• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για την υπόθεση της επίθεσης στις Σκουριές

13 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


Ελεύθεροι αφέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο προσαχθέντες στην Ασφάλεια Πολυγύρου για την υπόθεση της εμπρηστικής επίθεσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Μετά από αυτό διαλύθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσαν από τις 18.00 το απόγευμα κάτοικοι της Χαλκιδικής μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου.

Τα δύο άτομα προσήχθησαν το πρωί στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές και βρίσκονται ακόμη στην Ασφάλεια Πολυγύρου.Ωστόσο ένας από τους δικηγόρους υπερασπιστές των κατοίκων της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, ο Βασίλης Τζιμούρτος, ανέφερε στο ΑΜΠΕ ότι στις 6 το πρωί προσήχθη στην Ασφάλεια Πολυγύρου μία 30χρονη, στις 10 προσήχθη και ο σύζυγός της ενώ το μεσημέρι προσήχθη και μία φίλη του ζεύγους που πήγε να τους αναζητήσει.

Σύμφωνα με τον κ.Τζιμούρτο οι προσαχθέντες βρίσκονται ακόμη στην Ασφάλεια Πολυγύρου και δεν επιτρέπεται στους δικηγόρους να επικοινωνήσουν μαζί τους.Να σημειωθεί ότι χτες οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τους κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, προέβησαν σε καταγγελίες περί «αστυνομικής αυθαιρεσίας» και «βίας» στην περιοχή στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όμως, η οποία διεξάγει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί διέψευσε τις κατηγορίες αυτές αναφέροντας: «Οι έρευνες και οι προανακριτικές ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης από άγνωστους δράστες σε εταιρεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, την 17-02-2013, γίνονται στο πλαίσιο της νομιμότητας, με πιστή εφαρμογή των διατάξεων της ποινικής δικονομίας και με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
2 εβδομάδες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
3 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
1 μήνα ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago
Next Post

F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84 Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ

Υπόκοσμος: Η Άλλη όψη της Αρχαιότητας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr