• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Οι Ελληνες δεν θέλουν τους μετανάστες σε ποσοστό 86%

12 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
2
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Δημοσκόπηση του Pew Research Center αποκαλύπτει ότι το 86% των Ελλήνων θέλουν λιγότερους μετανάστες στη χώρα τους. Στην Ιταλία, το ποσοστό φτάνει το 80% , στη Γαλλία 57% και στο Ηνωμένο Βασίλειο 55%.

Στην περίπτωση της Ισπανίας το ποσοστό διαμορφώνεται στο 47%. Το 40% πιστεύει πως ο σημερινός αριθμός πρέπει να παραμείνει ως έχει, ενώ άλλο ένα 10% δε θα είχε πρόβλημα με περισσότερους ακόμη μετανάστες.

Στη Γερμανία, το ποσοστό εκείνων που θέλουν λιγότερους μετανάστες είναι 44% και στην Πολωνία 40%.

Η έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα διεξήχθη τον Μάρτιο και Απρίλιο σε δείγμα 7.022 ενηλίκων σε επτά ευρωπαϊκές χώρες: Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία και Ηνωμένο Βασίλειο και εξετάζει την αντίληψη των πολιτών για την Ευρωπαϊκή Ένωση ( ΕΕ ), το ευρώ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την οικονομική ολοκλήρωση στην Ευρώπη.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης συγκεκριμένα θέματα όπως η αγορά εργασίας, το δημόσιο χρέος και η ανισότητα και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της μετανάστευσης.

Ο Bruce Stokes διευθυντής του Pew Global Attitudes δήλωσε ότι «εξεπλάγη από τα αποτελέσματα της έρευνας στην περίπτωση της Ισπανίας».

«Δεδομένου ότι η Ισπανία έχει τόσα πολλά προβλήματα με τη μετανάστευση ιδίως μετά την κρίση, έμεινα έκπληκτος με το σχετικά χαμηλό ποσοστό » δήλωσε ο Stokes.

Ο εμπειρογνώμονας σημείωσε επίσης ότι η αρνητική αντίληψη για τους μουσουλμάνους είναι χαμηλότερη στην Ισπανία από ό, τι σε άλλες χώρες . Το 46 % των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είχαν αρνητική άποψη σε σύγκριση με το 49 % των Ισπανών που τους βλέπουν ευνοϊκά.

«Το γεγονός ότι 46% έχει αρνητική άποψη για τους μουσουλμάνους δεν είναι καλό αλλά το ποσοστό είναι χαμηλότερο από ότι στην Πολωνία (50%), την Ελλάδα (53 %) και την Ιταλία (63%)» δήλωσε ο Stokes.

Οι Γάλλοι έχουν καλύτερη άποψη (72 %), ακολουθούμενοι από τη Μεγάλη Βρετανία, όπου το 64% τους αποδέχεται.

Στην περίπτωση των Ρομά οι Ισπανοί έχουν μια ευνοϊκότερη εικόνα (56 %) από τις υπόλοιπες χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα. Στον αντίποδα βρίσκεται η Ιταλία, όπου το 85 % του πληθυσμού δεν βλέπει θετικά τη μειονότητα.

Επιπλέον , οι περισσότεροι από τους Έλληνες (70 %) , οι Ιταλοί (69 %) , οι Πολωνοί (52 %) και οι Γάλλοι (52 %) πιστεύουν ότι οι μετανάστες αποτελούν βάρος για τις οικονομίες των χωρών τους, ενώ αντίθετα στην Ισπανία οι πολίτες είναι σχεδόν διχασμένοι. Το 46% θεωρεί πως οι μετανάστες είναι πρόβλημα ενώ το 47% θεωρεί πως αντίθετα οι μετανάστες βοηθούν την οικονομική ανάπττυξη της χώρας.
ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Η κυβέρνηση ηττήθηκε. Οι θυσίες του κόσμου δεν πήγαν χαμένες»
ΕΛΛΑΔΑ

«Η κυβέρνηση ηττήθηκε. Οι θυσίες του κόσμου δεν πήγαν χαμένες»

by admin
34 λεπτά ago
Aποκαλυπτική ΒΟΜΒΑ για ταυτότητες διαβατήριο και Μητσοτάκη
Slider

Aποκαλυπτική ΒΟΜΒΑ για ταυτότητες διαβατήριο και Μητσοτάκη

by admin
35 λεπτά ago
ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ: Συμβαίνει με ταυτότητες και φωτιές
Slider

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ: Συμβαίνει με ταυτότητες και φωτιές

by admin
13 ώρες ago
«Θα σας κυνηγάω και από τον τάφο μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Έλληνα συντονιστή του ελικοπτέρου που έπεσε στην Ψάθα
ΕΛΛΑΔΑ

«Θα σας κυνηγάω και από τον τάφο μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Έλληνα συντονιστή του ελικοπτέρου που έπεσε στην Ψάθα

by admin
14 ώρες ago
Next Post
Μισθοφόρος του ΝΑΤΟ δολοφονούσε διαδηλωτές στο Κίεβο και το Σλάβιανσκ ….

Μισθοφόρος του ΝΑΤΟ δολοφονούσε διαδηλωτές στο Κίεβο και το Σλάβιανσκ ....

Έκαψε ζωντανό τον βι@στή της κόρης της!

Έκαψε ζωντανό τον βι@στή της κόρης της!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr