφτείτε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης από τον ιστότοπό του. (Δείτε: https://www.cdc.gov/cpr/zombie/novel.htm )

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θα πρέπει τώρα να είναι προφανές σε όλους τους Αμερικανούς ότι το CDC σκοπίμως δημιουργεί κοινωνικά την αμερικανική υπηκοότητα σε μια προσδοκία για μια «Πανδημία Ζόμπι», η οποία θα επιδεινώσει καθώς περισσότεροι λαοί λαμβάνουν τις θανατηφόρες βολές Covid.

Τα εκφοβιστικά γραφικά, το παράλογο μυθιστόρημα και άλλα κομμάτια της εκστρατείας πολυμέσων «Zombie Preparedness» του CDC υποδηλώνουν τη μεγάλη πιθανότητα ότι είναι αποφασισμένοι να κατασκευάσουν μια ολοκληρωμένη «Zόμπι Aποκάλυψη»!

Μπορεί να υπάρξει μόνο ένα συμπέρασμα σε αυτό το πραγματικά σοκαριστικό ψυχικό CDC: Ακόμα και το CDC έχει καταληφθεί εντελώς από ψυχρούς εγκληματίες και τρελούς πολιτιστικούς μαρξιστές.

Είναι σαφές ότι το CDC πιστεύει ότι απολαμβάνει πλήρη ατιμωρησία όταν αφορά τη μαζική ευθύνη που σχετίζεται με την προώθηση επικίνδυνων εμβολίων COVID-19 που έχουν εγκριθεί ειδικά από το FDA για «Μόνο χρήση έκτακτης ανάγκης» . (Δείτε: ΔΕΝ είναι εμβόλια και έχουν εγκριθεί από το FDA ΜΟΝΟ για «έκτακτη χρήση»! )

Πόσο τρομακτικό θα είναι το επερχόμενο “Zόμπι Aποκάλυψη”;

Οι CDC, FDA, NIH μαζί με τη διοίκηση Μπάιντεν-Χάρις γνωρίζουν όλοι ότι οι εξαιρετικά τοξικές και επικίνδυνες ενέσεις COVID-19 θα προκαλέσουν τη χειρότερη δημόσια καταστροφή στην ιστορία των ΗΠΑ. Κάθε μια από αυτές τις προδοτικές υπηρεσίες έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη απειλή για την αμερικανική κοινωνία και πρέπει να κλείσει με κάθε σκόπιμη ταχύτητα.

stateofthenation.co

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STATE OF NATION : Corfiatiko.blogspot.com
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…