ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σοκ και δέος από τους Παγκοσμιοποιητές στην Αμερική. Με το σύστημα HAARP ελέγχουν και δημιουργούν τον καιρό.

ΚΛΟΙΟΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 7 Σεπ 2017 - 10:00
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Μετά τον Τυφώνα Χάρβε’ι’,τώρα έχουμε τον τυφώνα Iρμα να έχει ένα εξαιρετικά επιθετικό προφίλ από το σχηματισμό της. Στην περίπτωση της IRMA, είδαμε έναν τυφώνα που εντόνως εντατικοποιήθηκε στην κατηγορία 4 σε ένα σημείο του διατλαντικού ταξιδιού. Ένας προωθούμενος ναυτικός χάρτης απεικονίζει τις διάφορες ανωμαλίες του HAARP με την IRMA που μπορεί να συμβεί μόνο με ανθρωπογενείς εκρήξεις μετάδοσης. Τα στιγμιότυπα οθόνης στην παρακάτω δημοσίευση έχουν καταγράψει αυτές τις ενοχλητικές μεταδόσεις σε λαμπερό χρώμα.

Μεγάλες μεταδόσεις συχνότητας HAARP εμφανίζονται πάνω από τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό

Στην πραγματικότητα, όλα σχετικά με την IRMA μέχρι τώρα, τη διακρίνουν από τον μέσο τυφλό τυφώνα του Ατλαντικού. Η μοναδική συμπεριφορά από την αρχή, ξεχώρισε για λόγους που μπορούν να εξηγηθούν μόνο σαν σκόπιμη χειραγώγηση του καιρού. Υπάρχουν συχνά λεπτά σημεία και δραματικές υπογραφές, τόσο που αντανακλούν την πλευρά της ανθρώπινης παρέμβασης μέσω του HAARP στην δημιουργία της  καταιγίδας , μερικά από τα οποία μπορούν να προβληθούν σε αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο: Ναυτικός χάρτης δείχνει το σύνολο του πλανήτη να καλύπτεται με το HAARP. Όποτε οι ελεγκτές καιρού είναι ισχυροί στην πρόθεσή τους να τρομοκρατήσουν μια συγκεκριμένη περιοχή της Βόρειας Αμερικής, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ο τελικός προορισμός είναι πολύ σημαντικός.

Για παράδειγμα, ο HARVEY χτύπησε στο Ανατολικό Τέξας για τόσους διάφορους λόγους (δείτε αυτόν τον σύνδεσμο: Πρώτο HARVEY, Στη συνέχεια IRMA). Οι τοπικοί στόχοι της IRMA θα ολοκληρώσουν σίγουρα την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αυτό είναι σίγουρο. Ειδικά υπό το πρίσμα της εξαιρετικά ασυνείδητης προεδρίας του Tραμπ, οι παγκοσμιοποιητές είναι απελπισμένοι για να αποκαταστήσουν τα πράγματα.

Φαίνεται ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αποφασισμένη να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να επιπλήξει τον Τραμπ,που αποχώρησε από την Κλιματική αλλαγή, όπως ορίζεται στη συμφωνία του Παρισιού. Το τέλος του καλοκαιριού και η πτώση του 2017 προβλέπεται να είναι μια καθοριστική περίοδος στο ιστορικό των ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του παρόντος άρθρου. αρκεί να πούμε ότι από τώρα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου οι ΗΠΑ θα δουν κάποια έκτακτα γεγονότα και θα βιώσουν μεγάλες προκλήσεις. Ο HARVEY είναι ένα παράδειγμα από αυτά.

Είναι πολύ πιθανό ότι ο κυβερνών κόμπος έχει κάτι μεγάλο με την IRMA. Αν όχι, θα υπάρξουν και άλλες τρομακτικές υπερ-θύελλες που κατασκευάζονται στο εργαστήριο γεωπονίας τους. Ο τρόπος με τον οποίο τα πράγματα συσσωρεύονται τώρα, η IRMA θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εκδήλωση κλίμακας 11ης Σεπτεμβρίου, ανάλογα με την ακτή που θα χτυπήσει. Με αυτόν τον τρόπο, οι τυρφωμένοι με τυρβώδες τυφώνες είναι πραγματικά τεράστιες επιθέσεις με ψευδή σημαία (διαβάστε τις επεισόδια υπερβολικής καταιγίδας). Η Μητέρα Φύση κατηγορείται όταν μια μικρή ασήμαντη καταιγίδα μετατρέπεται σε μια γεμάτη φράση από τους geoengineers. Τώρα αυτό είναι μια ψεύτικη σημαία, αν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο. Τελευταία ψεύτικη σημαία

Υπάρχει κάποιος άλλος τύπος επιχείρησης τρομοκρατικής σημαίας, πιο επικίνδυνης από εκείνους που κατηγορούν τις θύελλες- τέρας στη Μητέρα Γη; Όχι μόνο αυτές οι σουπερ-καταιγίδες καταστρέφουν ολόκληρες πόλεις και εκτοπίζουν χιλιάδες, αναλαμβάνουν την πολιτική ατζέντα ωθώντας πολλές άλλες νόμιμες προτεραιότητες από τη λίστα. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει όταν διεξάγονται μη προκληθέντες πόλεμοι επιθετικότητας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ο πόλεμος και / ή η περιβαλλοντική τρομοκρατία που πραγματικά μαστίζει τον προϋπολογισμό. Για κάποιο λόγο, οι πολεμοφόροι πολεμιστές και άλλοι συν-συνωμότες της γεωμηχανικής πιστεύουν πραγματικά ότι δεν είναι επιρρεπείς σε τέτοιο φούσκωμα. Θεωρούν ότι είναι αήττητοι στις δυνάμεις της φύσης λόγω των υπόγειων αποθηκών τους και των αλπικών κάστρων και των πολυτελών γιοτ. Παρ ‘όλα αυτά, τελικά όλοι παίρνουν τα επιδόρπια τους.

Οι πράξεις λανθασμένης σημαίας, όπως οι γεωτεχνικές υπερ-καταιγίδες, είναι τέτοιου μεγέθους και βαρύτητας που σύντομα θα εκτίθενται και θα τελειώνουν για πάντα. Με κάθε διαδοχική τραγωδία καιρού όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν για το γεγονός ότι θίγονται από την κλιματική μηχανική. Όσο για τους σπουδαίους ανθρώπους του Τέξας, είναι πολύ πιθανόν να είναι αυτοί που πρωτοπορούν σε αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία για να αναλάβουν με επιτυχία τον καιρό μας από εκείνους που το έκλεψαν με την αδιάκοπη χημική τους δράση. Επειδή η μεγάλη κατάσταση του Τέξας είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη από αυτή την άποψη, οι απαραίτητες αλλαγές μπορεί πολύ καλά να ξεκινήσουν εκεί. Το Τέξας θα χρησιμοποιήσει την επίθεση του τυφώνα Harvey για να τερματίσει τη γεωμηχανική;Συμπέρασμα
Σοκ και δέος από τους Παγκοσμιοποιητές στην Αμερική. Με το σύστημα HAARP ελέγχουν και δημιουργούν τον καιρό. - Εικόνα1

Καθώς η IRMA συνεχίζει να σχεδιάζει την πορεία της, όσοι ζουν στα χαμηλότερα 48 θα έπρεπε να γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα καιρικά φαινόμενα που αναπτύσσονται για την υπόλοιπη πτώση. Η ύπαρξη ενός προετοιμασμένου σχεδίου έκτακτης ανάγκης για τα νοικοκυριά και την αναχώρηση εκ των προτέρων δεν είναι κακή ιδέα σε αυτές τις [ΠΟΛΥ] ενδιαφέρουσες περιόδους.

Σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου 2017: Λάβετε τη λέξη για τον πόλεμο που έρχεται στο κατώφλι μας. Όσο περισσότεροι ενημερώνονται για αυτήν την πραγματικότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να σταματήσει ο εν εξελίξει παγκόσμιος  πόλεμος για πάντα.

Για αρχάριους, οι ανοιχτοί άνθρωποι μπορούν να σταλούν την ακόλουθη εκδήλωση ανοίγματος των ματιών: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLOVERLEAF: Το Πρόγραμμα Δοκιμών των πιο επικίνδυνων όπλων στην παγκόσμια ιστορία.

Αν αυτό δεν κάνει το τέχνασμα, τότε σίγουρα θα το κάνει αυτό: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ INDIGO SKYFOLD: Η πιο μυστική συγκαλυμμένη μαύρη λειτουργία στην παγκόσμια ιστορία. Η γνώση είναι δύναμη στην παρούσα δυσάρεστη κατάσταση που συναντάει όλη η ανθρωπότητα. Ίσως το κίνημα της γεωμηχανικής αλήθειας μπορεί να ξεκινήσει με τη διάδοση αυτής της ζωτικής σημασίας γνώσης.

Το πατριωτικό κίνημα μπορεί επίσης να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει την πατρίδα μέσω της διάδοσης αυτής της σοβαρής προειδοποίησης.

http://themillenniumreport.com/2017/09/weather-warfare-globalists-order-geoengineers-to-shock-awe-america-with-superstorms/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE MILLENIUM REPORT :  corfiatiko.blogspot.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr