ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δεν μπορεί να μιλάμε για Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλο και να αφήνουμε εκτός τον Παπανδρέου, τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 3 Ιαν 2013 - 12:00
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ο λόγος είναι απλός. Ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν είχε ούτε λαϊκή ούτε κοινοβουλευτική νομιμοποίηση για τις ενέργειες του. Δεν είχε εκλεγεί, είχε διοριστεί από τον Παπανδρέου. Οι πραξικοπηματικές του ενέργειες για το πρώτο μνημόνιο δεν είχαν κοινοβουλευτική νομιμοποίηση
αλλά νομιμοποίηση μόνον από τον Παπανδρέου.

Ο Βενιζέλος είχε πολιτικό προϊστάμενο. Τον Παπανδρέου.

Ο πρέσβης που μετέτρεψε ένα επίσημο έγγραφο σε …ραβασάκι μυστικών υπηρεσιών, είχε πολιτικό προϊστάμενο. Τον πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου.

Η λίστα αυτή καθ’ αυτή, πέραν του κολοσσιαίου ποσού που ερευνείται για τυχόν εμπλοκή συγγενή του Παπανδρέου, έχει τρανταχτά και ξεκάθαρα το όνομα Margellos. Την σύζυγο του στενού φίλου του Γιώργου Παπανδρέου.

Όλα τα άλλα είναι προϊόντα πολιτικής απειρίας ή εκ του πονηρού.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr