ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η «Ενιαία Ρωσία» θα υποστηρίξει στο συνέδριο την απόφαση του Πούτιν να συμμετάσχει στις εκλογές

ΔΙΕΘΝΗ. - 6 Δεκ 2017 - 22:30
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog© RIA Novosti / Alexey Druzhinin Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την τελετή του Ρωσικού Βραβείου εθελοντισμού 2017 στην Μόσχα. 6 Δεκεμβρίου 2107
ΜΟΣΧΑ, 6 Δεκεμβρίου – RIA Novosti. Το κόμμα «Ενιαία Ρωσία»  θα υποστηρίξει  την απόφαση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να διοριστεί για την επόμενη θητεία και θα του παράσχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη, δήλωσε στους δημοσιογράφους. Γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου του κόμματος ER   Andrei Turchak.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εκλεγεί το 2018 κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους εργαζόμενους του εργοστασίου GAZ στο Nizhny Novgorod.

Όπως ανέφερε ο Turchak, η απόφαση θα καθοριστεί στο συνέδριο του κόμματος, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22-23 Δεκεμβρίου.

Τόνισε ότι η «Ενιαία Ρωσία» είναι το κόμμα του Προέδρου. Ο «Vladimir Vladimirovich Πούτιν δεν είναι μόνο ο ιδρυτής μας, αλλά και ο ηθικός  ηγέτης και ο νούμερο ένα στόχος για μας  για  να κινητοποιήσουμε  τα μέλη και τους υποστηρικτές μας.», – δήλωσε ο Γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Πούτιν είναι αναμφισβήτητα σήμερα ο εθνικός ηγέτης, πολιτικός που υποστηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας. «Και η απόφασή του να πάει στις κάλπες είναι μια πολύ καλή είδηση», κατέληξε ο Τούρχακ.

Όπως αναφέρεται σε σχόλια του  RIA Novosti ο  αναπληρωτής γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου του κόμματος  ER Yevgeny Revenko, σε σχέση με το μηχανισμό  προώθησης , είπε ότι την  απόφαση «θα την  πάρει ένας άνθρωπος -.  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν»
«Προτείνω να περιμένουμε λίγο περισσότερο, όπως λέει ο ίδιος -. Έτσι  με βάση την απόφαση αυτή, το συνέδριο του κόμματος θα  εγκρίνει τη μορφή της συμμετοχής του  στην προεδρική προεκλογική εκστρατεία Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι το κόμμα θα λάβει ενεργά μέρος σε αυτή την εκστρατεία .. που συνεπάγεται για τη νίκη του προέδρου όλους τους διαθέσιμους του  πόρους », – δήλωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου ειδήσεων .

Η επόμενη εκλογή του Ρώσου Προέδρου θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου 2018, η προεκλογική εκστρατεία θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2017.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter