ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ … ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 14 Αυγ 2015 - 12:52
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Ελλάδα Πατρίδα τώρα είναι σαν Ναυαγός στον Ωκεανό. Ζητείται ναυαγοσώστης!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με το τύπο, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας

είναι ΤουρκοΕβραίος τη καταγωγή.

Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, στη πολιτική, στην οικονομία, και στην εισβολή λαθρομεταναστών, ο Πρωθυπουργός δέχθηκε,

1.- Στην Οικονομία όλες τις απαιτήσεις των Εβραίων δανειστών, του Εβραίου Σιωνιστή Επικυρίαρχου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για το νέο Μνημόνιο, και ο φτωχός Έλληνας πληρώνει……

2.-O Πλανητάρχης Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει ανάγκη το μισθό, τη σύνταξή μας, τους φόρους μας, και τα χαράτσια μας, για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές του ISIS.

3.- Στο οξύτατο πρόβλημα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, όπου η κατάσταση είναι δραματική, ο Πρωθυπουργός διόρισε υπουργό μετανάστευσης μια Εβραία γιαγιά κυρία.

4.- Η γιαγιά-Υπουργός, εμφορούμενη από τις θεωρίες περί ανθρωπιστικής κρίσης των λαθρό, φιλανθρωπίας, και προσφυγιάς, την οποίαν δημιούργησε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, δέχθηκε να παραμείνουν οι παράνομοι-λαθρό στην Ελλάδα, για να σωθεί η Ευρώπη, δημιουργώντας έτσι ανθρωπιστική κρίση στους αγαθούς και αθώους Έλληνες!!!

5.- Η Γιαγιά Κυρία, μετέτρεψε την Ελλάδα σε γκέτο Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Αυτές τις εντολές έλαβε από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Μεγιστάνα Παγκόσμιου Δικτάτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

6.- Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες είναι νεαροί-πολεμιστές-μισθοφόροι, τους οποίους έστειλε εδώ η Ν.Τ.Π. να καταλάβουν την Ελλάδα.

7.- Ήδη οι λαθρό κατέλαβαν τη νήσο ΚΩ.

8.- Ανάμεσα στους λαθρό είναι Τζιχαντιστές πολεμιστές, Μουφτήδες, & Ιμάμηδες………

9.-Ανεξέλεγκτη πλέον είναι η ροή των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, και στην Αθήνα-Πειραιά.

10.-Είμαστε η χώρα της παραφροσύνης. Ο Κ. Καραμανλής είχε πεί, «Η χώρα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο». Το πληρώνουμε τώρα.

11.-Σε λίγο χρόνο θα μπούνε στη Βουλή οι λαθρό, σαν βουλευτές-υπουργοί.

12.-Οι περισσότεροι «Έλληνες» βουλευτές εκλέγονται ΟΧΙ από το Λαό, αλλά από τη παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών!!! Οι περισσότεροι βουλευτές είναι σκεύος εκλογής του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

13.-Η παρούσα Κυβέρνηση διαπράττει έγκλημα κατά της Ελλάδος, στην οικονομία, και στο Μεταναστευτικό. Επιχειρεί κατάληψη της Ελλάδος υπό των βαρβάρων, εκτελεί εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

14.- Η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή των βαρβάρων Ισλαμιστών Τζιχαντιστών, και ουδείς συγκινείται, αντιδρά, ούτε ανθίσταται.

15.-Παραδώσαμε τη πατρίδα μας αμαχητί στους βαρβάρους, και γίναμε μειοψηφία στο τόπο μας. Σε λίγο οι Τζιχαντιστές θα μας σφάξουν σαν αρνιά, προς μεγάλη χαρά της Γιαγιάς-Τασίας.

16.-Τόσο ανίκανοι είμαστε, με τη δικαιολογία ότι οι λαθρό είναι πρόσφυγες, και χρειάζονται φιλανθρωπία, θεωρία της Εβραίας Γιαγιάς-Τασίας ανθελληνίδας, και του Σιωνιστικού ΟΗΕ.

17.-Ευρισκόμεθα εν όψει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου (σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI), το οποίο εφαρμόζει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, για κατάληψη της Ελλάδος, και εν συνεχεία της

Ευρώπης. Γιαυτό διόρισε Εβραίους πολιτικούς στην Σιωνιστική Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

18.-Σκοπός η Παγκόσμια Κυριαρχία της Ελίτ των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

19.-Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, υμείς & ημείς τι κάνουμε;;;

20.-Οι ΑμερικανοΕβραίοι συνοριοφύλακες πυροβολούν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού τους λαθρομετανάστες. Εμείς τους υποδεχόμαστε!!

Δεν λέω να τους πυροβολήσουμε, αλλά να τους αποθήσουμε προς Τουρκία. Να φυλάξουμε τα σύνορά μας, από κάθε εισβολέα, με κάθε τρόπο. Μη γίνεσθε ορντινάντσες του Σιων. ΝΑΤΟ.

21.- Όλα τα πλοία του Π.Ν. & Λ.Σ. να απωθούν τους λαθρό προς τα Τουρκικά χωρικά ύδατα.

22.- Οι Ιταλοί, προσπαθώντας να σώσουν τη πατρίδα τους, προκαλούν ναυάγια – με κάθε τρόπο – στα πλοιάρια των λαθρό. Οι Ισπανοί έχουν θέσει τις Ε.Δ. & Σ.Α. σε συναγερμό, και οι Γερμανοί με όπλα αντιμετωπίζουν τους λαθρό.

Οι Αυστραλοί δεν επιτρέπουν σε πλοιάρια λαθρομεταναστών να εισέλθουν στα χωρικά τους ύδατα. Εμείς εδώ οι χαζοχαρούμενοι τους βοηθάμε να εισβάλουν στη πατρίδα μας.!!!

Τα βλέπουμε στα Κανάλια της T.V.

23.-Από τη Κυβέρνηση Τσίπρα, μην περιμένετε προστασία της Πατρίδος. Είναι ταγμένος στις διαταγές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

24.- Απόφαση της Γιαγιάς-Τασίας είναι, δωρεάν στέγαση, σύτιση, υγεία, παιδεία, μεταφορές, στους λαθρό. Όλο το κόστος θα χρεωθεί στους Έλληνες αιχμαλώτους των λαθρό.

25.-Να δοθούν εντολές στους Έλληνες συνοριοφύλακες να διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες, στην απόδρασή τους από την Ελλάδα, προς Β. Ευρώπη.

26.-Μόνον έτσι θα σωθεί η Ελλάς, εάν φύγουν όλοι αυτοί προς χώρες της Ε.Ε. οι οποίες μας έκαναν τη ζωή μαύρη προκαλώντας τεχνητή χρεοκοπία. Ευκαιρία τώρα να τους εκδικηθούμε με τους λαθρομετανάστες.

27.-Όπως κάνουν οι Τούρκοι και τους στέλνουν σε μας, σφυρίζοντας αδιάφορα, το ίδιο να πράξουμε και εμείς, και να τους στείλουμε στη Γερμανία, στους εχθρούς των Ελλήνων!!!

28.- Οι λαθρομετανάστες είναι μαθηματικά φανερό, ότι είναι η φυσική ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων.

29.- Η ύπαρξη της Γιαγιάς-Τασίας στο ανάλογο υπουργείο, είναι η κάλυψη για το γενοκτονικό σχέδιο κατά των Ελλήνων, και απόδειξη ότι ο Τσίπρας είναι Ανθέλληνας.

30.-Μετά από ένα αναπόφευκτο αιματηρό επεισόδειο σε κάποιο νησί, ή στην Αθήνα, τα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ, θα το κάνουν ζήτημα ρατσισμού των Ελλήνων, και έτσι θα αρχίσει η ένοπλος εξόντωση κατά των «Ελλήνων Ρατσιστών».

31.-Μετά τον «δικαιολογημένο» εκκαθαρισμό των Ελλήνων νησιωτών σε μιά νύχτα, η Τουρκία θα επέμβει για «ειρηνευτικό και ανθρωπιστικό» σκοπό, για να καταλάβει τα νησιά, όπως έγινε και στη Κύπρο.

32.- Ευρισκόμεθα προ Σατανικού σχεδίου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με εκτελεστάς τη Κυβέρνηση Τσίπρα.

33.- Σώστε το νησί του Ιπποκράτη.

34.- Τιμωρείστε παραδειγματικά τους προδότες πολιτικούς, αλλιώς χανόμαστε!!!!!!!!!

Καθαιρέστε τους προσκυνημένους στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ Δεσποτάδες, με πρώτο τον Αρχι-Ραββίνο!!!

35.-Όταν οι Πέρσες έκαναν επίθεση και εισβολή στην Ελλάδα, ο Λεωνίδας αντέστη στις Θερμοπύλες, ο Μιλτιάδης αντέστη στις μάχες του Μαραθώνα, και ο Θεμιστοκλής πολέμησε στη ναυμαχία της Σαλαμίνος.

Έτσι σώθηκε η Ελλάς, και η Ευρώπη!!!

36.- Εμείς παραδίδουμε τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, στους βαρβάρους λαθρομετανάστες, εις το όνομα της φιλανθρωπίας, στις φιλάνθρωπες θεωρίες των Εβραίων Σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, των Εβραίων Σιωνιστών του ΝΑΤΟ, της Εβραϊκής Ε.Ε. , και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

37.-Σήμερα ασκείται Ρατσισμός υπό της Κυβερνήσεως κατά των Ελλήνων φορολογουμένων, νομίμων κατοίκων αυτής της χώρας. Ρατσισμός υπέρ των λαθρομεταναστών, και κατά των Ελλήνων!!!

38.- Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων!!!

Τι περιμένετε;;; να σας δώσει διαταγές υπεράσπισης και διάσωσης της Πατρίδος, η Γιαγιά-Τασία;;;

39.-Μερικοί αληθινοί πατριώτες Έλληνες κομμάντος δεν υπάρχουν να σώσουν τη πατρίδα από τους προδότες προσκυνημένους πολιτικούς;;

40.- Οι ήρωες του 1821 θα κλαίνε για τα χάλια μας. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!

41.- Η διάσωση της Πατρίδος είναι υπεράνω των νόμων. Άρθρο 120 του Συντάγματος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…