• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!

12 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Βασίλη Σκουλαράκου

Εγκλωβισμένος σε επικίνδυνες πολιτικές ισορροπίες, που υπαγορεύονται από το… πρυτανείο των Βρυξελλών και του Βερολίνου, φαίνεται πως είναι ο Α. Σαμαράς.

Η εικόνα του πρωθυπουργού τον τελευταίο μήνα φανερώνει πανικό και απόγνωση, με τον ίδιο να πρωτοστατεί σε ανεδαφικές επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης.

Με στόχο να μαζέψει τους 180, ο Α. Σαμαράς έχει κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς επιχειρήματα και προτάσεις, κυβέρνηση και πρωθυπουργός έχουν ξεπέσει σε ένα θλιβερό τροπάρι κινδυνολογίας.

Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, πρώτος απ’ όλους, επανέφερε όλα τα εκβιαστικά διλήμματα που είχαν τεθεί το 2012 στους πολίτες για το ευρώ και τον κίνδυνο εξόδου (grexit).

Την ίδια ώρα που λέει ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει τους κινδύνους, ταυτόχρονα επαναφέρει τα “εφιαλτικά” σενάρια, δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας τόσο στους Έλληνες πολίτες όσο και στις αγορές.

Ο κ. Σαμαράς έφτασε στο σημείο να μιλήσει για επερχόμενο χάος στην περίπτωση που αποβεί άκαρπη η διαδικασία της προεδρικής εκλογής και οδηγηθούμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές.

Επικαλέστηκε μάλιστα κάθε αρνητική εκτίμηση που έχει διατυπωθεί στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, από οικονομικούς οίκους, τράπεζες και επενδυτικά κεφάλαια. Αυτούς δηλαδή που οδήγησαν τη χώρα στον πάτο, τα “κοράκια” της παγκόσμιας τοκογλυφίας, ο κ. Σαμαράς τους επικαλείται για να τρομοκρατήσει το λαό.

Κατά τον πρωθυπουργό, για όλα τα αδιέξοδα που προβάλλουν, από το πάγωμα των συνομιλιών με την τρόικα, τις συνεχείς μεταθέσεις των αποφάσεων των εταίρων για την έξοδο από το Μνημόνιο και την άρνησή τους να επανεκτιμήσουν τη βιωσιμότητα του χρέους, ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ!

Παράλληλα έχουν επιστρατευθεί και οι… εταίροι και τα… παπαγαλάκια τους, οι οποίοι με εμπρηστικές δηλώσεις προσπαθούν να διασώσουν τους “εκλεκτούς” στην Αθήνα. Ο ίδιος ο Γιουνκέρ άλλωστε, με μια ακόμη ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, εξέφρασε την ελπίδα να παραμείνουν στην ελληνική κυβέρνηση πρόσωπα “οικεία”.

Είναι δεδομένο πως η πίεση θα συνεχιστεί τις ημέρες που απομένουν μέχρι την πρώτη ψηφοφορία και μάλιστα σε τόνους “εμφυλιοπολεμικούς”. Στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και ΕΕ και ΔΝΤ θα υψώσουν τόσο πολύ τους τόνους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασώσουν τους “πρόθυμους των Αθηνών”.

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο θεωρούν ότι ακόμη και αν στην πρώτη ψηφοφορία το αποτέλεσμα δεν δείξει δυναμική εκλογής, τα μηνύματα που στέλνουν οι αγορές και ο προβληματισμός που δημιουργείται στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα επιδράσουν καταλυτικά στις επόμενες ψηφοφορίες.

Ο Α. Σαμαράς είναι ένας εγκλωβισμένος και απελπισμένος πρωθυπουργός. Ένας πολιτικός που βλέπει το πολιτικό τέλος να (ξανά)έρχεται… Έχοντας χάσει την ψυχραιμία του επιδίδεται σε έναν εμπαθή και άνευ ουσίας και επιχειρημάτων πολιτικό λόγο.

Ο κ. Σαμαράς δεν έχει αντιληφθεί ότι 5 χρόνια μετά η κοινωνία δεν τρομοκρατείται. Το έργο ο λαός το έχει ξαναδεί και δεν θα πέσει ξανά στην παγίδα. Παρέα με τον κ. Βενιζέλο κατέστρεψε τα εισοδήματα των νοικοκυριών και κατάντησε τους πολίτες χωρίς ελπίδα.

Όσοι πιστεύουν ότι οι Έλληνες θα επηρεαστούν από τις κινδυνολογικές ρητορείες τους, γελιούνται. Μόνους βοηθούς σ’ αυτή την προσπάθεια επιβίωσης θα έχουν μόνο τους… εταίρους και κάποιους πολιτικούς τύπου Γεωργιάδη, Βορίδη και Χρυσοχοΐδη, που δεν δίστασε να πει ότι όσοι δεν ψηφίσουν Πρόεδρο θα είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί στη χώρα. Ποιος; Ο πολιτικός που ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς καν να το διαβάσει.

Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Οι πανικοβλημένοι δεν μπορούν πλέον να πανικοβάλλουν. Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό θα είναι ραγδαίες και ο λαός θα στείλει σπίτι τους όσους υποθήκευσαν το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.

 newsbomb
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

by admin
1 ημέρα ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
3 ημέρες ago
Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες
Slider

Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες

by admin
4 ημέρες ago
Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτα Κακλαμανης

by admin
6 ημέρες ago
Next Post
Η χούντα Σαμαρά στα παίρνει ΟΛΑ ! ΞΥΠΝΑ & ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!

Η χούντα Σαμαρά στα παίρνει ΟΛΑ ! ΞΥΠΝΑ & ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!!

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. – Στο τραπέζι η κατάργηση της «Ομάδας Δέλτα» λόγω άσκοπης βίας….

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. – Στο τραπέζι η κατάργηση της «Ομάδας Δέλτα» λόγω άσκοπης βίας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr