ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δραματικές εξελίξεις μετά το ναυάγιο: Ο Σαμαράς δεν θα πάει στο Κατάρ … Και οι ΚΑΤΑΡαμένες επενδύσεις αντωνάκη ;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 21 Νοέ 2012 - 10:38

Ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι του για την Ντόχα του Κατάρ ο Πρωθυπουργός, μετά τις δραματικές εξελίξεις στο χθεσινό Eurogroup το οποίο απέτυχε να δώσει λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας. Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης ανέβαλαν τις αποφάσεις για την ερχόμενη
Δευτέρα αναγκάζοντας τον Αντώνη Σαμαρά να αναβάλει το ταξίδι στο Κατάρ, στο οποίο είχε προγραμματιστεί σειρά επαφών για επενδύσεις.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός αναχωρεί εσπευσμένα για τις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με αντικείμενο τον κοινοτικό προυπολογισμό για τα έτη 2014-2020. Αν και το θέμα της Ελλάδας όπως και η κρίση χρέους της ευρωζώνης δεν είναι στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής δεν αποκλείεται να συζητηθεί, ενώ ο κ. Σαμαράς θα προωθήσει την ελληνκή θέση για λήψη απόφασης.

Αύριο ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ενώ προγραμματίζεται σειρά επαφών με ευρωπαίους αξιωματούχους.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr