ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Daily Mail: «Μην χρησιμοποιείτε την λέξη Χριστούγεννα για να μην προσβάλλετε τους αλλόθρησκους»

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Δεκ 2022 - 11:20

Το Πανεπιστήμιο του Brighton εξέδωσε οδηγίες για το ποιες λέξεις πρέπει να «αποκλειστούν»! (έγγραφο)

Σε οδηγία ντροπής προχώρησε το Πανεπιστήμιο του Μπράιτον στην Βρετανία προς το προσωπικό του με το οποίο ζητάει να μην λένε «κλείσιμο για τα Χριστούγεννα» αλλά «χειμερινή περίοδος κλεισίματος»!

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το έγγραφο που μοιράστηκε στους υπαλλήλους περιέχει λέξεις και φράσεις οι οποίες θα πρέπει να αποφεύγονται προς σεβασμό των Μουσουλμάνων συναδέλφων τους αλλά και μαθητών.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να χρησιμοποιούν, όπως τους υπαγορεύει το πανεπιστήμιο, «γλώσσα χωρίς αποκλεισμούς με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τόσο οι μαθητές όσο και το προσωπικό αισθάνονται ασφάλεια, εκτίμηση και σεβασμό», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό έγγραφο.

«Η επικοινωνία -τόσο η προφορική όσο και η γραπτή- μπορεί να είναι προσβλητική ακόμη και όταν δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας», καταλήγει το έγγραφο με τις οδηγίες.

Δυστυχώς, ζούμε σε καταθλιπτικούς και αδιανόητα πονηρούς καιρούς.

Οι παραδοσιακές αξίες δέχονται απροκάλυπτα επίθεση από διεθνιστικούς κύκλους οι οποίοι έχουν βασικό τους σκοπό την δημιουργία κοινωνιών «μαζανθρώπων» χωρίς εθνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά και άρα εύκολα ελεγχόμενων.

Οι άλλοτε χριστιανικές χώρες της Δύσης έχουν αποχριστιανοποιηθεί μέσα σε… είκοσι χρόνια.

Τα ποσοστά αθεΐας έχουν ξεπεράσει κάθε όριο καθώς έχει γίνει… μόδα.

Ο σκοπός είναι απλός: Για να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο υπερκράτος, πρέπει να υπάρχει πάντα ένας «λαός», μία θρησκεία και μία οικονομία.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr