• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! Κανείς δεν φταίει που ελευθέρωσαν υπόδικο δολοφονίας – Το πόρισμα αθωώνει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους – “Ατυχή χειρισμό” ονομάζουν τη γκάφα

14 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
12
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

– Δεν αποδίδονται ευθύνες ούτε στη διευθύντρια των φυλακών
– Απλή αμέλεια καταλογίζεται σε δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους
– Αραβαντινός στον ΣΚΑΙ: Είχαμε ενημερώσει οτι απελευθερώνεται ο κατηγορούμενος για τις
δολοφονίες αστυνομικών
– Από τις 20 Ιουλίου είχαν στείλει επιστολή – προειδοποίηση οι ειδικοί φρουροί

Αθωώνει η εισαγγελία Πειραιά με το πόρισμα της τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τη διευθύντρια των φυλακών Κορδαλλού και δεν εξηγεί ποιός φταίει για την αποφυλάκιση- σκάνδαλο ενός απο τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών στου Ρέντη.

Το πόρισμα αυτό, το οποίο παραδόθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν αποδίδει ευθύνες (πειθαρχικές και ποινικές) στην διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού για την αποφυλάκιση, αλλά απλώς διαπιστώνει μόνο “αμέλεια δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων, από την προσοχή των οποίων εκ παραδρομής διέλαθε ότι το ένταλμα σύλληψης του κατηγορουμένου είχε εκδοθεί όχι μόνο για το αδίκημα της ληστείας, για το οποίο αθωώθηκε, αλλά και για την πράξη της ανθρωποκτονίας”.

Την ίδια στιγμή παράλληλη άτυπη έρευνα που έγινε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών δεν διαπιστώνει καμία πειθαρχική ή ποινική ευθύνη για την αποφυλάκιση. Δηλαδή δεν διαπιστώνει ευθύνες ούτε στην διευθύντρια των φυλακών, ούτε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ούτε σε δικαστικούς υπαλλήλους, απλά αναφέρει ότι πρόκειται για “ατυχή χειρισμό”.

Όλα αυτά αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά οτι το κράτος είναι ουσιαστικά ανίκανο να αποδώσει ευθύνες.

Ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Αντώνης Αραβαντινός μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ είπε οτι είχαν ενημερώσει για την αποφυλάκιση του κατηγορουμένου.

Στην επιστολή τους τα μέλη του σωματείου Ειδικών Φρουρών “φώναζαν” οτι ο καιρός περνάει και οτι δεν εχει οριστεί ακόμα δίκη και ζητούσαν απο την εισαγγελία να ενεργήσει προς αυτή την κατέυθυνση.

Δείτε την επιστολή που είχαν αποστείλει οι ειδικοί φρουροι στις 20 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προς: κο Υπουργό Δικαιοσύνης

Κοιν . Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Είμαστε το συνδικαλιστικό όργανο των ειδικών φρουρών της ΕΛΑΣ, απλοί συνάδελφοι των πεσόντων Ευαγγελινέλη Ιωάννη του Εμμανουήλ Σκυλογιάννη Γεώργιου του Χρήστου, οι οποίοι την 01.03.2011 και περί ώρα 19:00, στη συμβολή των οδών Περικλέους και Νικολαϊδη, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, έχασαν την ζωή τους από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών.
Κακοποιών που με οργή και θλίψη πληροφορούμαστε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απελευθέρωση τους, λόγω επικείμενης παρέλευσης του 18μηνου προφυλακίσεως τους, χωρίς εισέτι να έχει προσδιοριστεί η δίκη τους.
Εκείνη την ημέρα ομάδα συναδέλφων μας ήρθε αντιμέτωπη με πυρά από βαρύ οπλισμό, ανθρώπων που σκοπό είχαν την εξόντωση των αστυνομικών, μόνο καιμόνο για να αποφύγουν την σύλληψη. Πέραν των δύο ηρωικών νεκρών μας, τραυματίσθηκαν ο Γληνιάς Παναγιώτης του Ξενοφώντα, ο Σπαντιδάκης Γεώργιος του Λεωνίδα και o Στράτος Ιωάννης του Αντωνίου. Περαιτέρω, τυχαία απεφεύχθη το μοιραίο και αναφορικά με άλλους τρεις αστυνομικούς, και συγκεκριμένα τους Μητσάκη Ευριπίδη, Λύμπεριο Απόστολο και Κανελλόπουλο Δημήτριο, επειδή τα πυρά των δολοφόνων έπληξαν τα κράνη των δύο πρώτων αστυνομικών και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα των δύο τελευταίων.
Η υπόθεση αυτή που συγκίνησε το πανελλήνιο και ανέδειξε την αυτοθυσία των συναδέλφων μας που πλήρωσαν το υπέρτατο τίμημα είχε ως άμεσο κοινωνικό αίτημα την σύλληψη των δραστών και την τιμωρία τους…….”

“….Εχουν πλέον ήδη παρέλθει 14 μήνες από την επιβολή προσωρινής κράτησης σε βάρων τινών εκ των ως άνω κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα να υφίσταται άμεσος και σοβαρότατος κίνδυνος να ολοκληρωθεί το προβλεπόμενο από το άρθρο 287 ΚΠΔ ανώτατο όριο (18 μήνες) προσωρινής κράτησης, πριν την ολοκλήρωση της ποινικής δίκης.
Δεδομένης δε της ιδιαιτερότητας της εν λόγω υπόθεσης και του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων, παράγοντες οι οποίοι επιτρέπουν την ασφαλή εκτίμηση, κατά την κοινή πείρα, ότι η δίκη δεν μπορεί, παρά να διαρκέσει τουλάχιστον έναν μήνα, ο κίνδυνος αποφυλάκισης των ως άνω προσώπων, πριν την απονομή δικαιοσύνης από το αρμόδιο Μ.Ο.Δ. είναι παραπάνω από επικείμενος, ιδίως εν όψει της θερινής περιόδου.
Εκ των ανωτέρω, προκύπτει ευχερώς ότι είναι άκρως ρεαλιστικό το τραγικό σενάριο της αποφυλάκισης των αδίστακτων δολοφόνων των συναδέλφων μας, πεσόντων εν ώρα καθήκοντος, εξαιτίας της μη έγκαιρης ανταπόκριση της ίδιας της Εισαγγελίας που συνεισέφερε σε μέγιστο βαθμό στη σύλληψη αυτών.
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προκαλούσε τη γενική κοινωνική κατακραυγή, θα έπληττε καίρια το κύρος της ελληνικής Δικαιοσύνης, ιδίως δε-σε εποχή εξαιρετικά κρίσιμη, και πάνω από όλα θα αποτελούσε ύβρι προς τη μνήμη των νεκρών και το πρόσωπο των ζωντανών παιδιών που με αυταπάρνηση έθεσαν τον εαυτό τους κάτω από την Υπηρεσία.
Επιπλέον θα συνιστούσε τεράστιο κίνδυνο για τις ζωές των συναδέλφων που θα κληθούν να τους συλλάβουν εκ νέου, αλλά και απλών πολιτών που θα βρεθούν στο δρόμο τους.
Επειδή είναι άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα για την δημόσια ασφάλεια χωρίς σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.
Επειδή υποθέσεις σαν την προκείμενη θα πρέπει να θεωρούνται απόλυτης προτεραιότητας και να τυγχάνουν ανάλογης αντιμετώπισης.
Επειδή ενδεχόμενη αποφυλάκιση των δολοφόνων προ της δίκης, θα αμαυρώσει την εικόνα των εμπλεκομένων θεσμών και θα στείλει εξαιρετικά επικίνδυνα μηνύματα προς το κοινωνικό σύνολο.
Ζητούμε την ταχύτατη δυνατή διεκπεραίωση της διαδικασίας παραπομπής των ως άνω κατηγορουμένων και τον άμεσο προσδιορισμό της εν λόγω δίκης, ει δυνατόν και σε θερινό τμήμα”.

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τίτλοι τέλους για χιλιάδες αυτοκίνητα! Η νέα νομοθεσία-σοκ που πετάει εκτός κυκλοφορίας τα παλιά μοντέλα
Slider

Τίτλοι τέλους για χιλιάδες αυτοκίνητα! Η νέα νομοθεσία-σοκ που πετάει εκτός κυκλοφορίας τα παλιά μοντέλα

by admin
10 ώρες ago
Καλαμάτα: Ξεπουλούν σε Ισραηλινούς το παραλιακό μέτωπο
Slider

Καλαμάτα: Ξεπουλούν σε Ισραηλινούς το παραλιακό μέτωπο

by admin
20 ώρες ago
«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
1 ημέρα ago
Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!
Slider

Ανεστίδης: Με δικαίωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Θα τους τρελάνω στις αγωγές γιατί σπίλωσαν το όνομά μου!

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

50 Μοναστήρια προς Βουλευτές της ΝΔ: «ΕΞΩ από τα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΣΟΙ ψηφισαν τον Σοδομονόμο».

50 Μοναστήρια προς Βουλευτές της ΝΔ: «ΕΞΩ από τα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΣΟΙ ψηφισαν τον Σοδομονόμο».

3 ημέρες ago
ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο

ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο

3 ημέρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: 29 Μαΐου 1453: «Εάλω η Πόλις»! – 29 Μαΐου 2026: «Πάλι δικά μας θά’ ναι»!

Ηλίας Καλλιώρας: 29 Μαΐου 1453: «Εάλω η Πόλις»! – 29 Μαΐου 2026: «Πάλι δικά μας θά’ ναι»!

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Καλύτερο από το μέλι. Καρποφορεί για 60 χρόνια. Μεγαλώνει σε θάμνο — Γιατί δεν το γνωρίζεις;

    Καλύτερο από το μέλι. Καρποφορεί για 60 χρόνια. Μεγαλώνει σε θάμνο — Γιατί δεν το γνωρίζεις;

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… Ἀπίστευτο! Ἄλλα ἐμβόλια ἔκαναν οἱ πολιτικοὶ καὶ ἄλλα ὁ λαὸς!

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ – ΕΠΑΘΕ…

    35 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Το παρδαλό δαιμόνιο

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • Το CERN, η Κβαντομηχανική και η επιβεβαίωση του Λόγου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

    28 shares
    Share 11 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr