ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ;

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 14 Δεκ 2012 - 10:32

– Ο βασικός στόχος των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης και της <<νέας τάξης>> είναι να μετατρέψουν οποιαδήποτε κοινωνική ή ηθική – ανθρώπινη αξία σε <<μετρήσιμο οικονομικό μέγεθος>>, δημιουργώντας (συγχρόνως…) διάφορα ενοχικά συμπλέγματα, κατευθυνόμενες φοβίες
και ατμόσφαιρα πανικού στα έθνη και στους λαούς.

Πιστοί συνεργάτες των εξουσιαστών είναι διάφοροι εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι, εκδότες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εφοπλιστές (ακόμα και <<άνθρωποι του πνεύματος>>).

– Από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε., που ελέγχουν οι εξουσιαστές, πετυχαίνουν να αποπροσανατολίζουν- συγχύζουν τη λογική του πολίτη, μέσα από <<βαθυστόχαστες>> αναλύσεις ή -άλλου τύπου- αποχαυνωτικές εκπομπές.

Απλά, υποτιμούν διαρκώς τη νοημοσύνη των λαών – εξευτελίζοντας (παράλληλα) την ατομική – εθνική αξιοπρέπεια του κάθε πολίτη, σε όποια κοινωνική ομάδα κι αν ανήκει…

Χρησιμοποιούν την τεχνοψυχολογία ελέγχου των μαζών για τους σκοπούς τους…

– Άλλοι στόχοι των <<εξουσιαστών – επικυρίαρχων>> είναι η δραστική μείωση και κοινωνική – οικονομική αποδυνάμωση του παγκόσμιου πληθυσμού (έχουν διάφορους τρόπους…), ώστε ο πλούτος των εθνών να περάσει στα δικά τους χέρια – μαζί με το (ελάχιστο) αναγκαίο εργατικό προσωπικό που θα τους υπηρετεί πιστά.

Επίσης, διαρκής στόχος τους είναι η αντικατάσταση των φυσικών πολιτικών ηγετών από καθοδηγούμενους τεχνοκράτες- τραπεζίτες (δικούς τους <<αχυράνθρωπους>>) που θα κατευθύνουν την κατάσταση εκεί που … <<πρέπει>>! (με την ανάλογη και διαρκή <<πλύση εγκεφάλου>> – βέβαια…).

Οι νεοταξίτες – διεθνείς απατεώνες εργάζονται μεθοδικά και ακατάπαυστα σ’ αυτά τους τα σχέδια, <<φροντίζοντας>> ώστε το χρήμα που μόνον ΑΥΤΟΙ τυπώνουν, να πηγαίνει σε μια κατευθυνόμενη από ΑΥΤΟΥΣ ολιγαρχία.

Τρομοκρατούν τους λαούς με ψεύτικα διλήμματα και <<υποχρεωτικές λύσεις-μονοδρόμους>>, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο λεξιλόγιο (200 λέξεων!), που παραλύει, αποσυντονίζει, αδρανοποιεί, αναισθητοποιεί τη σκέψη και την κοινή λογική. Μ’ αυτό τον …απλό τρόπο <<κερδίζουν χρόνο>> μέχρι να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο και την πλήρη υποδούλωση των λαών, στρέφοντας συχνά τη μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης ή (ακόμα…) παραποιώντας και την ίδια την …Ιστορία -προς όφελός τους- βέβαια… – Όμως, όπως κάθε αντίπαλος, έχουν κι αυτοί τα <<αδύνατα σημεία>> και τους δικούς τους φόβους:

Ο μεγάλος τους φόβος (και αγωνία!) είναι μήπως οι πολίτες, οι λαοί και τα έθνη-κράτη αντιληφθούν τα … σχέδιά τους και τις μεθόδους τους (στο σύνολο!). Αυτό ίσως μπορούν να το αντιμετωπίσουν με περισσότερη <<μαύρη>> – ελεγχόμενη προπαγάνδα και με περισσότερα (κατευθυνόμενα- πλαστά) <<διλήμματα>>.

Όμως… όταν η μεγάλη αντιπαράθεση οδηγηθεί στο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ – (και όχι ψευδεπίγραφο) ΔΙΛΗΜΜΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ: Ελευθερία ή υποδούλωση;, τότε θα μάθουμε και τον τελικό – οριστικό νικητή. – Εννοείται, ότι αν οι ίδιοι οι πολίτες πάρουν ενεργά και με ενότητα την κατάσταση στα χέρια τους, τότε η μάχη θα έχει κριθεί (πριν καν αρχίσει…) ΥΠΕΡ Της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Πολλοί μιλούν για <<επανάσταση>> ξεχνώντας (ή αγνοώντας…) ποια είναι τα ΤΡΙΑ βήματα για να ξεκινήσει και να επικρατήσει μια επανάσταση.

ΒΗΜΑ 1ον : ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ(και ΒΕΒΑΙΩΝΕΣΑΙ!) ότι έχεις ΟΛΑΚΕΡΟ ΔΙΚΙΟ, ΕΣΥ ο πολίτης! – ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και ΠΙΣΤΗ τίποτα ΔΕΝ συμβαίνει!.

ΒΗΜΑ 2ον : Αφού -ο λαός- οπλιστεί με ΘΑΡΡΟΣ και ΔΥΝΑΜΗ, προσπαθεί να ανατρέψει τους δυνάστες του (σίγουρα ΔΕΝ είναι πάντα εύκολο…).

ΒΗΜΑ 3ον : Όταν ο λαός τα καταφέρει, φροντίζει για δύο πράγματα: α) τη διατήρηση της λαϊκής κυριαρχίας και της Δημοκρατίας, και β) την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ όλων όσων εξευτέλισαν την αξιοπρέπειά του και διέλυσαν τους θεσμούς (ώστε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ -στο μέλλον- παρόμοιες καταστάσεις…)

– ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ: Για να ξεφύγεις από έναν εφιάλτη, πρέπει -απλά- να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ! (Και το ΞΥΠΝΗΜΑ ενός λαού τρομάζει ακόμα και τους πιο καλοεξοπλισμένους -και οργανωμένους-στρατούς…)

Ιωάννης Δ. Ζαφειρόπουλος στο THAT’S ALL…

Ένας Έλληνας

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr