ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ HAKAN FIDAN ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΔΙΕΘΝΗ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 18 Οκτ 2015 - 20:20

ΑΘΩΩΣΕ ΤΟ ISIS ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Η ΔΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ!!!Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟ ISIS ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΕΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ISIS ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ!!!

ΗΔΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΤΑΙ!!!ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ANATOLOU ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΕΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ISIS ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ  ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr