ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έκτακτο: Τι μας κρύβουν για την Σαντορίνη και το ηφαίστειο της Μέρος 2ο

ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΛΛΑΔΑ. - 14 Νοέ 2012 - 5:43

Έρευνα Γιώργος Παπαγεωργίου

Την Δευτέρα τα ξημερώματα δημοσιεύσαμε το θέμα “Τι μας κρύβουν για την Σαντορίνη και το ηφαίστειο της” Αυτό προφανώς (χωρίς να αποκλείω και το τυχαίο γεγονός) είχε ως συνέπεια από την
Δευτέρα το απόγευμα να έχει πέσει όλη η σελίδα του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και οι περισσότεροι on- line σεισμογράφοι.
Δείτε παρακάτω τι έχει συμβεί το 24ωρο μόνο που μας πέρασε ….
Πατώντας τον σύνδεσμο ΕΔΩ το μόνο που μπορείτε να δείτε είναι η εικόνα.2

Εικόνα 2

Την είδα ώρα κατά το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτου τα Ρίχτερ στο Νότιο Αιγαίο κοντά στην Σαντορίνη κάνουν “πάρτι”, δείτε την παρακάτω απεικόνιση ….

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να ανοίξει.

Εμείς απλά παραθέτουμε τα στοιχεία τα συμπεράσματα δικά σας …..

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr