• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Εφιάλτες και ονειρώξεις

11 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι υπόλοιποι, ψεκαζόμενοι καθημερινά με φόβο από τα μέσα μαζικής «ενημέρωσης» στριφογυρίζουν πανικόβλητοι στους δρόμους σαν αποκεφαλισμένα κοτόπουλα.

Απτόητα τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν με φράσεις-κλειδιά όπως «χάος επικράτησε σήμερα…», «σοκ προκαλεί…», «δυσοίωνες είναι οι προοπτικές…», «νέο τελεσίγραφο…», «σενάρια χρεοκοπίας…». Ακόμα και οι μετεωρολόγοι κινούνται στο ίδιο κλίμα: «αγριεύει ο καιρός…», «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα…»
Και να ήταν μόνο αυτά… Οι τζιχαντιστές που έρχονται κατά χιλιάδες μεταμφιεσμένοι σε αξιοθρήνητους πολιτικούς πρόσφυγες; Οι σλάβες καλλονές που απειλούν τους οικογενειάρχες κρύβοντας κάτω από τα ρούχα τους οροθετικές βόμβες;

Απόλυτα ανασφαλείς και απέραντα φοβισμένοι, πάνε για ύπνο αναρωτώμενοι αν πρέπει να αποδεχθούν το κακό προκειμένου να μην ζήσουν το χειρότερο. Και μόλις κλείσουν τα μάτια το δίλημμά τους παύει να υφίσταται, γιατί έρχονται οι εφιάλτες: Ένα Grexit ας πούμε (θεός φυλάξει…) ένα Graccident (Παναγιά βοήθα…), μια στάση πληρωμών προς τους ελεήμονες τοκογλύφους (ο θεός να μας κόβει χρόνια και να τους τα δίνει μέρες) μια επιστροφή στη δραχμή (το σατανικό νόμισμα με την απαίσια κουκουβάγια πάνω του που σε κοιτά με εκείνα τα τεράστια μάτια έτοιμη να σε κατασπαράξει σαν ποντίκι).

Λογικά όλα αυτά. Πως όμως ξέφυγε ο κύριος Λάκης;
Ο κύριος Λάκης πιστεύει πως επειδή έχει όλο το δίκιο με το μέρος του, στο τέλος θα κερδίσει. Σκέφτεται: «Δεν είναι αυτή η Ευρώπη που ονειρεύονταν ο Τσόρτσιλ, όταν το 1946 μίλησε στη Ζυρίχη για την ανάπτυξη μιας ευρωπαϊκής οικογένειας σε κλίμα ειρήνης, ασφάλειας και ελευθερίας. Που είναι ο Ρομπέν Σουμάν και ο Ζαν Μοννέ; Κάποιος πρέπει να ξυπνήσει τους σημερινούς που πήραν λάθος δρόμο. Κι αυτός θα είμαι εγώ!»

Και να που ήρθε η ημέρα της δικαίωσης του:

Σε ένα ανθισμένο λιβάδι κάτω από 28 πολύχρωμες σημαίες, η Άνγκελα αναγγέλλει την έξοδο της Ευρώπης από το λήθαργο και την επιστροφή στα κεκτημένα και στις αξίες της. Ανακηρύσσει ήρωα της Ένωσης τον κύριο Λάκη, διαγράφει όλα τα χρέη, τριπλασιάζει μισθούς και συντάξεις και διατάσσει τους καπιταλιστές να φέρουν πίσω τα εργοστάσιά τους από την Κίνα, την Ινδία και την Ταϊβάν ώστε να μηδενίσουν την ανεργία. Μετά διαβάζει συγχαρητήρια τηλεγραφήματα από Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch ενώ επαινεί τους μετανοημένους τοκογλύφους και τραπεζίτες που αυτομαστιγώνονται δημοσίως.

Παραδίπλα η κυρία Λαγκάρντ με τον Τσε Γκεβάρα ζωγραφισμένο πάνω στο μακό μπλουζάκι της, σείει την «παντιέρα ρόσα» αναφωνώντας «Αβάντι πόπολο!» ενώ ο Σόϊμπλε αγκαλιά με τον Γιούνκερ βγάζουν σέλφι τραγουδώντας το «Imagine» του Τζον Λένον: «Φαντάζομαι ένα κόσμο όπου όλοι είναι αδέλφια και μοιράζονται τη Γη. Χωρίς ιδιοκτησίες, χωρίς απληστία, χωρίς πείνα…».

Πάνω στο πιο όμορφο ο κύριος Λάκης ξυπνά βίαια. Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα χτυπάει το σμάρτ-φον: «Ντάισελμπλουμ εδώ! Ξύπνα βρε τεμπέλη Έλληνα και κόψε κάνα-δυο κατοστάρικα απ’ τους άχρηστους συνταξιούχους σου. Σε δέκα λεπτά ανοίγουν οι αγορές στην Ασία και δεν θα έχουν τίποτα να φάνε…»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΟΣ www.varos.gr

 

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!

by admin
17 λεπτά ago
Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ…ΑΝΤΙΔΩΡΑ

by admin
8 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
12 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
21 ώρες ago
Next Post
Μήνυμα στην Ελλάδα μέσω Σκοπίων …

Μήνυμα στην Ελλάδα μέσω Σκοπίων …

Ραγδαίες εξελίξεις: Η κυβέρνηση έδωσε εντολή για πληρωμή των 750 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ – Πάνε για συμφωνία ;

Ραγδαίες εξελίξεις: Η κυβέρνηση έδωσε εντολή για πληρωμή των 750 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ - Πάνε για συμφωνία ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr