• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο)

10 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Αυτά που γίνονται στην Γερμανία με τους πρόσφυγες κυριολεκτικά έχουν τρομάξει για τις συνέπειες του αυξανόμενου προσφυγικού ρεύματος ενώ κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν όλο αυτό το βάρος στην Ελλάδα. Από την μια η ανεύθυνη πολιτική της Μέρκελ και από την άλλη το διογκούμενο ακροδεξιό κίνημα, δίνει το στίγμα της διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αυτοκαταστροφική πολιτική των CDU, SPD και των Πράσινων, δεν έχει μόνο προκαλέσει αυτές τις χιονοστιβάδες εγκλημάτων, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη για 275.000 θύματα αυτών των εγκλημάτων. ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα1 Αστυνομικός που εργάζεται εδώ και χρόνια στην αστυνομία, αναφέρει ότι τα στατιστικά στοιχεία των εγκλημάτων έχουν σκόπιμα αποκρυφτεί. Βίαιες ληστείες ούτε καν καταγράφονται. Σε μια μέρα μόνο σε ένα μοναδικό αστυνομικό τμήμα καταγραφτήκαν παραπάνω από 28 κλοπές με τραυματίες, αλλά οι αστυνομικοί αδιαφορήσαν να τους κυνηγήσουν και να τους πιάσουν. Γράψανε απλά ότι πρόκειται για μια εγκληματική ομάδα η οποία δρα εδώ και καιρό στην περιοχή. Ένας πολίτης στην προσπάθεια του να αποτρέψει μια κλοπή, τον κάρφωσαν το μαχαίρι στο στήθος και μόνο από θαύμα γλίτωσε.

FOTO2

Είναι δραματική η κατάσταση σε όλη την Γερμάνια. Καθημερινά είναι χιλιάδες οι καταγγελίες οι οποίες όμως «κόβονται» από τα ΜΜΕ. ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα3 Εξιχνιάζονται μόνο το 15% των διαρρήξεων, το άλλο 85% μένει στο σκοτάδι και μιλάμε για 150.000 διαρρήξεις ενώ οι δημοσιογράφοι στα κανάλια μιλανε συνεχώς για την μεγάλη «επιτυχία» της αστυνομίας. Σκόπιμη παραποίηση της πραγματικότητας από την κυβερνήση και από το σύστημα για να καθησυχάζουν τον λαό και να δίνουν την εντύπωση ότι όλα είναι «ρόδινα» και υπό έλεγχο. Θα μας χαρακτηρίσουν, λέει ο αστυνομικός και πεσιμιστές αν ομολογήσουμε ότι το 85% τον εγκληματών δεν εξιχνιάζονται ποτέ. ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα4 250 000 εγκληματικές πράξεις και κάθε μέρα διαπράττουν 750 εγκλήματα αυτοί που αιτούν άσυλο. Είναι δολοφονίες, βιασμοί, σεξουαλικές παρενόχλησεις, λήστείες, ξυλοδαρμοί , μαχαιρώματα και διαρρήξεις κάθε μέρα σε διαμερίσματα πολιτών. Ετοιμαστείτε!

Ο Ταουφίκ Μ είναι 33 ετών. Έφτασε στη Γερμανία ως «πρόσφυγας» και από τότε που είναι στην Γερμανία δεν έχει κάνει τίποτα το παραγωγικό. Ζει από το κράτος της πρόνοιας και επιβιώνει από κλοπές και ληστείες.

FOTO5-2

Εκτός από τις αυτές τις κατηγορίες εκκρεμεί σε βάρος του απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας το βραδύ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, η οποία τον αναγνώρισε όταν τον είδε σε συνέντευξη που του πήραν στην τηλεόραση.

Ο Μαροκινός στην καταγωγή Taoufik M, εμφανίστηκε σε μια εκπομπή λέγοντας ότι τα 300 ευρώ της προνοίας δεν τον φτάνουν να ζήσει και έτσι υποχρεώθηκε να κλέβει. Είναι και επικεφαλής της συμμορίας των πορτοφολάδων. Φυσικά στον δημοσιογράφο έδειξε να έχει μετανοήσει και υπόσχεται ότι δεν θα επαναληφτούν τέτοιου είδους πράξεις. Ο φίλος του ο οποίος είναι και αυτός στην συμμορία, καυχάται για τα κατορθώματα του και λέει στον δημοσιογράφο με περηφάνια ότι αν θέλει κάτι από κάποιον θα το παρει με το έτσι θέλω. «Πάντα καταφέρνω να πάρω αυτά που θέλω!»

Μπράβο λοιπόν στους πολιτικούς που κουβάλησαν όλο αυτόν τον συρφετό. Αλλά κάποια μέρα θα χτυπήσει το κακό και στην πόρτα τους. Οποίος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού κάποια μέρα πέφτει και ο ίδιος μέσα.

Εντωμεταξύ τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ προετοιμάζουν για άλλα 60 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ας τους καλωσορίσουμε! ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα6

ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα7 Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες πολλοί είναι Τζιχαντιστές. Αυτό αποκαλύφτηκε από την ομολογία ενός πρόσφυγα που τους έζησε από κοντά και είδε και μαρτυρίες από τα κινητά τους. Οι ίδιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα για τα εγκληματικά τους κατορθώματα Αντιθέτως είναι υπερήφανοι για τις απάνθρωπες πράξεις τους και καυχώνται από επάνω.

Ο μαρτυράς που βλέπετε στο βίντεο καταθέτει στον δημοσιογράφο ανώνυμα φοβούμενος για την ιδία την ζωή του. « Όλοι είναι πρώην πολεμιστές του ISIS. Έχουν πολεμήσει για διάφορες ομάδες όπως Al Nusra, Daesh, κ.τ.λ.» Είναι δύσκολο για εμάς να μιλήσουμε, λέει ο μαρτυράς «διότι είναι οι ίδιοι οι όποιοι μας καταδίωκαν και μας πολέμησαν στις χώρες μας και μας ανάγκασαν να εγκαταλείψουμε τις πατρίδες μας και τώρα είμαστε υποχρεομένοι να βρισκόμαστε πολλές φορές και στο ίδιο κτίριο και να κοιμόμαστε στις ίδιες κατοικίες με αυτούς. Κανείς δεν θα τους δικάσει ποτέ για τα εγκλήματα που διαπράξαν στην Συρία και στο Ιράκ. Θα ζουν ωραία και ελεύθερα και μπορεί να ξεκινήσουν και μια καινούργια ζωή ανάμεσα μας. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ στους κυβερνώντες. Συγχαρητήρια.»

Αλλά έχουμε και τους άλλους λαθρομετανάστες που έφυγαν από την Φινλανδία γιατί δεν τα βρήκαν τόσο ρόδινα όσο τους τα είχαν υποσχεθεί και δείτε τι συνέβη. Φτάνοντας και πάλι στην χώρα τους στο Ιράκ, έσκυψαν και φίλησαν το έδαφος, το χώμα τους όπως λένε. Τόσο χαρούμενοι ήταν για την επιστροφή τους. Ας ελπίσουμε ότι θα τους ακολουθήσουν και άλλοι.

FOTO10

Στο Klötze (Altmark) στην Γερμανία έφεραν μια οικογένεια από το Αφγανιστάν για να μείνει σε μια πολυκατοικία τις περιοχής. Όταν έφτασε η οικογένεια εκεί διαμαρτυρήθηκε για την φιλοξενία της σε μια οικοδομή λέγοντας ότι θέλουν…μονοκατοικία και ότι δεν είναι συνηθισμένοι να μείνουν σε οικοδομές. Μήπως να τους παραγγείλουμε καμία βίλλα ?

ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα9

 

ΦΟΤΟ9-1

Λόγω έλλειψης εκπαιδευμένου προσωπικού παιδαγωγοί, δάσκαλοι, κ.τ.λ οι κυβερνώντες της Γερμανίας αποφάσισαν να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις εργασίας με… λαθρομετανάστες. Με ανθρώπους δηλαδή που στις περισσότερες φορές δεν έχουν ούτε καν τελείωσει το Λύκειο. Είναι μουσουλμάνοι και επικίνδυνοι ακόμα και να βιάσουν τα παιδιά αφού συμβαίνει πλέον σε καθημερινή βάση. Πόσο άρρωστα πρέπει να έγιναν τα μυαλά κάποιων πολιτικών της Ευρώπης.

Έτσι δείχνει κάποιος που έχει καταστρέψει τα πάντα τριγύρω του, ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ! (βίντεο) - Εικόνα11

Αλλοίμονο μας!

Μ .Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
nikosxeiladakis.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία
Slider

Καραγκάνοφ: «Η Ρωσία θα Πρέπει να Επιτεθεί στην Ευρώπη Αργά ή Γρήγορα» – Πρώτα η Γερμανία

by admin
1 ώρα ago
Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Εγκατάλειψη της Ουκρανίας: Ο Βανς Ομολογεί Κατάρρευση των ΗΠΑ

by admin
1 ώρα ago
Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων
Slider

Οι Ουκρανοί ανατίναξαν σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία! – Κόβουν στα δύο τον ανεφοδιασμό των Ρώσων

by admin
2 ώρες ago
Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19
Slider

Η βόμβα της CIA που απειλεί να ανατινάξει την πολιτική σκηνή… Φάουτσι χρηματοδότησε έρευνα σε εργαστήριο της Κίνας, έκρυψε την αλήθεια για τον COVID-19

by admin
2 ώρες ago
Next Post
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Ένοπλοι Τούρκοι στη Θράκη τρομοκρατούν Έλληνες πολίτες

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Ένοπλοι Τούρκοι στη Θράκη τρομοκρατούν Έλληνες πολίτες

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Απαγόρευση απόπλου πλοίων με μετανάστες από τα νησιά προς Πειραιά!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Απαγόρευση απόπλου πλοίων με μετανάστες από τα νησιά προς Πειραιά!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr