• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ “Τηγανίζουν” τον Γ.Στουρνάρα στη ΝΔ – Υπουργοί και καραμανλικοί απαιτούν την εκδίωξή του

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Βαρύ είναι το κλίμα για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εντός της ΚΟ της ΝΔ και μετά το μανιφέστο των καραμανλικών με το οποίο αποδομούσαν τις θέσεις του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ οικονομολόγου-τραπεζίτη, τώρα έρχεται ο βουλευτής της ΝΔ Ν.Κακλαμάνης (ο οποίος έχει
εξελιχθεί σε πόλο συσπείρωσης των αντιτιθέμενων στην πολιτική της τρόϊκα, βουλευτών της ΝΔ, μια πολιτική που ακολουθεί πιστά ο Γ.Στουρνάρας) και εξαπολύει φαρμακερά βέλη σε βάρος του.

Το defencenet.gr εδώ και δέκα ημέρες έχει σημειώσει ότι στη ΝΔ, αλλά και στο Μαξίμου προκαλεί τριγμούς η πολιτική υπερφορολόγησης του Γ.Στουρνάρα (βασικά η πολιτική της τρόϊκα που εκτελεί ο Γ.Σουρνάρας) αλλά το κλίμα όλο και βαραίνει με αφορμή δύο, κυρίως, γεγονότα: Το πρώτο είναι η φορολογία στα ακίνητα (το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη για την ηθελημένη άγνοια των σκληρών συνθηκών υπό τις οποίες κατάφεραν οι Έλληνες οικογενειάρχες να αποκτήσουν ένα μικρό διαμέρισμα 80 τ.μ. για να στεγάσουν τα όνειρά τους, ήταν συγκλονιστικό) και το δεύτερο είναι οι οργή από τα χαρτζιλίκια που παίρνουν και θα παίρνουν μέχρι τον Ιούνιο άπαντες οι δημόσιοι υπάλληλοι και ειδικά αυτοί των ειδικών μισθολογίων, λόγω ταυτόχρονων μειώσεων στους μισθούς και … αναδρομικών μειώσεων!

Π.χ. οι λοχαγοί και υπολοχαγοί που αποτελούν τον κορμό των Ελλήνων αξιωματικών του Στρατού εισέπραξαν (αν δεν είχαν δάνειο) τον “κολοσσιαίο” μισθό των 850 ευρώ λόγω μείωσης και αναδρομικών από τα κομμένα του ειδικού μισθολογίου. Όσοι έχουν και δάνειο, εισέπραξαν 500-650 ευρώ! Μόνο οι φόροι που έχουν να πληρώσουν αντιστοιχούν στο 50% αυτού του εισοδήματος.

Κορυφαίος υπουργός υπουργείου με εργαζόμενους που ανήκαν στο ειδικό μισθολόγιο ανέφερε στο defencenet.gr τα εξής: “Ήξερα ότι η υπόθεση ειδικό μισθολόγιο ήταν χαμένη από την αρχή. Αλλά δεν ήταν χαμένη η υπόθεση των αναδρομικών. Μπορούσαμε να κερδίσουμε να μην είχαν αναδρομική ισχύ από το καλοκαίρι οι περικοπές. Αλλά ο Στουρνάρας αρνήθηκε. Ηθελε να δώσει το μέγιστο δυνατό στην τρόϊκα. Τώρα μέχρι τον Ιούνιο που ολοκληρώνεται η καταβολή των αναδρομικών, θα υποφέρει ο κόσμος και θα υπονομευθεί η δυνατότητα της κυβέρνησης να κυβερνήσει.”.

Σήμερα ήταν η σειρά του Νικήτα Κακλαμάνη να επιτεθεί στον υπουργό Οικονομικών και να εξαπολύσει μύδρους, κατηγορώντας τον για “επιλεκτική μνήμη αφού ξέχασε 30 σκάνδαλα την περίοδο από το 1996 έως το 2004 που συγκυβερνούσε με τον Κ.Σημίτη”.

Αναφέρεται μάλιστα μάλιστα και στον ρόλο που μπορεί να παίξει στην πολιτική σκηνή της χώρας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

«Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της παράταξής μας. Όποιος προσβάλλει αυτή την ιστορία θα μας βρει απέναντι. Αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα ενότητας της παράταξής μας και κορυφαίο παράγοντα σταθερότητας για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

Σε συνέντευξή του στη Real News, τονίζει ότι «ο κ. Στουρνάρας έχει επιλεκτική μνήμη. Μιλάει για τη διετία 2007-2009, όταν το πρόβλημα της κρίσης ήρθε στην επιφάνεια σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ξεχνάει ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της χώρας αποτελεί προϊόν των πολιτικών του Κώστα Σημίτη, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος».

Ο πρώην υπουργός κάνει λόγο για πολλά σκάνδαλα κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και στέκεται σε δύο περιπώσεις.

«Πρόχειρα στο μυαλό μου έχω τουλάχιστον 30 σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα από το 1996 έως το 2004, με πιο χαρακτηριστικά δύο. Το “μαγείρεμα” των στοιχείων για να μπούμε στο ευρώ και το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Αν κάποιοι λοιπόν έχουν επιλεκτική μνήμη, ο ελληνικός λαός δεν έχει. Θυμάται και πολύ καλά μάλιστα».

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!

by admin
6 ώρες ago
ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ο Αβραμόπουλος – Ο Μητσοτάκης το κρατούσε μυστικό
Slider

ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ο Αβραμόπουλος – Ο Μητσοτάκης το κρατούσε μυστικό

by admin
21 ώρες ago
Καρυστιανού: Σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά Κοκοτσάκη και Παπανικολάου στον απόηχο των παραιτήσεων
Slider

Καρυστιανού: Σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά Κοκοτσάκη και Παπανικολάου στον απόηχο των παραιτήσεων

by admin
23 ώρες ago
Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία

by admin
1 ημέρα ago
Next Post

Οπαδοί του Παναθηναϊκού χτύπησαν με φωτοβολίδα στο κεφάλι τον Χάινς . ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κάνουν πίσω και κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr