• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ O Βενιζέλος που υπέγραψε τις απολύσεις στο Δημόσιο δηλώνει τώρα ότι δεν τίθεται θέμα!

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


Εμπαίζει τον Ελληνικό λαό ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οραματίζεται να τεθεί επικεφαλής μίας μεγάλης κεντροαριστεράς παράταξης όταν δεν μπορεί να ελέγξει το ΠΑΣΟΚ του 5%.

Με απύθμενο θράσος ομολόγησε πώς το «αδιέξοδο είχε εμφανιστεί πολύ νωρίς» και «τα λάθη του
ΔΝΤ, αλλά και συνολικά της τρόικας δεν είναι λογιστικά αλλά πολιτικά». Αυτό ισχυρίζεται ο άνθρωπος που διατέλεσε υπουργός Οικονομικών του ΓΑΠ, υπέγραψε δύο μνημόνια για την εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας, μας «φόρτωσε» με το χαράτσι της ΔΕΗ και ένα σωρό άλλους φόρους. Την πολιτική που στήριξε μετ’ επιτάσεως ο ίδιος έρχεται τώρα να μας πει ότι, ήταν λάθος.

Γιατί δεν πηγαίνει τα το πει στις οικογένειες των φοιτητών που έχασαν τις ζωές τους αναζητώντας λίγη ζεστασιά, επειδή ο Βενιζέλος και η λοιπή κυβερνητική συνομοταξία διπλασίασαν σε δύο χρόνια την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, όπως και σε χιλιάδες ακόμη Έλληνες που πληρώνουν καθημερινά «φόρο ζωής». Γιατί απλά ο ίδιος έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα του έχοντας λογαριασμούς 3 εκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες.

Το ερώτημα είναι ποιοι είναι αυτοί που ακόμη ψηφίζουν και στηρίζουν Βενιζέλο. Όπως, ποιοι είναι αυτοί που χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τον επευφημούσαν γιατί κατέστρεψε και ξεπούλησε τη χώρα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega, είπε πώς δεν τέθηκε θέμα απολύσεων στο Δημόσιο από την τρόικα. Αφού υπέγραψε το μνημόνιο που προβλέπει 25.000 απολύσεις εντός του 2013 και ενώ η τρόικα βάζει το θέμα αυτό στην κορυφή της ατζέντας και κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν πώς «δύσκολα θα αποφευχθούν οι απολύσεις στο Δημόσιο, αυτός «κοροϊδεύει» κατάμουτρα τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα.

Ποντάρει φαίνεται στις ψήφους των Δημοσίων Υπαλλήλων για τη μεγάλη κεντροαριστερά παράταξη που οραματίζεται να δημιουργηθεί με εκείνον φυσικά επικεφαλής. «Τι νομίζετε ότι θα οχυρωθώ πίσω από την αρχηγία του ΠαΣοΚ;», είπε. Επισήμανε επίσης ότι το ΠαΣοΚ πρέπει να συζητήσει με τη ΔΗΜΑΡ, με τις κινήσεις και με πρόσωπα αλλά είναι διαφορετικό να καλείς κινήσεις και άλλο ένα πρόπλασμα κόμματος, εννοώντας τη ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου.

Πρόσθεσε ότι απευθύνεται και στην κοινωνική βάση αλλά όχι στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία καταλόγισε «πολιτικό σχεδιασμό» για την σκευωρία εναντίον του με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Τους ψηφοφόρους, όμως, είπε «θα τους πείσουμε όχι ακολουθώντας στον ΣΥΡΙΖΑ σαν καθυστερημένη ουρά του». «Δεν νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στα στελέχη του ΠαΣοΚ, που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ενώ έπαιξαν κεντρικό ρόλο στην κυβέρνηση Παπανδρέου», πρόσθεσε φωτογραφίζοντας τη Λούκα Κατσέλη.

Μέχρι πάντως να γίνει η κεντροαριστερά παράταξη ο κ. Βενιζέλος θα ήθελε έναν ανασχηματισμό για να συμμετάσχουν και πολιτικά πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Το ΠαΣοΚ θα μπει με πολιτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση, αν συμφωνήσουμε στην πολιτική», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι, «ο ανασχηματισμός είναι δευτερεύων θέμα» και ότι το σημαντικό είναι «να καθίσουμε να συζητήσουμε ξανά με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Κουβέλη και να συμφωνήσουμε για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη κυβέρνηση».

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!

by admin
7 ώρες ago
ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ο Αβραμόπουλος – Ο Μητσοτάκης το κρατούσε μυστικό
Slider

ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ο Αβραμόπουλος – Ο Μητσοτάκης το κρατούσε μυστικό

by admin
22 ώρες ago
Καρυστιανού: Σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά Κοκοτσάκη και Παπανικολάου στον απόηχο των παραιτήσεων
Slider

Καρυστιανού: Σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά Κοκοτσάκη και Παπανικολάου στον απόηχο των παραιτήσεων

by admin
1 ημέρα ago
Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία

by admin
1 ημέρα ago
Next Post

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ . ΒΙΝΤΕΟ‏

Κόλιν Πάουελ: Έτσι με ξεγέλασε η CIA και επιτεθήκαμε στο ΙΡΑΚ!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr