ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δεν ψηφίζουμε πολιτικούς γόνους και προβελημένους από τα ΜΜΕ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 24 Ιαν 2015 - 22:12
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

τζάκια, ούτε προβελημένους από τα ΜΜΕ. Δεν γινόμαστε αθύρματα πολιτικών οικογενειών και μιντιαρχών. Από την άλλη πάλι, ό,τι νέο και να ψηφίσουμε το σύστημα θα το αφομοιώσει και θα το μετατρέψει σε όμοιό του σε χρόνο μηδέν, οπότε φρούδες ελπίδες.

Τουλάχιστον, αφού το σύστημα δεν βάζει περιορισμό
των θητειών για το πολιτικό προσωπικό, ας το βάλουμε μόνοι μας. Ας αποστρατεύσουμε κάποιους πριν προλάβουν να εγκαταστήσουν τους γόνους τους και να μας παραδώσουν ως προίκα τους.

Προσωπικά, ψηφίζω πάντα κάποιο κόμμα και όχι τα πρόσωπα που μου χώνει το σύστημα κάτω από τη μύτη για να επιλέξω να με εκπροσωπήσουν. Έτσι κι αλλιώς το σύστημά μας είναι κοινοβουλευτική κομματοκρατία, τα δε πρόσωπα είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν τις κομματικές γραμμές και να υπακούν στις εντολές του αρχηγού. Δεν φέρω τουλάχιστον και το βάρος στη συνείδησή μου ότι ανέδειξα εγώ τους νέους δυνάστες μου.

Αν και δεν έχει νόημα η ψήφος μου μέσα στο σύστημα, ούτε αλλάζει τίποτα, πηγαίνω να ψηφίσω ό,τι μου δίνει έστω και ψεύτικες ελπίδες να ανατρέψει το σύστημα, γιατί η αποχή μου, έχει προβλεφθεί να σημαίνει λευκή εξουσιοδότηση και να μην ενοχλεί καθόλου το σύστημα.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…