ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έλληνες και φιλέλληνες απαντούν στον Μπουτάρη (Βίντεο)

ΕΘΝΙΚΑ. - 14 Φεβ 2018 - 13:45
Loading...

Του Γιώργου Φαρμάκη

Τον Ελληνικό πολιτισμό υπάρχουν αυτοί που τον αγαπούν και τον σέβονται, όμως υπάρχουν και εκείνοι που τον μισούν. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται την ιστορία μας έχουν δημόσιο

λόγο, οπότε οι απόψεις τους αντηχούν παντού. Την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο οι οποίοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνικό πολιτισμό, υπάρχουν κάποιοι Έλληνες οι οποίο προσπαθούν να διαγράψουν ολόκληρα κομμάτια ιστορίας με τρόπο απαράδεκτο.

Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να έχεις τις προσωπικές του απόψεις αλλά σίγουρα δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να προσβάλει τις απόψεις των υπόλοιπων ανθρώπων. Το γεγονός ότι ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης  στρέφεται κατά των Ελλήνων είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Οι Θεσσαλονικείς νευρίασαν και σήμερα στις 12:00 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο.

Μέσα σε όλη αυτή την άσχημη κατάσταση υπάρχουν μερικές φωτεινές εξαιρέσεις που μα κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι. Πολλοί άνθρωποι οι οποίο δεν είναι Έλληνες στην καταγωγή φωνάζουν ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και αυτές οι φωνές μας δείχνουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter