ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ HELLFIRE!!!

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 13 Οκτ 2015 - 10:48

( δείτε στο τέλος του κειμένου ) ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 2 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ HELLFIRE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ..ΕΝΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ!!!

————————————————

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ MQ-9 ΠΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ISIS ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr