• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Drones: Το βρώμικο πρόσωπο του φασισμού.

13 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Το βρώμικο πρόσωπο του φασισμού, έχει ήδη φανεί από την πόρτα της κόλασης που άνοιξε διάπλατα, και η αποφορά του, φτάνει σε όλα τα άκρη της γης.

Το Διεθνές Γραφείο Δημοσιογραφικής Έρευνας και σειρά από πανεπιστήμια όπως το Stanford και το New York University, μας ενημερώνουν πως η εγκληματική δράση του USA Administration (στην οποία αλλεπάλληλα έχουμε αναφερθεί), χρησιμοποιεί πια απροκάλυπτα τακτικές Ναζί.

Μετά από την Homeland Security, μια ειδική αστυνομία στα πρότυπα της Ναζιστικής Gestapo που έφτιαξε ο υιός Bush, με αιτιολογία την «πάταξη της τρομοκρατίας», ο Ομπάμα, έχει ήδη προχωρήσει, σε βομβαρδισμούς τύπου Λουτφάβε: Όπως δηλαδή ο παρανοϊκός Φύρερ του 3ου Ράιχ, Αδόλφος Χίτλερ, βομβάρδιζε αδιάκριτα τις πόλεις της Μεγάλης Βρεττανίας, σκοτώνοντας γυναίκες, άμαχους και παιδιά, έτσι και ο Ομπάμα, έχει δώσει εντολή να χτυπούν στόχους, κατά δικαίων και αδίκων.

Χώρος πειραματισμού το Πακιστάν, όπου μέχρι στιγμής 3.105 άνθρωποι έχουν κυριολεκτικά δολοφονηθεί από την δράση των Drones: Των μη επανδρωμένων δηλαδή μικρών αεροσκαφών, τα οποία είναι οπλισμένα με πυραύλους αέρος-εδάφους και ρίχνουν το δολοφονικό τους φορτίο χωρίς να διακρίνουν τον στόχο τους σε εχθρούς, μαχητές και πολίτες, παιδιά, γυναίκες κλπ δηλαδή απλούς, καθημερινούς, αθώους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σοβαρότατων αμερικανικών ιδρυμάτων – όπως τα προαναφερθέντα πανεπιστήμια – αλλά και των ίδιου του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, μόνο το 2% των πολιτών που σκοτώθηκαν από τα Drones, είναι «στόχοι». Όλοι οι υπόλοιποι, είναι απλοί πολίτες, παιδιά, γυναίκες, υπερήλικες, εργαζόμενοι Πακιστανοί.

Η εξέλιξη αυτή, για όσους μπορούν να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές, είναι άκρως ανησυχητική για τη διεθνή ασφάλεια και ειρήνη. Την οποία οι του USA Administration, σε συνεργασία με τους εμπόρους όπλων και τους διεθνείς τοκογλύφους, δείχνουν καθόλα έτοιμοι, να τη θυσιάσουν στο Μολώχ.

Το μήνυμα από την χρήση των βρώμικων αυτών όπλων, είναι σαφές: Όποιος αντιδρά στη παγκόσμια νέα τάξη, θα ισοπεδώνεται, μαζί με τους γερόντους και τα γυναικόπαιδα του.

Για όσους εκτιμούν πως «το Πακιστάν είναι πολύ μακριά από την Ελλάδα», τους υπενθυμίζουμε πως από επίσημα χείλη, επιβεβαιώθηκε η έλευση της Academi, γνωστής ως Blackwater στη Πατρίδα μας.

Οι διεθνείς λοιπόν αυτοί μισθοφόροι εγκληματίες, έχουν ήδη υποστηριχθεί στο Ιράκ από συστήματα Drones, και η χρήση των μη επανδρωμένων αυτών δολοφόνων, πρέπει να θεωρείται άμεσα συνδεδεμένη με τη δράση των μισθοφόρων της Blackwater.

Se vis pacem, para bellum (αν επιθυμείς ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο) ήταν ένα από τα αποφθέγματα του Ιούλιου Καίσαρα. Ένα απόφθεγμα, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο επίκαιρο.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τι ήταν αυτό! Αντί για μαζικό χτύπημα στην Ουκρανία, ενεργοποιήθηκε το «Σχέδιο Β» – Μια πονηρή κίνηση από τους στρατηγούς
Slider

Τι ήταν αυτό! Αντί για μαζικό χτύπημα στην Ουκρανία, ενεργοποιήθηκε το «Σχέδιο Β» – Μια πονηρή κίνηση από τους στρατηγούς

by admin
21 λεπτά ago
Φρίκη στην Ολλανδία: 15χρονη που αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος σκότωσε τους γονείς της
ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Ολλανδία: 15χρονη που αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος σκότωσε τους γονείς της

by admin
1 ώρα ago
Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”
Slider

Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”

by admin
1 ώρα ago
Διπλός ισχυρός σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα
Slider

Διπλός ισχυρός σεισμός 7,2 και 7,5 Ρίχτερ στη Βενεζουέλα

by admin
1 ώρα ago
Next Post

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: ''Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΕΝΩΣΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ''

Οι «Σκουριές» της Χιλής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr