• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

EKTAKTO: Ο Β.Πούτιν «τρελάθηκε» με τους Αλβανούς και στέλνει S-300 στην Σερβία μαζί με 12 μαχητικά MiG-29 – Θέμα χρόνου το Κόσοβο ..

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

 ….να επιστρέψει στο Βελιγράδι… (βίντεο)

Ήρθε η ώρα της Σερβίας! Με εντολή Β.Πούτιν, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Λουκασένκο, παραδίδει άμεσα 12 μαχητικά αεροσκάφη Mig-29 και δύο συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων  S-300, αναβαθμίζοντας κατακόρυφα τις δυνατότητες της χώρας σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα. Καλά πληροφορημένες πηγές από το Βελιγράδι κάνουν λόγο για «ολική επαναφορά της Σερβίας στα Βαλκάνια, τα οπλικά αυτά συστήματα είναι μόνο η αρχή…»Την είδηση την είχαμε προαναγγείλει στο άρθρο μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία εγκαθιστά αντιπυραυλική ασπίδα στη Σερβία – Ξεκινούν επιχειρήσεις στο Κοσσυφοπέδιο!

Πλέον οι εξελίξεις με την εκλογή Ν.Τραμπ στις ΗΠΑ, θα είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα που αφορούν την παγκόσμια ασφάλεια.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και το χει καταγράψει το pentapostagma.gr εδώ και ημέρες «επαναχάραξη συνόρων εδώ και τώρα στα Βαλκάνια».

Η σερβική κυβέρνηση με  κατεπείγων αίτημα είχε ζητήσει την προμήθεια  από την Μόσχα κατά τους προσεχείς μήνες, εκτός από έξι αεροσκάφη «Mig-29», και πυραυλικά συστήματα «Smerch» και «Uragan».

EKTAKTO: Ο Β.Πούτιν «τρελάθηκε» με τους Αλβανούς και στέλνει S-300 στην Σερβία μαζί με 12 μαχητικά MiG-29 – Θέμα χρόνου το Κόσοβο να επιστρέψει στο Βελιγράδι…  (βίντεο) - Εικόνα0

Οι ειδικοί αμυντικοί αναλυτές αναφέρουν με την παράδοση από την Ρωσία μέσω Λευκορωσίας αυτών ειδικά των οπλικών συστημάτων, η Σερβία θα γίνει  μια στρατιωτική δύναμη ασυναγώνιστη στα δυτικά  Βαλκάνια .

Ο Πρόεδρος Λουκασένκο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του σερβικού τύπου,  είναι «έτοιμος» (προφανώς από τον Πούτιν)  να υποστηρίξει το μέγιστα την ανασυγκρότηση και τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων της Σερβίας.

«Από τον Πούτιν παίρνουμε  «δώρο» 12  μαχητικά αεροσκάφη «κλείνοντας μας  το μάτι» και πληρώνουμε μόνο τον εκσυγχρονισμό και τα όπλα τους, ενώ  η συμφωνία για τους S-300 με τη Λευκορωσία είναι επίσης φιλική,  ή καλύτερα αδελφική συμφωνία . Με την υλοποίηση αυτού του πακέτου αμυντικής βοήθειας , οι ένοπλες δυνάμεις της Σερβίας θα υλοποιήσουν  μια σοβαρή στρατιωτική δύναμη στην περιοχή! Για να είμαστε σίγουροι, τίποτα από αυτά δεν αποκτάται με σκοπό να απειλήσουμε ή να  επιτεθούμε εναντίον κανενός, αλλά προορίζονται για την διατήρηση της ειρήνης»,  τονίζει η ίδια  πηγή.

Σε άρθρο μας με τίτλο ( Τέλος το ΝΑΤΟ για τη Σερβία: Αγοράζει πυραυλικά συστήματα S-300, Smerch και Uragan – Προς Κροατία και Αλβανία στρέφεται η Δύση), αναφέραμε πρώτοι από όλους ότι αλλάζει άρδην ο «χάρτης» ασφαλείας στα Βαλκάνια προμηνύοντας άμεσες και δραματικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα .

Την ίδια στιγμή ήταν  στο τελικό στάδιο των συζητήσεων η προμήθεια αντιαεροπορικών πυραύλων S-300 από τις σερβικές δυνάμεις !

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας έχει γίνει  έξαλλος  όπως έγινε γνωστό από σερβικές κυβερνητικές πηγές από την διαμορφωθείσα κατάσταση στο θέμα με το Κοσσυφοπέδιο και τους Αλβανούς, και έδωσε εντολή στους βοηθούς του να μεγιστοποιηθεί η παράδοση των οπλικών συστημάτων στην Σερβία και να οριστικοποιηθούν  όλες οι  ρυθμίσεις πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο Πούτιν έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι μόνο ένας ισχυρός σερβικός στρατός θα είναι εγγυητής της σταθερότητας στα Δυτικά Βαλκάνια.

EKTAKTO: Ο Β.Πούτιν «τρελάθηκε» με τους Αλβανούς και στέλνει S-300 στην Σερβία μαζί με 12 μαχητικά MiG-29 – Θέμα χρόνου το Κόσοβο να επιστρέψει στο Βελιγράδι…  (βίντεο) - Εικόνα1

Ο Αλβανικός εθνικισμός, η κροατική αλαζονεία που επιθυμεί και άλλα σερβικά εδάφη και η ισλαμική τρομοκρατία στην Βοσνία , θα πυροδοτήσουν ένα άγριο και ανηλεή Γ’ Βαλκανικό πόλεμο πάνω ακριβώς  στα πρότυπα των δύο προηγούμενων , προκαλώντας ακόμη και παγκόσμιο πόλεμο.


pentapostagma.gr

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

by admin
1 ώρα ago
Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)
Slider

Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)

by admin
2 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
4 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
Slider

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
4 ώρες ago
Next Post
Εξετάζονται τα κινητά των στρατιωτών που σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό»

Εξετάζονται τα κινητά των στρατιωτών που σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό»

Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης προς Αθήνα: Πάρτε πίσω την απόφαση για τους «8»

Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης προς Αθήνα: Πάρτε πίσω την απόφαση για τους «8»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr