• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστρέφουν οι “γκάνγκστερ”: Έρχεται η τρόικα και στην κυβέρνηση αναζητούν τρόπους να τους “κρύψουν” από τους Έλληνες πολίτες

11 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Oι “γκάνγκστερ” της τρόικα επιστρέφουν πίσω δριμύτεροι και ασεβέστεροι από ποτέ και θα “εισβάλλουν” μέσα σε υπουργεία σαν να είναι οι υπουργοί υπάλληλοί τους όπως και στις “χρυσές εποχές” των κυβερνήσεων Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Α.Σαμαρά, το μόνο που αναζητά η νυν κυβέρνηση είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο σιωπηλά για να μην θυμούνται οι πολίτες τις υποσχέσεις Α.Τσίπρα περί “σχισίματος” των Μνημονίων.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες από τότε που μεταχειρίζονταν τους υπυοργούς της προηγούμενης κυβέρνησης ωσάν υπαλλήλους, και το ίδιο θα πράξουν και με τους νυν.

Την νέα «φόρμουλα» με την οποία θα λειτουργήσουν από εδώ και πέρα οι έλεγχοι της τρόικας στην Αθήνα αναζητούν κυβέρνηση και δανειστές, καθώς είναι δεδομένο ότι η εποχή του Brussels Group αποτελεί παρελθόν.

Παρότι τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην Κομισιόν αποφεύγουν να μιλήσουν για την ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Ελλάδα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα βρει τους επικεφαλής των θεσμών μαζί με τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα είναι δεδομένο ότι θα περιλαμβάνει επαφές με κυβερνητικά στελέχη από τα υπουργεία που είναι επιφορτισμένα με την υλοποίηση όσων έχουν συμφωνηθεί ήδη στις Βρυξέλλες, αλλά και την προετοιμασία του νέου Μνημονίου.

Επίσης οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έχουν επαφές και με τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της Τράπεζας της Ελλάδαδος, αλλά και του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ).

Ωστόσο, η άφιξη των αρχηγών των τριών αποστολών (Mission Chiefs), των κ.κ. Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Ρίσι Γκογιάλ (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρέφερ (EKT), έχει σημάνει ήδη συναγερμό τόσο στο υπουργείο Οικονομικών όσο και στις τάξεις των δανειστών καθώς αναζητείται ο τρόπος ώστε να μην προκληθούν και πάλι οι εντάσεις αλλά και το κλίμα που συνόδευε πάντα τις επισκέψεις της τρόικας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση αναζητεί τον τρόπο ώστε «να κρατηθούν εκτός κτηρίου» όπως εξηγούν στελέχη της οδού Νίκης και για αυτό η κυβέρνηση βρίσκεται σε αναζήτηση «ουδέτερου» χώρου ώστε να γίνουν οι συζητήσεις.

Ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να επαναληφθεί η προβληματική μέθοδος που επιλέχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν και ως κέντρο των συναντήσεων επιλέχθηκε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, ενώ τα τεχνικά κλιμάκια επιχειρήθηκε να μεταφερθούν από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο υπό «άκρα μυστικότητα».

Στο επίκεντρο των ελέγχων θα βρεθούν τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας πάνω στα οποία θα «χτιστούν» οι προβλέψεις και τα χρονοδιαγράμματα του νέου μνημονίου από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως το 2018.

Στόχος είναι το πρόγραμμα να έχει ολοκληρωθεί ως τις 20 Αυγούστου, καθώς την ίδια ημέρα λήγει το δέυτερο καλοκαιρινό ομόλογο της ΕΚΤ, ύψους 3,2 δισ. ευρώ και τα λεφτά δεν υπάρχουν. Ωστόσο τουλάχιστον αυτή τη στιγμή η επίτευξη του στόχου μοιάζει αδύνατη, καθώς οι δανειστές έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι διαδικασίες θα κρατήσουν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, ενώ θα μεσολαβήσουν και οι καλοκαιρινές διακοπές των υπηρεσιών της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση αναζητά και πάλι εναλλακτικές χρηματοδοτικές πηγές ώστε να καλύψει τις δανειακές της ανάγκες τον Αύγουστο εάν δεν καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές πρίν τις 20 Αυγούστου

Το βάθος της ύφεσης το 2015 και το 2016 μετά την επιβολή των capital controls. Ηδη η Κομισιόν προβλέπει «βουτιά» ως 4% του ΑΕΠ για το 2015.

Οι ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Το ποσό που προβλέπεται από τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου είναι 25 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα 10 δισ. ευρώ θα δοθούν αμέσως μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, πρίν δηλαδή ολοκληρωθούν τα stress test των τραπεζών τα οποία θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες.

ΠΗΓΗ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
13 ώρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
1 ημέρα ago
Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…
Slider

Για να μην απορούμε από το «κύμα» καρκίνων, εμφραγμάτων και εγκεφαλικών… Θα τρώμε χωρίς να το ξέρουμε «μεταλλαγμένους οργανισμούς» με…

by admin
2 ημέρες ago
Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα
Slider

Politico: Πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο στην Ελλάδα – Το παρασκήνιο της κυβέρνησης και ο φόβος για το νέο κόμμα Τσίπρα

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Η Αλβανία δεν θα Ξαναβρεί Ελλάδα …

Η Αλβανία δεν θα Ξαναβρεί Ελλάδα …

Η επιχείρηση “Μετάλλαξη της Αριστεράς” ξεκίνησε!

Η επιχείρηση "Μετάλλαξη της Αριστεράς" ξεκίνησε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr