ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΩΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ……..!!!!‏

ΔΙΕΘΝΗ. - 28 Νοέ 2012 - 10:19

Μια ζωγραφική χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο Ομπάμα ως Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε και εκτίθεται σε γκαλερί τέχνης στην κοινότητα κολεγίων στη Βοστόνη.
Η ζωγραφική του Michael D’Antuono είναι μέρος ενός μεγαλύτερου εκθέματος που ονομάζεται Artists
on the Stump -. η πορεία προς τον Λευκό Οίκο το 2012″, και θα βρίσκεται σε επίδειξη στη γκαλερί τέχνης του κολεγίου Bunker Hill μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.
Ο πίνακας ονομάζεται “Αλήθεια” – και δείχνει τον πρόεδρο με απλωμένα τα χέρια του, και με ενα αγκάθινο στεφάνι να στηρίζεται στο κεφάλι του.
Αρχικά έπρεπε να κάνει το ντεμπούτο του πριν από τέσσερα χρόνια στην πλατεία της Νέας Υόρκης, αλλά αυτή η εκδήλωση ακυρώθηκε λόγω της δημόσιας κατακραυγής.
“Πάντα εξέφραζα τη λύπη μου για την ακύρωση του εκθέματος μου στη Νέα Υόρκη, επειδή θα πρέπει να υπερισχύσουν τα πληγωμένα συναισθήματα κάποιου, είπε ο D’Antuono στη Fox News.
Ένας εκπρόσωπος για την γκαλερί τέχνης είπε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε κριτική στη ζωγραφική του.
“Η σταύρωση του προέδρου έγινε μεταφορικά, η πρόθεσή μου δεν ήταν να τον συγκρίνουν με τον Ιησού.”
Ο D’Antuono κατηγόρησε τη διαμάχη στα συντηρητικά μέσα που προσπαθούν να προωθήσουν την ιδέα ότι οι φιλελεύθεροι πιστεύουν ότι ο πρόεδρος είναι κυριολεκτικά ο σωτήρας μας.”΄

atheatignosi

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr