• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ..ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !!

11 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ..ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !!
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

MONOSΤα ρέστα του παίζει το καθεστώς επικοινωνιακά. Διαπιστώνοντας από την ισχνή κυκλοφορία των εντύπων του αλλά και από την ασθενική επιρροή που πλέον εμφανίζουν τα Μιντιακά «δελτία» παροχής υπηρεσιών στην ελίτ του πλούτου, το ρίχνει στις δημοσκοπήσεις. (τελευταίο κρούσμα από τον ΑΛΦΑ και το the tock της Έλλης Στάη..)

Στόχος του είναι να περάσει με ενδοφλέβιες ενέσεις στον λαό την άποψη, πως αφού έτσι κι αλλιώς θα εκτελεστεί από τους εγχώριους και αλλοδαπούς τοκογλύφους, μπορεί κάλλιστα να τους απαλλάξει της υποχρέωσης αυτής αυτοκτονώντας!
Η Μαρξιστική εξήγηση του όστις δεν έχει να χάσει τίποτα πέραν των αλυσίδων του επαναστατεί για ν’ ανατρέψει τους δυνάστες του, ως τρίτη λύση , απορρίπτεται μετά πολλών αριστερών επαίνων. Είναι δε τόσο χονδροειδώς κατασκευασμένη η δημοσκόπηση αυτή ώστε στο ερώτημα συμφωνία ή ρήξη οκτώ στους δέκα απαντούν εν χορώ συμφωνία!!

Μεταξύ δε αυτών των οκτώ οι έξη είναι εκείνοι που θα εκτεθούν γυμνοί στον τυφώνα μιας συμφωνίας που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει για τον αγύριστο κατά τρόπο απολύτως ταπεινωτικό, αφού θα τους βρει άστεγους στους δρόμους.

Και ως να μην επαρκούσε αυτό οι δημοσκόποι για να υποστηρίξουν έωλα την δόλια λογική τους, έθεσαν και δεύτερο ερώτημα που εμμέσως παρέπεμπε στην ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας..

Ρωτούσαν ωστόσο ποιον: Τον ήδη χρεοκοπημένο λαό της που ως τέτοιος απαντούσε παρά ταύτα με συντριπτική πλειοψηφία της τάξης του 77%, πως επιθυμεί την παραμονή του στο κελί του ευρώ με όσα λουκέτα σέρνει αυτό στη πόρτα του. Δύο τινά επομένως συμβαίνουν. Τρίτον τι κατά τα πολιτικά μαθηματικά αποκλείεται.

Η πως ο αείμνηστος δάσκαλος Ευάγγελος Παπανούτσος βρισκόταν εν δικαίω όταν έγραφε πως αν οι φυλακισμένοι της σκοτεινής απομόνωσης δειλιάζουν εμπρός στη αιφνίδια απελευθέρωσή τους, συμβαίνει γιατί τους εκτυφλώνει το φως της ελευθερίας, ή ότι βρισκόμαστε ενώπιον ενός λαού που η λέξη ραγιάς είναι καταγραμμένη ανεξίτηλα στο DNA του.

Για να κλείσει η δημοσκόπηση με το εξής αποκαλυπτικό αιτιατό των αιτίων της σύστασής της. Τίθεται στους «ανυποψίαστους» μετέχοντες της δημοσκοπικής συμπαιγνίας το ερώτημα του αν η κυβέρνηση βρεθεί προ αδιεξόδου τι θα θέλατε: Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, εκλογές, δημοψήφισμα ή παραμονή στη θέση της με τους πρώτου βαθμού συγγενείας των δημοσκόπων ν’ απαντούν εν χορώ παραμονή στη θέση της!!

Που καταλήγουν με λόγια απλά οι «οι γνωστοί άγνωστοι» κουκουλοφόροι της Εκάλης; Σε αυτό που ενορχηστρωμένα καταθέτει καθημερινά σύσσωμος ο καθεστωτικός τύπος.

Δεξιά πολιτική με αριστερή κυβέρνηση..

Για να δικαιωθεί ο Μπαρουφάκης που ως άλλος Λάσκαρης κατάργησε τις τάξεις τονίζοντας ότι προς το παρόν θύτες και θύματα, αφέντες και δούλοι πάμε αντάμα!!

Κατόπιν αυτών ένα μου μένει προκειμένου να τα έχω δεί και να τα έχω ακούσει όλα.. Να σταθώ μάρτυς ενός συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων όπου όμως ο εις εκ των δύο συζύγων να είναι γνωστός πολιτικός..

Και τώρα μπορείτε ν’ απολαύσετε ένα τυπικό παράδειγμα διαμόρφωσης και όχι καταγραφής της κοινής γνώμης..
Νέα δημοσκόπηση: 8 στους 10 θέλουν συμφωνία - Παραμένει το μεγάλο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ (πίνακες) - Media

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών (77,1) επιθυμεί συμφωνία σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha, ενώ η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ σχεδόν αγγίζει τις 15 μονάδες.


Το 54,8% πιστεύει ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο μίας χρεοκοπίας το επόμενο διάστημα και το 50,2% δηλώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να έρθει σε συμφωνία και να αποφύγει τη ρήξη, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του Alpha.



Το 77,4%, επιθυμεί την παραμονή στο ευρώ και το 16% δηλώνει υπέρ της δραχμής, ενώ σε περίπτωση αδιεξόδου η πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν επιθυμεί εκλογές.



Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 34,2%, με τη διαφορά του με τη Νέα Δημοκρατία (19,6%) να διαμορφώνεται στις 14,6 ποσοστιαίες μονάδες μονάδες. Τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι με 6,3% και ακολουθούν ΚΚΕ (5,2%), η Χρυσή Αυγή (5%), οι ΑΝΕΛ (3,7%) και το ΠΑΣΟΚ (3,2%).


Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21,  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ
Slider

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ

by admin
13 ώρες ago
Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο παπάς που άφησε χιλιάδες Έλληνες στον δρόμο και τώρα «λιβανίζει» τον Γεωργιάδη (Βίντεο)

by admin
20 ώρες ago
ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!
Slider

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

by admin
21 ώρες ago
Ο κύβος ερρίφθη. Η δήλωση Σαμαρά που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κύβος ερρίφθη. Η δήλωση Σαμαρά που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό

by admin
1 ημέρα ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

4 ημέρες ago
Πώς θα πιεις καθαρό νερό όταν το δίκτυο καταρρεύσει – Τρεις απλές μέθοδοι που σώζουν ζωές

Πώς θα πιεις καθαρό νερό όταν το δίκτυο καταρρεύσει – Τρεις απλές μέθοδοι που σώζουν ζωές

4 ημέρες ago
Η Τουρκία μπαίνει Ιράκ κόβει τα νερά σε Τίγρη-Ευφράτη… Σημαντικό βίντεο, επειδή υπάρχει σχετική προφητεία του Παϊσίου.

Η Τουρκία μπαίνει Ιράκ κόβει τα νερά σε Τίγρη-Ευφράτη… Σημαντικό βίντεο, επειδή υπάρχει σχετική προφητεία του Παϊσίου.

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! Έρχονται 5 ΜΠΑΜ – ΑΓΙΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ έδωσε ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ζήτησαν από Έλληνα ηθοποιό να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στα γυρίσματα σίριαλ, που θα παιχτεί στο δαιμονικό Netflix!

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr